biletall-milestone

Ödüllerimiz

Türkiye’nin en büyük online bilet sitesi olan Biletall.com’un aldığı ödüllere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi
Tarih: 2019

AllWorld Network ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, TEPAV’ın desteği ile gerçekleşen Türkiye 100 Projesi’nde Biletall.com, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Şirketleri” arasında yer almıştır.

Deloitte Technology Fast 50 Turkey
Tarih: 2019

Deloitte tarafından büyüme oranı baz alınarak yapılmış olan değerlendirmeler neticesinde Biletall.com, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 şirketi arasında yer almıştır.

Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi
Tarih: 2019

TOBB ve TEPAV işbirliği ile yapılan değerlendirmeler sonucunda Biletall.com, 2015 – 2017 yılları arasındaki büyüme performansı ile “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi” arasında yer almıştır.

Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi
Tarih: 2019

TOBB ve Kayseri Sanayi Odası tarafından yapılan değerlendirmeler kapsamında Biletall.com, “Türkiye En Hızlı Büyüyen Şirketleri Kırk Dördüncüsü” unvanını almıştır.

Uzakrota - Yılın Yerli Hava Yolu Rezervasyon Şirketi
Tarih: 2019

Uzakrota ekibi tarafından organize edilen Yılın Seyahat Ödülleri projesinde, halk oylaması neticesinde Biletall.com, “Yılın Yerli Hava Yolu Rezervasyon Şirketi” seçilmiştir.

Seyahat Endüstrisinin Dijital Dönüşümü Katılım Plaketi
Tarih: 2019

Travelport’un ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş olan “Seyahat Endüstrisinin Dijital Dönüşümü” etkinliğe ve sektöre katkısından dolayı Biletall.com’a, katılım plaketi takdim edilmiştir.

Egyptair Havayolu Türkiye İlk 10 Acente Ödülü
Tarih: 2018

Egyptair Havayolu tarafından yapılan değerlendirmeler kapsamında Biletall.com, “2017 / 2018 Türkiye Top 10 Acentesi“ arasında yer alarak bu ödüle layık görülmüştür.

Deloitte EMEA Teknoloji Fast 500
Tarih: 2018

Deloitte tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde 2014 – 2017 yılları arasındaki büyüme oranı ile Biletall.com, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın en hızlı büyüyen 500 şirketi arasında yer almayı başarmıştır.

Deloitte Technology Fast 50 Turkey
Tarih: 2018

Deloitte tarafından son 4 yılda en hızlı büyüyen 50 şirketin belirlendiği değerlendirme kapsamında Biletall.com, 2018 yılında en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasında yer almıştır.

Uzakrota - Yılın Otobüs Rezervasyon Sitesi
Tarih: 2018

Uzakrota tarafından organize edilen “Uzakrota Seyahat Teknoloji Ödülleri” yarışmasında yer alan Biletall.com, “Yılın Otobüs Rezervasyon Sitesi” kategorisinde derece elde etmiştir.

Uzakrota - Yılın Turizm Şirketi Blogu
Tarih: 2018

Uzakrota tarafından organize edilen “Uzakrota Seyahat Teknoloji Ödülleri” yarışmasında yer alan Biletall.com, Yılın Turizm Şirketi Blogu kategorisinde derece elde etmiştir.

Uzakrota - Yılın Yerli Seyahat Uygulaması
Tarih: 2018

Uzakrota tarafından organize edilen “Uzakrota Seyahat Teknoloji Ödülleri” yarışmasında Biletall.com, Yılın Yerli Seyahat Uygulaması kategorisinde birincilik derecesi elde etmiştir.

Uzakrota - Yılın Yerli Havayolu Rezervasyon Sitesi
Tarih: 2018

Uzakrota tarafından organize edilen “Uzakrota Seyahat Teknoloji Ödülleri” yarışmasında Biletall.com, Yılın Yerli Havayolu Rezervasyon Sitesi kategorisinde derece elde etmiştir.

Orta Anadolu Online Satış Birinciliği
Tarih: 2017

Sun Express tarafından yapılan değerlendirmeler kapsamında, elde etmiş olduğu satış rakamları doğrultusunda Biletall.com, “Orta Anadolu Online Satış Birinciliği” unvanı ile ödüllendirilmiştir.

Türk Hava Yolları Websdom Acenteleri
Tarih: 2017

Türk Hava yolları tarafından yapılan değerlendirmeler doğrultusunda Websdom acenteleri kategorisinde ilk 6. acente arasına giren Biletall.com, teşekkür plaketi ile ödüllendirilmiştir.

Anadolu Markaları - Ticaret Kategorisi İkinciliği
Tarih: 2016

Ekonomist ve Capital dergileri tarafından, Vodafone ve Fibabanka sponsorluğu çatısında düzenlenen Anadolu Markaları Yarışmasında Biletall.com, Ticaret kategorisinde ikincilik derecesi elde etmiştir.

