Kategoriler: Gezgin

Hayvanlarıyla Dünyayı Dolaşarak Hepimizi İmrendiren Gezginler

Dünyayı gezmek ve dünyadaki tüm kültürlere, coğrafyalara ve yaşamlara tanık olmak, aslında her insanın en büyük hayallerinden biridir. Bazı insanlar vardır ki, onlar bu hayallerini gerçekleştirirken minik dostlarını unutmayarak, dünyanın birçok ülkesine götürmektedirler. Bu yazımızda dünyayı hayvanlarıyla birlikte dolaşan gezginleri sizler için derledik.

Stephen Simmons

Dünyayı gezme konusunda kararlı olan Simmons, bu kararını alırken, yalnız başına dünyayı gezmenin pek eğlenceli olmayacağını düşünmüş ve bu nedenle evcil hayvanını da yanında götürmek istemiştir. Dünyanın birçok ülkesini gezen ve birçok doğal güzelliğe tanık olan Bruma, dünyada yer alan en gezgin hayvanlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Samantha Tobias

Fotoğrafçılık yaparak geçimini sağlayan Samantha, hem işini yapmak hem de dünyayı gezmek maksadıyla yola koyulmuş. Ancak bir zaman sonra yalnız başına dünyayı gezmenin pek bir anlamı olmadığını ve bu nedenle yanında mutlaka bir dostunun olmaması gerektiğini anlamış. Bu nedenle minik dostları olan Aspen ve Koa’yı da yanına alarak, dünyanın birçok ülkesini gezmekte. Ayrıca fotoğraflarında Aspen ve Koa’ya mutlaka yer vermekte.

Kelly Lund

Soğuk ülkeleri gezmeyi ve soğuk iklimlerin ıssız coğrafyalarına tanık olmayı seven Kelly Lund, hem bu gezilerde kendine yardımcı olacak hem de ona eşlik edecek bir dost edinmek istemiş. Bu amaçla da bir kutup köpeği olan Loki ile tanışmış. Şimdilerde dünyanın birçok ülkesini gezen Loki, halen daha sahibi Kelly ile gezilerine devam etmekte.

Craig Armstrong

Craig Armstrong, trekking yapmayı seven ve bol tırmanışlı bir hayat ile karşımıza çıkan dünya gezginleri arasında yer almaktadır. Sürekli dünyanın birçok ülkesini gezen Craig, bu ülkelerdeki dağlara tırmanış yapmadan o ülkeden ayrılmamaktadır. Craig’in tırmanışları sırasında hem yardımcısı hem de arkadaşı olan Millie, Craig’in tüm seyahatleri boyunca sırt çantasında bulunarak, hem dünyanın gezmenin keyfini çıkarıyor hem de maceradan maceraya atılıyor. Millie, diğer kedilere göre son derece şanslıyken, gezip gördüğü yerlerde de fotoğraf çekilmeyi kesinlikle ihmal etmiyor. Bu nedenle dünyayı gezen hayvanlar listemizde yer alıyor.

 

Son Eklenenler

El Hamra Sarayı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İspanya, her köşesi açık hava müzesi özelliğine sahip ülkelerin başında geliyor. Milattan önceye dayanan tarihinin…

3 gün önce

Erzurum’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzurum’un Yöresel Lezzetleri

Erzurum geziniz esnasında aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de elbette ki Erzurum’un eşsiz…

1 sene önce

Ermenistan’da Görülmesi Gereken Yerler

Kafkasya’nın en genç sayılabilecek ülkelerinden biri olan Ermenistan’da görülmesi gereken birçok yer vardır. Ermenistan seyahatinizi…

1 sene önce

Rusya’da Ne Yenir? Rusya’nın Meşhur Lezzetleri

Rusya’da denemeniz gereken çok sayıda farklı farklı yemekler yer almaktadır. Çeşitli kültürlerden etkilenilen Rusya’da bu…

1 sene önce

Rize’de Yer Alan Kamp Alanları

Ülkemizin en kuzeyinde yer alan illerinden biri olan Rize, Karadeniz bölgesinin neredeyse en popüler diyebileceğimiz…

1 sene önce

Erzincan’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzincan’ın Yöresel Lezzetleri

Erzincan seyahatinizde aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de hiç şüphesiz Erzincan’ın lezzetleridir. “Erzincan’da…

1 sene önce