Kategoriler: Video

4 Kısa Video İle Kendine Hayran Bırakabilecek Tek Yer: Kapadokya

Türkiye’nin en güzel yerlerinden birisi olan Kapadokya, Nevşehir Valiliğinin verdiği istatistik bilgilerine göre yılda yaklaşık 1 milyon yerli ve yaklaşık 3 milyon yabancı turist ağırlıyor. Yabancı turistlerin gösterdiği ilgi ve merakı yerli vatandaşlarımızın da gösterdiği eşsiz yerlerden birisidir Kapadokya.

Kapadokya’yı güzel kılan en önemli etken Peri Bacaları olup, jeolojik zamanda volkanlar tarafından oluşmuş olan bu kule şeklindeki kaya blokları herkesin ilgisini çekmektedir. Kapadokya’nın meşhur olmasının sebeplerinden biriside daha önceki yazımızda da bahsettiğimiz gibi Kapadokya Balon Turları.

Profesyonel bir manzara ve yaşam tarzı fotoğrafçısı olan Tim Landis, Türkiye’yi sadece bir fotoğrafçının yapabileceği canlı ve zarif bakış açıları ile gözler önüne sererek aşağıdaki videoyu oluşturmuş. Matador Network’un paylaşmış olduğu bu şahane videoyu ve diğer Kapadokya ile ilgili şahane manzaraları göze seren diğer 4 video ile birlikte sizlere paylaşmak istedik.

Bu videoları izledikten sonra Kapadokya’ya gitmek isteyeceğinize eminiz. Kapadokya’ya otobüs bileti veya uçak bileti en ucuz fiyatlarla Biletall.com’da. İstediğin zaman rezervasyon yap veya biletini satın al, bu muhteşem manzaralara sende yerinde tanıklık et.

Ayrıca videoları yayınlayan Mathador Network’un kanalına buradan abone olabilirsiniz. Profesyonel fotoğraf hayatına sadece cep telefonundan çektiği fotoğrafları Instagram’da yayınlayarak meşhur olan Tim Landis’i de Instagram’dan @curious2119 takip edebilirsiniz.

Landis Ailesi’nin Kısa Kapadokya Videosu

(Landis Ailesi’nin Türkiye’de gezdiği tüm yerler en son sıradaki videodadır.)

Kapadokya Balon Turundan Muhteşem Görüntüler

360 Derece İle Çekilmiş Kapadokya Videosu

Landis Ailesi’nin Kapadokya ve Türkiye’de Gezdiği Diğer Yerlerin Tamamı

Son Eklenenler

El Hamra Sarayı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İspanya, her köşesi açık hava müzesi özelliğine sahip ülkelerin başında geliyor. Milattan önceye dayanan tarihinin…

8 saat önce

Erzurum’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzurum’un Yöresel Lezzetleri

Erzurum geziniz esnasında aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de elbette ki Erzurum’un eşsiz…

1 sene önce

Ermenistan’da Görülmesi Gereken Yerler

Kafkasya’nın en genç sayılabilecek ülkelerinden biri olan Ermenistan’da görülmesi gereken birçok yer vardır. Ermenistan seyahatinizi…

1 sene önce

Rusya’da Ne Yenir? Rusya’nın Meşhur Lezzetleri

Rusya’da denemeniz gereken çok sayıda farklı farklı yemekler yer almaktadır. Çeşitli kültürlerden etkilenilen Rusya’da bu…

1 sene önce

Rize’de Yer Alan Kamp Alanları

Ülkemizin en kuzeyinde yer alan illerinden biri olan Rize, Karadeniz bölgesinin neredeyse en popüler diyebileceğimiz…

1 sene önce

Erzincan’da Ne Yenir? Nerede Yenir? Erzincan’ın Yöresel Lezzetleri

Erzincan seyahatinizde aklınıza gelebilecek ve merak edebileceğiniz şeylerden biri de hiç şüphesiz Erzincan’ın lezzetleridir. “Erzincan’da…

1 sene önce