Kategoriler: Yurtdışı Tatil

Sihirli Lambadaki Cin’i Bulabileceğiniz 20 Harika Avrupa Ülkesi Kumsalı

Tatiller, insanların yıl boyunca biriktirdikleri bütün streslerini bir kenara bırakıp, kendilerini dinlendirebilecekleri bir terapi görevini üstlenmektedir. Yıl boyunca binlerce insan, kendilerini kumsalların o sıcacık ve dinlendirici atmosferine bırakarak, evlerine tamamen huzur bulmuş bir şekilde dönmeyi istemektedirler. Bu durumdan dolayı iyi bir tatil mekanı seçmek büyük bir rol oynamaktadır.

Her yıl düzenli olarak tercih ettiğiniz ülkemizde bulunan plajlara alternatif olarak tamamen farklı bir atmosferde, farklı bir deneyim yaşamak için tercih edebileceğiniz Avrupa ülkelerinde bulunan 20 farklı plajı bu içerik ile keşfedeceksiniz!

1. Ses Illetes Beach, İspanya

İspanya, Formentera adasında bulunan Ses Illetes plajı, gerek sakin olması ve gerek doğası ile hem sevdiklerinizle dinlendirici bir tatil geçirmenizi hem de İspanya’nın doğa güzelliğini keşfetmenizi sağlayacaktır. Karayip Adalarını andıran eşsiz plajında ince kumlar ve turkuaz rengindeki denizi sizleri adeta büyüleyecek!

2. Porthcurno Beach, İngiltere

İngiltere, Cornwall şehrinde bulunan plaj, İngiltere’nin o yağmurlu ve kapalı havasından hiç pay almamış bir edası var. Küçük bir köy içerisinde bulunan bu plajın beyaz kumlarında güneşlenirken, bir yandan da İngiltere’nin farklı atmosferini keşfedebileceksiniz! Her ne kadar güzel bir havası da olsa sizler yine de şemsiyelerinizi almayı unutmayın!

Biletall.com’dan En Ucuz İngiltere Uçak Biletini Bul »

3. Myrtos Beach, Yunanistan

Ülkemizin birçok güzelliğine ev sahipliği yapan Ege’ye birde komşunun gözünden bakmak isterseniz, Kefalonia şehrinde bulunan Myrtos Plajı, bu noktalardan bir tanesi olma özelliğine sahiptir. Tertemiz plajı ve berrak denizi ile yaz tatiliniz için güzel bir seçeneği Myrtos Plajı sizlere sunmaktadır.

4. Rabbit Beach, İtalya

İtalya sınırları dahlinde bulunan Lampedusa Adasında bulunan Tavşan Plajı, 2013 yılında dünyanın en iyi plajı olarak seçilmiştir. Konum olarak Tunus’a yakın olan plaj, sıcaklık olarak yılın her zamanı tatmin edici olmakta ve bu özelliğini kumsalı ve denizinin güzellikleri ile artırmaktadır.

5. Fuerteventura Beach – Canary Island, İspanya

Miami kıyılarının eşsiz güzelliklerini daha sakin bir halde insanlara sunabilen Fuerteventura Plajı, herkesin tatil hayallerini süslemekte olan Kanarya Adalarında yer almaktadır. Hem muhteşem kumsalın ve denizin tadını çıkarırken, bir yandan da Afrika manzaralı otellerinde de konaklama şansına sahip olabilmektesiniz.

6. Vik Beach, İzlanda

Bir zamanlar sosyal medya da dünyaya ait olmayıp, cennetten bir parça olarak nitelendirilen İzlanda’da bulunan Vik Plajı, yine diğerlerinden ayrı olan bir özelliğe sahip. Siyah renkte olan kumsalında güzel vakit geçirebilirsiniz ama havasının her daim rüzgarlı olduğundan dolayı yüzmek imkansız bir hal almaktadır.

Biletall.com’dan En Ucuz İtalya Uçak Biletini Bul »

7. Elafonissi Beach, Yunanistan

Yine komşunun sahip olduğu güzelliklere ulaşabileceğiniz Elafonissi Plajı, Girit’in en güzel plajı olarak nitelendirilmektedir. Özellikle çocuk sahibi bir aileye sahip iseniz ve mutfak kültürüne ilginiz varsa bu plaj tam da sizlere göre!

8. Woolacombe Beach, İngiltere

Yine İngiltere’nin kapalı havasından pay almamış, muhteşem bir atmosfere sahip olan ve İskoç rüzgarlarının estiği bir plaj olan Woolacombe, gerek kumsalı gerekse denizinin güzelliği ile dünyanın en güzel 13 plajı arasına girmeyi başarmıştır.

9. Fig Tree Bay, Kıbrıs

Hemen yanı başımızda bulunan ve birçok doğal güzelliğe sahip olan Kıbrıs’ın Protaras şehrinde bulunan Fig Tree Bay, plajı ve atmosferi bakımından yine bir aile plajı olma özelliğine sahip olmaktadır.

10. Cala Rossa, İtalya

Sicilya adalarında bulunan Cala Rossa, İtalya’nın en iyi plajlarından birisi olarak nitelendirilmektedir. Gerek manzarası ve gerekse kumsalı ve denizi ile eşsiz bir atmosfere sahip olacaksınız!

Biletall.com’dan En Ucuz İtalya Uçak Biletini Bul »

11. Egremni Beach, Yunanistan

İyon adalarında bulunan Egremni Plajı, gerek aqua renginde bulunan denizi, gerekse incecik taşları ile sizlere cennetten bir parça sunmaktadır. Uzun bir kıyı şeridine sahip olan bu plajda hem kolay konaklama sağlayabilecek hem de güzel bir yemek kültürüne sahip olacaksınız.

12. Playa de Bolonia, İspanya

Yine tatil ülkesi olan İspanya’nın eşsiz güzelliklerini bulabileceğiniz Playa de Bolonia’da yumuşak ve daima sıcacık kuma sahip olan plajı çevresinde hiçbir bina, apartman gibi yerleşim yerini görmeyecek, bu sayede doğal bir ortamda tatil yapabileceksiniz!

13. Rhossili Bay, İngiltere

İngiltere’nin sahip olduğu yeşil doğasını çevresinde görebileceğiniz Rhossili Bay Plajında, yine sıcak havası ve tertemiz denizi ve kumsalı ile muhteşem bir tatil anılarına sahip olabileceksiniz!

14. Balos Beach and Lagoon, Yunanistan

Komşunun, Girit’te gizli kalmış cennetlerinden birisi olan Balos Plajı, muhteşem kumsalı, denizi ve manzarası ile sizleri gittiğiniz andan itibaren büyüsü altına alacaktır. Akşam üzeri gün batımı burada bir başka güzel olmaktadır!

15. Playa de las Catedrales, İspanya

İspanya’nın en çok turist alan plajlarından birisi olan Catedrales, çevresinde bulunan yüksek kayalıklar ve ortasında bulunan muhteşem kumsalı ile farklı bir atmosferi sizlere sunacaktır. Aynı zamanda meşhur plaj partilerine yine burada sahip olabilirsiniz!

16. La Pelosa Beach, İtalya

Güneş parıltısıyla adeta dans eden kumsalı ve turkuaz rengindeki denizi ile hem güzel bir tatile hem de İtalya gecelerine La Pelosa Plajında sahip olabilmektesiniz! Aynı zamanda İtalya’nın en popüler plajlarından birisi olmaktadır.

17. La Concha Beach, İspanya

Atlas Okyanusunun muhteşem atmosferini en iyi şekilde yaşatan plajlardan birisi olan La Pelosa, incecik kumlara sahip olan kumsalı ve okyanusun berrak suyunu eşsiz bir doğa beraberinde siz tatil severlere sunmaktadır!

Biletall.com’dan En Ucuz İspanya Uçak Biletini Bul »

18. Cala Comte, İspanya

İspanya’da tatil denildiği zaman ilk akla gelen yer olan İbiza’da bulunan Cala Comte Plajı, turkuaz rengindeki denizi ve incecik yapıya sahip kumsalı ile sizleri farklı bir boyuta taşıyacaktır. Ayrıca meşhur İbiza gecelerindeki eğlencelere burada sahip olabilirsiniz!

19. Jurmala Beach, Letonya

Baltık denizinin muhteşem atmosferinde farklı bir deneyim yaşayabileceğiniz Jurmala Plajı, ince ve beyaz kuma sahip kumsalında, eğlenceli bir yaz tatili geçirmek isteyenlerin listesinde ilk sırayı alabilecek bir kapasiteye sahiptir.

20. Cote des Basques, Fransa

Fransa ve İspanya sınırında küçük bir kasaba da bulunan Basques, eşsiz manzarası ve muhteşem kumsalı ile binlerce turistin ilgisini çekmektedir. Yine binlerce sörf severlerin uğrak yeri olan bu plajda sizlerde muhteşem bir atmosfer içerisinde tatil yapacaksınız!

Son Eklenenler

El Hamra Sarayı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İspanya, her köşesi açık hava müzesi özelliğine sahip ülkelerin başında geliyor. Milattan önceye dayanan tarihinin…

19 saat önce

Erzurum’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzurum’un Yöresel Lezzetleri

Erzurum geziniz esnasında aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de elbette ki Erzurum’un eşsiz…

1 sene önce

Ermenistan’da Görülmesi Gereken Yerler

Kafkasya’nın en genç sayılabilecek ülkelerinden biri olan Ermenistan’da görülmesi gereken birçok yer vardır. Ermenistan seyahatinizi…

1 sene önce

Rusya’da Ne Yenir? Rusya’nın Meşhur Lezzetleri

Rusya’da denemeniz gereken çok sayıda farklı farklı yemekler yer almaktadır. Çeşitli kültürlerden etkilenilen Rusya’da bu…

1 sene önce

Rize’de Yer Alan Kamp Alanları

Ülkemizin en kuzeyinde yer alan illerinden biri olan Rize, Karadeniz bölgesinin neredeyse en popüler diyebileceğimiz…

1 sene önce

Erzincan’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzincan’ın Yöresel Lezzetleri

Erzincan seyahatinizde aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de hiç şüphesiz Erzincan’ın lezzetleridir. “Erzincan’da…

1 sene önce