Kategoriler: Yurtiçi Tatil

Ramazan Bayramı’nı Değerlendirebileceğiniz 5 Ege Koyu

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte, tatil heyecanı daha da artmış durumda. Özellikle Ramazan Bayramı tatilinden dolayı iş hayatına ara verecek olan kişilerin hem psikolojik hem de fizyolojik olarak rahatlayabilecekleri mekanlarda tatil yapmak istemeleri gayet doğaldır. Bayram tatilinden sonra işe daha dinlenmiş bir şekilde geri dönmek istiyorsanız eğer Ege Koyları tam size göre!

Özellikle de Ege koylarının oldukça fazla tercih edilmesinin sebeplerinden biri, denizin oldukça mavi ve temiz olmasıdır. Hem yeşilliğin hem de masmavi denizin iç içe olduğu yerler sayesinde, daha zinde hissetmeniz mümkün. Bunun için farklı Ege koyu seçeneklerini sizler için bir arada topladık.

Küçük Zindancık Koyu

Küçük Zindancık Koyu

Ege tatil yerleri arasında yer alan mükemmel maviliği ile birlikte herkesin içini ısıtacak olan güneşiyle Küçük Zindancık Koyu en çok beğenilen koylar arasında yer alıyor. Genel olarak konaklama fiyatları da 150 lira ile 450 lira arasındaki fiyatlarıyla gayet uygun konaklama imkanları sağlayan koyun mükemmel görünümü ile harika bir tatil avantajını elde etmek mümkün. Suyunun berraklığı ve sakinliği birçok iş adamı tarafından özellikle tercih edilmektedir.

Bodrum Akvaryum Koyu

Bodrum Akvaryum Koyu

Keyifli bir tatil arayışında olan kişilerin tercih edebilecekleri Bodrum Akvaryum Koyu, 100 liradan başlayan konaklama fiyatları ile birlikte, herkesin bütçesine uygun bir tatil geçirmesine olanak sağlıyor. Oldukça dingin denizi ile rahat ve güzel bir tatil sizleri bekliyor olacak. Konaklamak isteyen kişiler koyun yakınlarında bulunan Gümbet Mahallesi üzerinde yer alan pansiyon ve otellerden yararlanabilir. Mükemmel yeşilliği ile birlikte herkesin gönlünde taht kuran bu yerin çok fazla keşfedilen bir yer olmaması size oldukça sakin ve huzurlu bir tatil imkânı sunuyor.

Çatı Koyları


Çatı Koyları

Ege koyları içerisinde yer alan bir diğer koy da Çatı Koyu’dur. Genel olarak günübirlik olarak gidilebilecek olan bu yer için şahsi aracınızın olması çok daha avantajlıdır. Koyun yakınlarında konaklama imkânı maalesef yok fakat Datça merkez de konaklama imkanları oldukça geniş. Mükemmel yürüyüş alanlarına sahip koyun yeşillikler ile dolu olması, doğa ile iç içe bir tatil geçirmek isteyenler tarafından tercih edilebilir.

Biletall.com’dan En Ucuz Datça Otobüs Biletini Bul »

Sarsala Koyu


Sarsala Koyu

Doğal güzelliğin en güzel dışavurumu olarak görülebilecek olan Sarsala Koyu, Ege’nin incileri arasında yer almakta. 90 liradan başlayan konaklama ücretlerinin 700 liraya kadar çıkabiliyor. Ayrıca konaklama için yaklaşık olarak 16 kilometre uzaklıkta olan Dalaman içerisinde yer alan oteller ve pansiyonlardan da faydalanabilirsiniz. Bu koyu ziyaret etmek için de şahsi araç daha iyi bir seçim olabilecek gibi görülüyor. Plaj voleybolu ile birlikte, çeşitli su sporları seçeneklerini de içerisinde barındıran koyun mükemmel yeşilliği de korunma altındaki doğal alanlar içerisinde yer almaktadır.

Biletall.com’dan En Ucuz Dalaman Otobüs Biletini Bul »

Kabak Koyu

Kabak Koyu

Bir diğer koy olan Kabak Koyu da diğer koylar gibi yeşil ve mavinin iç içe olduğu alanlardan birisidir. Ayrıca son dönemlerde oldukça popüler olan Kelebekler Vadisi’nin de Kabak Koyu yakınları içerisinde yer aldığını söylemek gerekir. Aladere Şelalesi’ne de yakın olan bu koy içerisinde yürüyüş ve yeşilin tadını çıkararak keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Oldukça uygun olan konaklama fiyatları sayesinde, mükemmel bir tatili oldukça ucuz bir şekilde gerçekleştirmek de mümkün olacaktır.

Son Eklenenler

El Hamra Sarayı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İspanya, her köşesi açık hava müzesi özelliğine sahip ülkelerin başında geliyor. Milattan önceye dayanan tarihinin…

7 gün önce

Erzurum’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzurum’un Yöresel Lezzetleri

Erzurum geziniz esnasında aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de elbette ki Erzurum’un eşsiz…

1 sene önce

Ermenistan’da Görülmesi Gereken Yerler

Kafkasya’nın en genç sayılabilecek ülkelerinden biri olan Ermenistan’da görülmesi gereken birçok yer vardır. Ermenistan seyahatinizi…

1 sene önce

Rusya’da Ne Yenir? Rusya’nın Meşhur Lezzetleri

Rusya’da denemeniz gereken çok sayıda farklı farklı yemekler yer almaktadır. Çeşitli kültürlerden etkilenilen Rusya’da bu…

1 sene önce

Rize’de Yer Alan Kamp Alanları

Ülkemizin en kuzeyinde yer alan illerinden biri olan Rize, Karadeniz bölgesinin neredeyse en popüler diyebileceğimiz…

1 sene önce

Erzincan’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzincan’ın Yöresel Lezzetleri

Erzincan seyahatinizde aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de hiç şüphesiz Erzincan’ın lezzetleridir. “Erzincan’da…

1 sene önce