Anadolu Jet Kayseri Satış Birinciliği
Tarih: 2016

Anadolu Jet Havayolu tarafından yapılan değerlendirmeler kapsamında Biletall.com, “2016 Yılı Anadolu Jet Kayseri Satış Birinciliği” unvanını hak etmiş ve ödüle layık görülmüştür.

Türk Hava Yolları - Teşekkür Plaketi
Tarih: 2015

Biletall.com’a 2014 yılında gerçekleştirdiği yüksek hacimli satış başarılarından dolayı, Türk Hava Yolları firması tarafından Widen Your World sloganlı teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

E-Ticaret Ödülü
Tarih: 2015

Kayseri Ticaret Odası tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, “Gelecek Kayseri’de” isimli gerçekleştirilen ödül töreninde, Biletall.com’a “E-Ticaret Ödülü” layık görülmüş ve almaya hak kazanmıştır.

Kayseri’ye Değer Katan Marka
Tarih: 2015

Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen değerlendirmeler neticesinde, ortaya koymuş olduğu yüksek katma değer ile Biletall.com, “Kayseri’ye Değer Katan Marka” unvanı ile ödüllendirilmiştir.

Kayseri Satış Birinciliği
Tarih: 2015

Türk Hava Yolları firması tarafından yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonucunda Biletall.com, göstermiş olduğu yüksek satış başarısı ve işbirliği neticesinde, 2015 yılı Kayseri ilinde “En Çok Satış Yapan Seyahat Acentesi“ seçilmiştir.

Kayseri Bölge Birinciliği
Tarih: 2015

Elde etmiş olduğu yüksek satış rakamları ve göstermiş olduğu iş birliği ile yapılan değerlendirmeler kapsamında Biletall.com, Sun Express tarafından “Kayseri Bölge Birinciliği” unvanı ile ödüllendirilmiştir.

Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi
Tarih: 2015

2011 ve 2013 yılları arasındaki elde etmiş olduğu yüksek büyüme hacmi doğrultusunda Biletall.com, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi” listesine girerek ödüllendirilmiştir.

Türk Hava Yolları Teşekkür Plaketi
Tarih: 2014

Türk Hava Yolları firmasının satış rakamlarına yapmış olduğu yüksek katkılarından ve gerçekleştirmiş olduğu iş birliğinden dolayı Biletall.com’a Türk Hava Yolları tarafından teşekkür plaketi verilmiştir.

Türk Hava Yolları Bowling Turnuvası
Tarih: 2014

Türk Hava Yolları firması tarafından düzenlenen seyahat acenteleri arası bowling turnuvasında Biletall.com, pekçok acente arasından “Bölge Bowling Turnuvası Birinciliği” elde etmiştir.

E-Ticaret Birinciliği
Tarih: 2014

T.C. Ulaştırma Bakanlığı, Kadir Has Üniversitesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve Türkiye Bilişim Derneği iş birliği ile düzenlenen “Bilişim Yıldızları” yarışmasının “E-Ticaret” kategorisinde Biletall.com birincilik derecesi elde etmiştir.

Kayseri Bölge Birinciliği
Tarih: 2014

Genel satış rakamları doğrultusunda ve gerçekleştirmiş olduğu iş birliği neticesinde Biletall.com, Türk Hava Yolları firması tarafından “Kayseri Bölge Birincisi” unvanı ile ödüllendirilmiştir.

E-İhracat Ödülü
Tarih: 2014

Türkiye İhracatçılar Meclisi önderliğinde gerçekleştirilen kapsamlı değerlendirmeler neticesinde Biletall.com, İhracatın Yıldızları başlığı kapsamında “2014 E-İhracat Ödülü” ile ödüllendirilmiştir.

İç Anadolu Bölge Dördüncülüğü
Tarih: 2013

Pegasus firması tarafından gerçekleştirilen kapsamlı değerlendirmeler neticesinde Biletall.com, gösterdiği satış başarısı ve iş birliği sonucunda, “İç Anadolu Bölgesi Dördüncüsü” unvanı ile ödüllendirilmiştir.

Türk Hava Yolları Bowling Turnuvası
Tarih: 2013

Türk Hava Yolları firması tarafından düzenlenen Bowling Turnuvasında Biletall.com, bir çok seyahat acentesi arasında “Bölge Bowling Turnuvası Birinciliği” derecesini elde etmiştir.

Türk Hava Yolları Teşekkür Plaketi
Tarih: 2011

Göstermiş olduğu genel satış başarısı ve iş birliği yönü ile ortaya koyduğu desteklerinden dolayı Biletall.com’a Türk Hava Yolları tarafından teşekkür ve işbirliğinin devamını temenni eden plaket takdim edilmiştir.

Pegasus Teşekkür Plaketi
Tarih: 2009

Pegasus Hava Yolları’na olan desteği, iş birliği ve satış rakamlarında göstermiş olduğu üstün başarısından sonucunda Biletall.com, Pegasus tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirilmiştir.