Bozburun'da Kamp Yapılacak Yerler

Bozburun’da Kamp Yapılacak Yerler

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yer almaktadır. Oldukça küçük ve şirin bir tatil beldesidir. Merkeze göre daha sakin ve doğayla daha uyumlu olmasından dolayı çok fazla tercih edilmektedir. Tertemiz bir çevresi vardır. Köy hayatını yansıtan bir özelliği olmasından dolayı da tercih edilirliği yüksektir. Temiz ve özelikle sakin tatil isteyenlerin tercih etmesi gereken Bozburun, fiyat konusunda da oldukça geniş bir kesime hitap etmektedir. Turistler tarafından da tercih edilir. Özellikle de kamp tutkunlarının uğrak noktalarından biridir. Masmavi denizi, temiz doğası ve sunduğu güzellik ile kamp yapmanız için biçimli kaftan diyebiliriz. Gelin hep birlikte Bozburun içerisinde yer alan kamp alanlarını inceleyelim.

Kocabahçe Glamping

Kocabahçe Glamping

Adını koyun içinde yer alan kocaman narenciye bahçesinden almaktadır. Oldukça doğa harikası bir bölgedir. Dirsekbükü Koyu’nun arkasında yer almaktadır. Huzurun ve sessizliğin hâkim olduğu bir alan diyebileceğimiz bu kamp alanı sizlere muhteşem kuş sesleriyle eşlik etmektedir. Kuşların, böceklerin, dalgaların sesleri ile güzel bir kamp geçireceğinizin garantisini verebiliriz. Doğa iç içe olan bu bölgede bungalovlar sizlere yaşam alanı sunmaktadır. Konaklama hizmeti vermektedir. Aynı zamanda ahşaptan hamaklar, büyük limon ağaçları ve tertemiz deniziyle oldukça güzel bir havası vardır. Kamp alanında yer alan yarım pansiyon hizmetleri ücretlidir. Dilerseniz kendi çadırınızı kurabilir dilerseniz de konaklama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Kocabahçe, Bozburun’da hem yerli hem de yabancı turistler tarafından en çok tercih edilen yerdir. Siz de kamp yapmak istiyorsanız tercihinizi buradan yana kullanabilirsiniz.

Biletall.com’dan Marmaris’e En Ucuz Otobüs Biletini Bul »

Vosvos Kamping

Vosvos Kamping

Söğüt Köyü’nün içerisinde yer almaktadır. Denize uzaklığı 15 dakikalık bir mesafedir. Yürüme mesafesinde bir kamp alanıdır. Kamp alanının içerisinde incir ağaçları, limon ağaçları bulunmaktadır. Aynı zamanda domates, salatalık, biber gibi birçok doğal ürün yer almaktadır. Doğal bir köy yaşamı isteyenler için oldukça elverişli bir bölgedir. Kamp alanı gelenlere kendi çadırlarıyla kamp yapma imkânı sunmuştur. Aynı zamanda içerisinde WC, duş ve ortak mutfak alanları da vardır. En çok beğenilen bir diğer özelliği ise wifi hizmeti sunmasıdır. Kamp yapmak için tercih edebileceğiniz yerlerden biri de burasıdır. Kamp hayatınızı burada başlatabilirsiniz.

Çatlak Beach

Çatlak Beach

Hisarönü Körfezi’nde yer alan kamp alanında ailenizle, arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle keyifli bir kamp tatili yapabilirsiniz. Yerleşim yerinden uzakta sessiz bir doğa ortamın size sunan beach tatilinizin keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz bir alandır. Denize sıfır olması da tercih edilirliğini arttırmaktadır. Çam ağaçları ile dolu olan bu bölgede keyifle uyuyup uyanabilirsiniz. Uykunuza eşlik eden tek sesin kuşlar olacağına emin olabilirsiniz. Kamp alanı sizlere sunulabilecek her imkânı sunmaktadır. Ortak kullanım alanlarında tuvaletler, duşlar oldukça yeterli sayıdadır. Ayrıca ücretsiz wifi ve elektrik imkânı da vardır. Çocuklu aileler için de sunulan imkânlar oldukça elverişlidir. Gerek ailenizle gerek arkadaşlarınızla keyifli bir kamp tatili yaşamak istiyorsanız Çatlak Beach’i tercih edebilirsiniz.

Cennet Koyu Kamp Alanı

Cennet Koyu Kamp Alanı

Mükemmel denizi ve sunduğu doğallık ile isminin hakkın veren kamp alanı Türkiye’nin en sevilen yerlerinden biridir. Tatilinizi adeta büyük bir keyifle yapacağınızın garantisini verebiliriz. Akvaryumu andıran deniziyle en başında sizleri etkileyecektir. Balıklarla birebir yüzebileceğiniz bu koyda keyifle güneşlenebilirsiniz. Temizliği sebebiyle de tercih edilebilirliği yüksektir. Kamp tutkunlarının vazgeçemediği bir bölge olan Cennet Koyu özellikle de yaz mevsiminde çok kalabalık olmaktadır. Kamp alanı içerisinde ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler maalesef ki yoktur. Gitmeden önce hazırlıklı olmanız sizler için uygun olacaktır. Bu yönünü diğer olumlu özellikleriyle kapatan kamp alanı sizleri oldukça pozitif yönde etkileyecektir. Doğanın güzelliğiyle iç içe kalmak için kesinlikle kamp yapma tercihinizi buradan yana kullanabilirsiniz. Koyun kumsal bölgesine kamp kurulmuyor. Daha çok orman bölgesinde kamp yapılmasına izin veriliyor. Çadırınızı ve ihtiyaçlarınızı yanınıza alıp Cennet Koyu’na gidebilirsiniz. Yemyeşil orman ve tertemiz deniz sizi bekliyor diyebiliriz.

Akkum Koyu Kamp Alanı

Akkum Koyu Kamp Alanı

Bozburun’un tatil beldelerinden en popülerleri arasında yer almaktadır. Kamp yapılmaya oldukça müsaittir. Yemyeşil bir doğa aynı zamanda tertemiz bir denizle sizlere mükemmel bir manzara sunmaktadır. Çok fazla derin olmayan denizi çocuklarınız için uygundur.  Korunaklı bir bölge olmasından dolayı da tercih edilmektedir. Kamp yapmak ve özellikle de doğayla iç içe olmak istiyorsanız tercihinizi Akkum Koyu’ndan yana kullanabilirsiniz.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.