Kategoriler: En'ler

Dünya’nın En İlginç Otelleri

Çeşitli ülkelerde çeşitli şekilde dikkat çekici oteller yer almaktadır. Bu otelleri sizler için araştırdık.

Kenya –GiraffeManor

 

 

Otele ismini veren zürafalar ise sabah akşam ziyarete gelirler, bazen uzun boyunlarını pencerelerden uzatarak misafirleri selamlayan bölgenin yerlileri konumundadırlar. 1930’lu yıllarda Afrika’ya safari ye gelen Avrupalıların konakladığı yerler arasında sayılabilir. Sizde keyifli ve huzurlu bir tatil geçirmek isterseniz burayı tercih edebilirisiniz.

Biletall.com’dan Kenya’ya En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Almanya -V8 Hotel

Stuttgart’taki V8 Hotel  çeşitli yarış temalarına göre tasarlanmış 10 farklı araba süitinden oluşmaktadır. Dünyanın her yerinden otomobil meraklılarının dikkatini çeken bir oteldir. Odaların duvarlarının çoğu resimlerle kaplıdır, bu şekilde misafirler bir araba yarışı oyununda hissedebilirler. Ayrıca yatak aksesuarları gerçek arabalardan yapılmıştır. Meraklılarının ilgi odağı olan otel görenleri büyülemektedir. Buraya gelip sizde bu harika otelde kalmak keyifli vakit geçirmek isterseniz tercihlerinizin arasına ekleyebilirsiniz.

Biletall.com’dan Almanya’ya En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Avusturya -Das Park Hotel

Das Park Hotel, dünyanın en küçük otellerinden olmasıyla dikkat çekmektedir. Otel, kanalizasyon borularından yapılan güzel tasarımıyla 2004 senesinde  Andreas Straus tarafından açılmıştır. En fazla iki kişinin kalabileceği boyutlardaki odalar, yıl içerisinde ülkenin farklı parklarına taşınabilmektedir.

Biletall.com’dan Avusturya’ya En Ucuz Uçak Biletini Bul »

İsveç – Treehotel

Dünyanın en büyük ve özel ağaç evlerinin yer aldığı bir otel olan Treehotel, İsveç‘in Harads bölgesinde yer almaktadır. Yerden yaklaşık 6 metre yükseklikteki olan odalar, tamamıyla doğa dostu olarak tasarlanmıştır. Eğer istenirse arkasında hiçbir atık bırakmadan taşınabilmektedir. Treehotel, doğayı sıra dışı yaşamak isteyen ziyaretçilerin mutlaka görmesi gereken oteller arasındadır.

Biletall.com’dan İsveç’e En Ucuz Uçak Biletini Bul »

İsviçre – Whitepod

Whitepod Oteli, İsviçre‘de bir tepenin üzerine kurulmuş, aşağıdaki vadinin hayranlık verici manzarasını deneyimleten, igloya benzer odalara sahip bir konseptten oluşmaktadır. Her bir kapsül, diğerlerinden uzakta yer almaktadır.Bu nedenle günlük yaşamdan uzaklaşmak isteyenlere özel olarak tasarlanmıştır.  Huzurlu otellerden birisi olan Whitepod Oteli, Alplerin tertemiz havasıyla birlikte ziyaretçilerine eşşiz bir deneyim sunuyor. Sizde bu huzurun ve rahatlığın keyfine varmak isterseniz tercihlerinizin arasına alabilirsiniz.

Biletall.com’dan İsviçre’ye En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Şili – MagicMountain

Şili’deki bu sıradışı otelde odalar yapay bir dağın üzerinde yer almaktadır. Üzerinde sanki bir volkan gibi şelaleler bulunuyor. Ayrıca buraya ulaşmak için Asma bir köprüden geçmeniz lazım. Macera tutkunları için harika bir otel diyebilirim. Ziyaretçilerinin ilgi odağı olan otel keyifli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası arasındadır.

Biletall.com’dan Şili’ye En Ucuz Uçak Biletini Bul »

ABD -Pioneertown Motel

ABD‘nin Kaliforniya kentinde yer alan otel 1946’da Roy Rogers ve Gene Autry gibi Hollywood yıldızları tarafından kurulmuştur. vahşi batı kasabasını andırmaktadır. Otel dizaynı içerisinde vahşi batı klasiklerinden bir salon, hapishane ve kasabanın ilgi çekici dükkânlarının önüne yerleştirilmiş at bağlama yerleri bulunmaktadır. Eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktasıdır. Sizde bu güzel oteli görmek isterseniz tercih edebilirsiniz.

Biletall.com’dan ABD’ye En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Kosta Rika -Hotel Costa Verde

Dünyaca ünlü yağmur ormanlarından ziyaretçilerini ağırlayan otel, Boeing tipi eski bir uçak şeklindedir. Burada kalanlar okyanus ve orman manzarasının da keyfini çıkartabilir. Buraya geldiğinizde bu muhteşem yeri ziyaret edebilirsiniz. Meraklılarının ilgi odağıdır.

Biletall.com’dan En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Son Eklenenler

El Hamra Sarayı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İspanya, her köşesi açık hava müzesi özelliğine sahip ülkelerin başında geliyor. Milattan önceye dayanan tarihinin…

3 gün önce

Erzurum’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzurum’un Yöresel Lezzetleri

Erzurum geziniz esnasında aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de elbette ki Erzurum’un eşsiz…

1 sene önce

Ermenistan’da Görülmesi Gereken Yerler

Kafkasya’nın en genç sayılabilecek ülkelerinden biri olan Ermenistan’da görülmesi gereken birçok yer vardır. Ermenistan seyahatinizi…

1 sene önce

Rusya’da Ne Yenir? Rusya’nın Meşhur Lezzetleri

Rusya’da denemeniz gereken çok sayıda farklı farklı yemekler yer almaktadır. Çeşitli kültürlerden etkilenilen Rusya’da bu…

1 sene önce

Rize’de Yer Alan Kamp Alanları

Ülkemizin en kuzeyinde yer alan illerinden biri olan Rize, Karadeniz bölgesinin neredeyse en popüler diyebileceğimiz…

1 sene önce

Erzincan’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzincan’ın Yöresel Lezzetleri

Erzincan seyahatinizde aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de hiç şüphesiz Erzincan’ın lezzetleridir. “Erzincan’da…

1 sene önce