Kategoriler: Gezgin

Yaz Seyahatleriniz İçin İndirmek İsteyeceğiniz 7 Uygulama

Seyahat etmek artık çok kolay. İnternet üzerinden uçak bileti, otel ayarlamak kadar gezecek binbir türlü yer bulabiliyorsunuz. Bu yaz seyahatlerinizi kolaylaştıracak birkaç uygulamayı size tanıtmak istedik.

Yaz Seyahatleriniz İçin İndirmek İsteyeceğiniz 7 Uygulama

Roadtrippers

Roadtrippers, yakındaki restoranları, yüzme yerlerini ve milli parkları, otelleri ve rotanız üzerinde karşınıza çıkabilecek ilgi çekici yerlerin önerilerini sunuyor. Uygulama üzerinden arkadaşlarınız da, seyahat rotanız için önerilerde bulunabilir ve rotanıza eklemeler yapabilir. Uygulama tamamen bedava ve IOS ve Android için de indirilebilir.

Hipmunk

Uçuş, otel, araç kiralama ve tatil paketlerini bu uygulamayı kullanarak bulabilirsiniz. Hipmunk, seyahat masraflarından tasarruf etmek ve hızlı  rezervasyon yaptırmak için en güzel uygulamalardan bir tanesi. Uygulama hiçbir ödeme yapmadan ve IOS ve Android için de indirilebilir.

DayPass

DayPass, dünyanın dört bir yanındaki 500 otel ve tatil yerinde en iyi havuzlara, spa merkezlerine, plaj kulüplerine, spor salonlarına, restoranlara ve özel kabinlere erişim sunmaktadır. Uygulama üzerinden rezervasyonlarınızı yaptırıp işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Uygulama tamamen bedava ve IOS ve Android için de indirilebilir.

GetMyBoat

GetMyBoat, 184 ülkede kiralayabileceğiniz 108.000 teknenin bulunduğu bir tekne kiralama uygulamasıdır. Ayrıca tekne sahipleri ve tur operatörleri ile doğrudan mesajlaşma ve rezervasyon yapma seçeneği ile gönül rahatlığı ile tatilinize ve keyfini özel aktiviteler ayarlayabilirsiniz.  Uygulamayı ücretsiz akıllı telefonunuza indirebilirsiniz. Uygulama IOS ve Android için de indirilebilir.

Sworkit

Sworkit, beş ila 60 dakika arasında değişen kişisel antrenörler tarafından oluşturulan 50’den fazla antrenmana sahiptir. Ayrıca, kendi rutininizi oluşturarak, nerede olursanız olun ekipmansız bir egzersiz yapmayı kolaylaştırabilirsiniz. Uygulamayı tamamen ücretsiz elde edebilirsiniz. Uygulama IOS ve Android için de indirilebilir.

Daily Water

Hidratlı kalmak özellikle yaz sıcağında önemlidir. Günlük Su, her gün içme suyu hedefinizi belirlemenizi sağlar ve nemlendirme zamanı geldiğinde sizi uyarır. Uygulama tamamen bedava olarak IOS ve Android için de indirilebilir.

Biletall

Gelelim Türkiye seyahatlerinizi planlamak için en önemli uygulamaya: Biletall uygulaması. Biletall, müşterilerine Türkiye’deki en ucuz online uçak ve otobüs biletlerini sunmakta. Bu uygulama ile rezervasyon yapabilir, online biletinizi alabilir ve hemen satın alabilirsiniz. Uygulamayı tamamen ücretsiz elde edebilirsiniz.

Son Eklenenler

El Hamra Sarayı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İspanya, her köşesi açık hava müzesi özelliğine sahip ülkelerin başında geliyor. Milattan önceye dayanan tarihinin…

2 hafta önce

Erzurum’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzurum’un Yöresel Lezzetleri

Erzurum geziniz esnasında aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de elbette ki Erzurum’un eşsiz…

1 sene önce

Ermenistan’da Görülmesi Gereken Yerler

Kafkasya’nın en genç sayılabilecek ülkelerinden biri olan Ermenistan’da görülmesi gereken birçok yer vardır. Ermenistan seyahatinizi…

1 sene önce

Rusya’da Ne Yenir? Rusya’nın Meşhur Lezzetleri

Rusya’da denemeniz gereken çok sayıda farklı farklı yemekler yer almaktadır. Çeşitli kültürlerden etkilenilen Rusya’da bu…

1 sene önce

Rize’de Yer Alan Kamp Alanları

Ülkemizin en kuzeyinde yer alan illerinden biri olan Rize, Karadeniz bölgesinin neredeyse en popüler diyebileceğimiz…

1 sene önce

Erzincan’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzincan’ın Yöresel Lezzetleri

Erzincan seyahatinizde aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de hiç şüphesiz Erzincan’ın lezzetleridir. “Erzincan’da…

1 sene önce