Yaz da Neymiş? Bu Şehirler Baharda Daha Güzel!

Yaz tatili demek deniz demek, kış tatili demek kayak demek, ilkbahar ise kalan her şey! Gezmeye doyamayanlar için baharda güzelleşen şehirleri anlattık.

Kıyıköy

Şirin bir yere gidip huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız Kıyıköy sizim için doğru seçenek. Kırklareli’nin en güzel ilçelerinden olan Kıyıköy, küçük balıkçı tekneleri ile sakin bir görünüm sunarken doğası ile ciğerlerinizi tertemiz bir hale getiriyor. Karadeniz köyü olmasından dolayı denizin dalgalı olma ihtimalinin farkında olarak gitmeniz gerekiyor, gitmeden önce hava durumunu kontrol etmeyi unutmayın!

Kıyıköy Kırklareli Ucuz Otobüs Biletleri Biletall.com’da >>

Ayvalık

Yazın en çok gidilen destinasyonlarından Ayvalık baharda hem muhteşem bir güzellik hem de daha az insan tercih ettiği için çok daha rahat bir tatil imkanı sunuyor. Cunda adasını gezmek ve tertemiz plajlarını tercih etmek için bahar en doğru zaman! Ayvalık tostunu yerinde yemeyi unutmayın!

Kaş

Doğa turizmi, dalış turizmi, kamp turizmi gibi seçenekler ile Kaş tam bir turizm cenneti! Patara ve Xanthos Antik Kenti, Saklıkent Kanyonu, Kaputaş Plajı ve Likya Uygarlıkları Müzesi gibi farklı gezi rotalarına sahip olan şehir unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor. Yürüyüş-severler için mükemmel bir yer olan Kaş’ta, yürümekten hoşlanmayanlar için de tekne turları var!

Kaş Ucuz Otobüs Biletleri Biletall.com’da >>

Bozcaada

Her mevsim ayrı güzel olan bu ada, ilkbaharda bahar sevenlerin aşık olacağı bir manzaraya sahip! Havaların ısınmaya başlaması ile en yeşil halini alan Bozcaada’da ilkbahar, piknik ve mangal keyfi ile geçiyor. Caz festivali ve maraton gibi özel etkinlikleri takip edip Bozcaadayı en canlı günlerinde tercih edebilirsiniz.

Datça

Akdeniz ve Ege’nin birleştiği yerde bulunan Datça, iki iklimin de özelliklerini ve güzelliklerini barındırıyor. Deniz kenarı ve plajları muhteşem güzellikler barındırıyor olsa da Eski Datça’ya giderek taş duvarlı evleri ve şirin sokaklarını da kesinlikle görmeniz gerek! Kızlan köyü, Hayıtbükü ve Kızılbük koyları, Ovabükü ve Palamutbükü plajlarını ve Knidos Antik Kenti’ni görmeden dönmeyin! Buraya birkaç günden fazla ayırmanız gerek.Datça otobüs bileti Biletall.com’da.

Foça

Taş evleri, dar duvarları, şirin butik dükkanları, tablodan çıkmış gelmiş gibi duran renkli balıkçı tekneleri ile huzurlu bir tatil isteyenlere en uygun yerlerden biri Foça! 2018 yılında ilkbaharı yaşamak için en iyi kasabalardan biri olarak seçilen Foça’da harika fotoğraflar sizi bekliyor!

Bodrum

Yaz aylarının belki de en çok tercih edilen yeri olan Bodrum asıl güzelliğini bahar ziyaretçilerine gösteriyor. Yoğun bir kalabalık olmayınca deniz de daha temiz, şehir de daha huzurlu. Bodrum aynı zamanda dalış veya yelken sporları için de doğru adres.

Bodrum Ucuz Otobüs Biletleri Biletall.com’da >>

Baharda listedeki şehirleri tamamı ayrı bir güzelliğe bürünüyor. Sizin bahar favoriniz neresi?

Son Eklenenler

El Hamra Sarayı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İspanya, her köşesi açık hava müzesi özelliğine sahip ülkelerin başında geliyor. Milattan önceye dayanan tarihinin…

5 gün önce

Erzurum’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzurum’un Yöresel Lezzetleri

Erzurum geziniz esnasında aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de elbette ki Erzurum’un eşsiz…

1 sene önce

Ermenistan’da Görülmesi Gereken Yerler

Kafkasya’nın en genç sayılabilecek ülkelerinden biri olan Ermenistan’da görülmesi gereken birçok yer vardır. Ermenistan seyahatinizi…

1 sene önce

Rusya’da Ne Yenir? Rusya’nın Meşhur Lezzetleri

Rusya’da denemeniz gereken çok sayıda farklı farklı yemekler yer almaktadır. Çeşitli kültürlerden etkilenilen Rusya’da bu…

1 sene önce

Rize’de Yer Alan Kamp Alanları

Ülkemizin en kuzeyinde yer alan illerinden biri olan Rize, Karadeniz bölgesinin neredeyse en popüler diyebileceğimiz…

1 sene önce

Erzincan’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzincan’ın Yöresel Lezzetleri

Erzincan seyahatinizde aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de hiç şüphesiz Erzincan’ın lezzetleridir. “Erzincan’da…

1 sene önce