Kategoriler: Tatil

Plaj Sezonu Açılıyor! Bu Kitapları Hazır Edin!

Ray Bradbury – Fahrenheit 451

Tatil monoton hayatın aynılığından kurtulmak için müthiş bir zaman. Farklı düşüncelere dalmak, başkalarının hayal güçlerinde yolculuğa çıkmak için birebir. Fahrenheit 451 öyle bir eser ki, hakkında ne söylense eksik kalır. Distopya edebiyatının en iyilerinden olan Fahrenheit 451 plaja uzanıp tüm gün okumak için ideal.

Haruki Murakami – Rüzgârın Şarkısını Dinle

Haruki Murakami’nin ilk kitabı olan Rüzgârın Şarkısını Dinle tam da ılık bir yaz esintisi eşliğinde plajda uzanmışken okunacak kitap. Karakterlerin gerçekliği bir yana anlatım dili sayesinde okunması keyifli olan Rüzgârın Şarkısını Dinle bir çırpıda bitirilecek bir kitap. Bu yaz plaja giderken yanınıza almanızı tavsiye ediyoruz.

Bülbülü Öldürmek – Harper Lee

Bülbülü Öldürmek yazın okumayı geçin ölmeden önce okunması gereken kitaplardan bir tanesi. Okumaya başlar başlamaz kendinizi bambaşka bir coğrafyada dolaşırken bulabilirsiniz. 1930’ların Alabama’sında geçen Bülbülü Öldürmek hayata dair pek çok anlamlı mesaj içeriyor. Plajda uzanıp bir yandan bu kitabı okuyup bir yandan da hayatınıza dair çıkarımlar yapabilir, kendinize ait fikirlerinizi güncelleyebilirsiniz.

Uzanma Sanati – Bernd Brunner

Bu kitap adından da tahmin edilebileceği gibi “uzanma” aktivitesini ele alıyor. Tam da plajda uzanmışken okunabilecek bir kitap. Bernd Brunner’in tarihsel ve kültürel yönleriyle incelediği uzanma sanatı, yatay pozisyonda zaman geçirmenin farklı biçimlerine odaklanan keyifli bir çalışma. Farklı ve keyifli okuma yapmak istiyorsanız sizin için çok uygun bir kitap.

Hector Garcia, Francesc Miralles – IKIGAI: Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam Sırrı

Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam Sırrı tatilde kendinize güzel bir mola vermişken okunması gereken bir kitap. Tatilde kendinizi yenilerken tatil sonrası hayatın tadını çıkarmaya devam etmek için çıkarımlar yapabilirsiniz. Uluslararası çok satan bir rehber olan Ikigai’yle her gününüze anlam katabilecek şeyler öğrenebilirsiniz.

Mark Manson – Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı

Bu kitabı sıklıkla duymuşsunuzdur. Yoğun hayatımızda bizi etkileyen, takıntı yaptığımız bir sürü şey oluyor. Stressiz bir hayat için Mark Manson’un Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı tatilde okumak için ideal.

Biletall.com’dan En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Son Eklenenler

El Hamra Sarayı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İspanya, her köşesi açık hava müzesi özelliğine sahip ülkelerin başında geliyor. Milattan önceye dayanan tarihinin…

3 gün önce

Erzurum’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzurum’un Yöresel Lezzetleri

Erzurum geziniz esnasında aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de elbette ki Erzurum’un eşsiz…

1 sene önce

Ermenistan’da Görülmesi Gereken Yerler

Kafkasya’nın en genç sayılabilecek ülkelerinden biri olan Ermenistan’da görülmesi gereken birçok yer vardır. Ermenistan seyahatinizi…

1 sene önce

Rusya’da Ne Yenir? Rusya’nın Meşhur Lezzetleri

Rusya’da denemeniz gereken çok sayıda farklı farklı yemekler yer almaktadır. Çeşitli kültürlerden etkilenilen Rusya’da bu…

1 sene önce

Rize’de Yer Alan Kamp Alanları

Ülkemizin en kuzeyinde yer alan illerinden biri olan Rize, Karadeniz bölgesinin neredeyse en popüler diyebileceğimiz…

1 sene önce

Erzincan’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzincan’ın Yöresel Lezzetleri

Erzincan seyahatinizde aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de hiç şüphesiz Erzincan’ın lezzetleridir. “Erzincan’da…

1 sene önce