Manzara Severlerin Takip Etmesi Gereken 10 Instagram Hesabı

İster 9-5 çalışıp az tatil yapanlardan olun, isterseniz hayatınız tatil olsun, aramızda “Ben tatile doydum” diye düşünen olmadığından eminiz. Neden telefonu her açtığınızda gününüzü güzelleştiren bir manzara ile karşılaşmayasınız ki? Eğer manzara görmeye doyamayan bir kişiliğiniz varsa bu hesapları takip etmeniz gerek!

@sefayamak

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Sefa YAMAK (@sefayamak)’in paylaştığı bir gönderi ()

Dünyadan manzaraların yanı sıra dünyadan farklı suratlarla tanışabileceğiniz bir hesap Sefa Yamak’ın hesabı. İlk konsept Instagram sergisi açarak farklı bakış açısını gösteren sanatçı, hesabından yakaladığı ‘an’ları paylaşıyor.

@alperyesiltas

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Alper (@alperyesiltas)’in paylaştığı bir gönderi ()

İstanbul’da yaşayan ve 13 yıldır fotoğraf çeken Alper Yeşiltaş, sadece muhteşem fotoğraflara değil, bu fotoğraflarla kazandığı birçok ödüle de sahip. Hesabında sadece İstanbul değil, yurt dışı gezilerinden de fotoğraflar paylaştığını söylememizde fayda var.

@wilderness_culture

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Wilderness Culture (@wilderness_culture)’in paylaştığı bir gönderi ()

Tek bir fotoğrafçı değil, vahşi doğaya tutkusu olan birçok insanın ortak çalışması olan bu hesap, kendilerini ‘Açık hava meraklıları topluluğu’ olarak tanımlıyor. Bu sayfada çıkmak için sahip olmanız gerekenler ise basit: Havalı bir fotoğrafınızı #willdernessculture etiketi ile paylaşmak!

@packtography

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Packtography, Josh Packer (@packtography)’in paylaştığı bir gönderi ()

Amerika’nın kuzeybatısında yer alan eyaletlerinden Idaho’da yaşayan Josh Pecker, manzara fotoğrafçılığı konusunda uzman birisi. Bölgesindeki her türlü güzelliği çekmekten hoşlandığını söyleyen Pecker, hesabında Amerika’nın kırsal güzelliğini yansıtıyor.

@ilkinkaracan

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

ilkin karacan karakuş (@ilkinkaracan)’in paylaştığı bir gönderi ()

İstanbul aşkı içine sığamayan bir hesap daha! Eğer siz de bir İstanbul sevdalısı iseniz, İstanbul’dan rengarenk harika manzaralar görmekten hoşlanıyorsanız bu hesabı takip etmeniz gerek.

@ahmet.erdem

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ahmet Erdem (@ahmet.erdem)’in paylaştığı bir gönderi ()

İstanbul aşığı Ahmet Erdem’in hesabına bir göz atmak bile içinizdeki seyahat etme isteğini alevlendiriyor. ‘İstanbul is my girl’ diyen Erdem’in sayfasında bulacaklarınız sadece İstanbul ile sınırlı değil, Türkiye’den ve dünyadan birçok güzel manzara bu hesapta bulunuyor.

@Onthere

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Onder Turkmen (@onthere)’in paylaştığı bir gönderi ()


Dünyadaki farklı renkleri, yerleri ve manzaraları görebileceğiniz hesabın sahibi Önder Türkmen, yalnızca fotoğraf çekmekle kalmıyor gezginlerin hoşlanacağı bir blog da yönetiyor.

@travisburkephotography

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Travis Burke (@travisburkephotography)’in paylaştığı bir gönderi ()

GoPro, ClifBar ve GoalZero gibi sponsorlara sahip olan fotoğrafçı Travis Burke, Instagram hesabıyla sizi muhteşem maceralar ve yerler ile tanıştırıyor. Pişmanlık duymadan yaşamayı hedefleyen Burke’un bu tutkusu fotoğraflarından ve gittiği yerlerden kendini belli ediyor. Kanyonlarda yürüyüşler, okyanus mağaralarına serbest dalışlar ve çok daha fazlası bu hesapta.

@diokaminaris

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

dionisis kefalonia @wu_greece (@diokaminaris)’in paylaştığı bir gönderi ()

Bu hesap için Yunanistan’ın en güzel yerlerinin en güzel fotoğrafları diyebiliriz. Masmavi denizleri, bembeyaz evleri ve rengarenk canlıları fotoğraflayan Dionisis Kefalonia’nın hesabı muhteşem manzaralarla dolu.

@biletall.com.tr

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Biletall (@biletall.com.tr)’in paylaştığı bir gönderi ()

Muhteşem şehirlerden muhteşem manzaralar paylaşmanın yanı sıra bu yerler hakkında bilgi de veren hesap, gezginlerin hoşuna gidecek paylaşımlara sahip. Sadece manzaralar da değil, dünyadan ve Türkiye’den sanat eserleri, doğal güzellikler ve önemli eserlerin çok dikkat çekmeyen detaylarını paylaşan hesap bizce takip etmeye değer.

1 Comment

  1. BiletallBlog

    tesekkrler guzel paylasım

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.