Türkiyede Balayına Gidilebilecek En Kaliteli Ve Ucuz Yerler

Her yeni evli çiftin hayali; unutulmaz bir balayı geçirmektir. Düğünün yorgunluğunun ardından baş başa bir balayı yapmak için araştırma yapan çiftler için Türkiye’de hem güzel, hem de ucuz mekânları listeledik. Balayı için en ideal mekânlar;

OLİMPOS

Antalya yeşili ve mavisi ile balayı tatilini geçirmek isteyen çiftler için en ideal yerler arasında gelmektedir. Antalya’nın en güzel yeryüzü aşk cennetlerinden olan Olimpos, balayı için tercih edilebilecek en güzel mekânlardandır. Kemer ve Adrasan arasında bulunan Olimpos yeşillikler arasındadır ve son derece temiz kumsallara sahiptir. Antik bir liman kenti olan Olimpos, turistlik bir mekan olmasına rağmen, konaklamak son derece ucuzdur. Temiz pansiyon ve otellerin bulunduğu Olimpos’ta, yeni evli çiftler baş başa hoş zaman geçirebilirler. Olimpos’un akvaryumu anımsatan denizinde serinleyip, geceleri sadece yıldızların ışığı altında Yanartaş’ta yürüyüş yapabilirler. Doğa ve denizin keyfini çıkarabilirler.

En Ucuz Antalya Otobüs Bileti Al >>

ASSOS

Türkiye’de ucuz ve güzel tatil beldelerinin başında yer alan Assos, yeni evli çiftlerin ideal balayı mekânlarından bir tanesidir. Ege’nin saklı cennetlerinden olan Assos, Çanakkale’de yer alan eski bir antik şehirdir. Tarihi evlerin yer aldığı Assos, romantik bir balayı için tercih edilebilecek yerler arasındadır. Güneş, deniz ve tarihin yeni evli çiftlere eşlik edeceği bu tatil son derece ucuza mal olur. Assos’ta her bütçeye uygun pansiyon ve oteller bulunmaktadır. Assos’ta serin Ege denizinde yüzüp, antik çağlardan kalan Behramkale Köprüsü, Hüdavendigar Camii ve Athena Tapınağı’nı ziyaret edebilirsiniz.

KAPADOKYA

Yeni evli çiftlerin balayı tatili için tercih edebileceği bir diğer yer de Kapadokya’dır. Kapadokya gizemli ve bir o kadarda romantik bir mekândır. Kapadokya’da güneşin doğuşunda rengârenk balonlar gökyüzüne süzülürken, güneşin batışında ise, peribacalarının mistik havası insanı mest eder. Balayı tatili yapan çiftler Kapadokya’da son derece eğlenirken aynı zamanda ruhlarını dinlendirme fırsatını da elde ederler. Balayında gezmek, görmek ve eğlenmek isteyenler için Göreme, Ürgüp, Uçhisar ve Avanos bölgelerini içine alan Kapadokya tatili son derece idealdir. Kapadokya’da son derece hoş butik otellerde kalabilirsiniz.Yeni çiftlerin en uygun bileti Biletall.com’da.

ULUDAĞ

Eğer kış düğünü yaptıysanız ve balayı tatiliniz için hem ucuz, hem de güzel bir tatil mekânı arıyorsanız, balayınız için en uygun mekân Uludağ’dır. Karların arasında romantik bir tatil sizin için unutulmaz olacaktır. Uludağ’da son derece şık otellerin yanı sıra, uygun fiyatlı otellerde yer almaktadır.

DİDİM

Aydın’da yer alan Didim, tatil için son derece güzel mekânlardan bir tanesidir. Eğer balayı için tenha bir mekân arıyorsanız, Didim temiz ve tenha sahilleri ile son derece güzel tatil beldeleri arasındadır. Ege denizinin buz gibi sularında serinleyip, Didim’in hoş havasında romantik bir tatil yapabilirsiniz. Erken rezervasyonla Didim’de bulunan lüks otellerde son derece uygun fiyata balayı yapabilirsiniz.

En Ucuz Aydın Otobüs Bileti Al >>

KAŞ

Balayı tatiliniz için tercih edebileceğiniz huzurlu ve büyüleyici güzellikteki mekânlardan olan Kaş, Antalya’nın uzak güzeliğidir. Muhteşem doğası ve sayılamayacak kadar güzellikleri ile yeni evli çiftlerin tatil için tercih ettiği mekânlar arasındadır. Kaş’ın son derece berrak denizinde yüzüp, çakıl kumsallarında güneşlenip, altın sarısı plajlarında balayınızın tadını çıkarabilirsiniz.  Kaş’ta tekne turlarına katılıp, adalara yolculuk yapabilir, eğer yanınızda pasaportunuz varsa, yunan adalarını ziyaret edebilirsiniz.

DALAMAN

Yeşilin ve mavinin en güzel tonlarının yer aldığı Muğla’nın en güzel ilçelerinden olan Dalaman, balayı yapmak isteyen çiftler için oldukça kaliteli ve ucuz bir tatil beldesidir. Dalamanda hem romantik bir balayı yapabilir, hem de aktivitelere katılıp, balayınız boyunca çok eğlenebilirsiniz. Dalaman’da her gün tekne turları düzenlenir. Turlara katılıp, koylarda yüzebilirsiniz. Rafting ve sörf yapabilir, Dalaman’ın yöresel lezzetleri ile kendinize ziyafet çekebilirsiniz.

AMASRA

Batı Karadeniz’in incisi olan Amasra, yeni evli çiftlerin unutulmaz bir balayı yapması için tercih edebileceği tatil beldelerinden bir tanesidir. Tarihi, dokusu, kokusu ve doğası ile Karadeniz’de deniz tatili yapmak için uygun olan Amasra’da, konaklamak için son derece şık butik oteller yer almaktadır. Karadeniz’in en güzel koyunda yüzebilir, yüzyıllar boyunca birçok farklı medeniyete ev sahipliği yapmış olan bu mekânda romantik bir balayı yapabilirsiniz. Karadeniz’de unutulmaz bir balayı için Amasra’yı tercih edebilirsiniz.

En Ucuz Amasra Otobüs Bileti Al >>

Son Eklenenler

El Hamra Sarayı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İspanya, her köşesi açık hava müzesi özelliğine sahip ülkelerin başında geliyor. Milattan önceye dayanan tarihinin…

4 saat önce

Erzurum’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzurum’un Yöresel Lezzetleri

Erzurum geziniz esnasında aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de elbette ki Erzurum’un eşsiz…

1 sene önce

Ermenistan’da Görülmesi Gereken Yerler

Kafkasya’nın en genç sayılabilecek ülkelerinden biri olan Ermenistan’da görülmesi gereken birçok yer vardır. Ermenistan seyahatinizi…

1 sene önce

Rusya’da Ne Yenir? Rusya’nın Meşhur Lezzetleri

Rusya’da denemeniz gereken çok sayıda farklı farklı yemekler yer almaktadır. Çeşitli kültürlerden etkilenilen Rusya’da bu…

1 sene önce

Rize’de Yer Alan Kamp Alanları

Ülkemizin en kuzeyinde yer alan illerinden biri olan Rize, Karadeniz bölgesinin neredeyse en popüler diyebileceğimiz…

1 sene önce

Erzincan’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzincan’ın Yöresel Lezzetleri

Erzincan seyahatinizde aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de hiç şüphesiz Erzincan’ın lezzetleridir. “Erzincan’da…

1 sene önce