2018’de Hangi Burçlar Nereleri Gezecek

Yaşamımızın her anına etki eden burçlar damak zevkimizden sevdiğimiz renklere, giyim şeklimizden saç biçimimize kadar pek çok şeyde belirleyici rol oynarlar. 2018 yılında her burcun farklı bir rotası var. 2018’de burçların gezebilecekleri yerleri sizler için derledik.

Koç Burcu

Koçlar son derece enerjik ve özgür ruhlu kişilerdir. Kuvvetli görünüşleri nedeniyle doğa sporlarına meyillidirler. Gezmeyi seven koç burçları için dağcılık ya da ekstrem sporlar son derece uygundur. Bunun için en uygun yerler Kaliforniya’daki Yosemite Ulusal Parkı, Bulgaristan ya da Karadeniz’dir. 2018’de işleri yoluna girecek olan koçlar, İspanya’daki Kanarya Adaları’na da gidebilirler. Koç burçları için en avantajlı İspanya uçak biletleri Biletall.com’da.

Boğa Burcu

Sıcakkanlı ve sevgi dolu boğa burçları için kendi kendilerine kalmak büyük bir keyiftir. Bu yüzden boğaların seyahatleri daha çok doğal güzelliklerin bolca bulunduğu, yöresel yemeklerin sunulduğu, sakin ve huzurlu yerlerdir. 2018 yılında boğa burçlarının gideceği yerlerin başında Finlandiya’nın başkenti Helsinki geliyor. 315 adası bulunan ve sadece adalardan meydana gelen Helsinki; 215 km2 alana kurulmuş olup nüfusu 1,4 milyon kişidir. Başkent, Espoo, Vantaa ve Kauniainen şehirleriyle çevrilidir. Finlandiya uçak bileti Biletall.com’da sizi bekliyor.

İkizler Burcu

Sorgulamayı seven ve iletişim becerileri kuvvetli olan ikizler burçları 2018 yılında oldukça hareketli günler geçirecek. Bu hareketli günlere eşlik edecek yerler listesinde ise Pekin gibi büyük bir kalabalığa sahip Çin geliyor.  Şanghay’dan sonra en büyük kent olan Pekin, 16 milyon km2 yüzölçümü ve 22 milyonluk nüfusuyla Çin’e başkentlik yapmaktadır. Çin Seddi ve Cennet Tapınağı gibi pek çok tarihi yapıya ve dini mekana ev sahipliği yapan şehir, ikizler burcunun ilgisini çekecek kadar etkileyicidir.

Biletall.com’dan En Ucuz Pekin Uçak Biletini Bul »

Yengeç Burcu

Oldukça evcimen olan yengeçleri 2018’de sanatsal faaliyetlerle dolu geziler bekliyor. Renkli tasarımları ve canlı sokaklarıyla ünlü Portekiz, tam yengeçlere göre bir yer. Ailelerini de yanlarına alarak gidebilecekleri Portekiz’in doğusunda ve batısında Atlas Okyanusu, güneyinde ve kuzeyinde ise İspanya bulunur.

Aslan Burcu

Seyahat etmeyi çok seven aslan burçları için 2018 yılı oldukça başarılı ve rahat geçecek. Fas’ın Marakeş şehri, cesur ve maceracı ruha sahip aslanlar için vazgeçilmez bir yer. Oldukça hareketli bir şehir olan Marakeş Tanrının Ülkesi olarak bilinir. 1 milyon nüfuslu şehir Atlas Dağları’nın eteklerindedir. Vizesiz gidilebilecek ülkeler arasında yer alan Fas, aslan burçlarının 2018’de mutlaka görmesi gereken yerlerden biridir.

Başak Burcu

Titiz oluşlarıyla bilinen başaklar, seyahat etmeden önce uzun hazırlıklar yaparlar. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlayan başak burçları için 2018, önemli kararların verileceği bir yıl olacak. Zorlu bir yılın beklediği başaklar, bu stresten kurtulmak için Bali’ye gidebilir. Endonezya’ya bağlı bir ada olan Bali, özellikle yeni evlenen başaklar için harika bir tatil seçeneği olacak. 5,600 km2 alana yayılmış olan Bali’de 3,5 milyon kişi yaşar. Plajlarıyla ünlü Bali’de, başak burçları tüm streslerini atabilir ve emin adımlarla iş hayatlarına devam edebilirler.

Biletall.com’dan En Ucuz Endonezya Uçak Biletini Bul »

Terazi Burcu

Sakinliklerinin ardında romantik ve sanatçı ruhlu olan terazi burçları tarihe meraklıdırlar. Seyahat ettikleri yerlerde kültürel zenginlikler dikkatlerini çeker. Terazilerinin ruhlarına iyi gelecek ve onlara huzur verecek en güzel yerlerden biri de Almanya’dır. Zengin tarihi mirası ve eşsiz doğal güzellikleriyle Almanya’nın her köşesi terazi burçları için biçilmiş kaftandır. Sokak aralarında aniden yükselen gotik mimari eserler, sayıca zengin müzeleri ve yemyeşil kasabalarıyla teraziler bu ülkede hem tarihe hem de doğaya doyabilirler.

Akrep Burcu

Cesur, tutku dolu ve gizemli akrepler kendileri gibi egzotik yerlere bayılırlar. Brezilya, New York, belki de Afrika tam akreplere göre yerler olabilir. New York’un gökdelenleri, ışıltılı hayatı veya Brezilya’nın renkli sokakları, karnavalları, çılgın eğlenceleri akrepleri eğlendirebilir. Afrika’nın zorlu doğa şartlarında yaşamak akreplerin içindeki savaşma arzusunu körükler ve onları canlandırır.

Yay Burcu

Kısıtlanmayı sevmeyen yay burçları son derece meraklıdırlar. Yeni yerler keşfetmek onları heyecanlandırır. Herkesin bilmediği fakat keşfedilmeyi bekleyen yerler tam yay burçlarına göredir. İzlanda, Meksika veya Moğolistan farklı kültürlerin kaynaştığı, bambaşka harmanların oluştuğu yerlerdir. Yay burçlarına yenilik ve enerji verecek bu yerler, yayların 2018 rotaları arasında yer alır.

Oğlak Burcu

Ailesine düşkün oğlaklar, biraz içlerine kapanık olsalar da gezmeye bayılırlar. Yalnız ya da aileleri ile birlikte çıkacakları geziler, onların stresini atmaları için yeterlidir. Doğal güzelliklerle bezenmiş, yeşilin her tonuna sahip Kanada, oğlak burçları için eşsiz bir seçenektir. Sonbaharda yeşil ve kırmızının onlarca tonuna bürünen doğa, bahar aylarında tüm renkleri içine katarak zenginleşir ve ortama huzur yayar.

Kova Burcu

Özgür ruhlu kovalar kısıtlanmayı sevmezler. İş ve arkadaşlık ilişkilerinde hayli yorucu bir yıl geçirecek olan kova burçları, arkadaşlarıyla birlikte seyahat edebilir ve ilişkilerinin seyrini değiştirmeye çalışabilirler. Finlandiya, Bolivya, Brezilya, Amsterdam, Londra ya da Madrid gibi yerler kalabalık seyahatler için harika yerlerdir.

Balık Burcu

Duygusallıklarıyla bilinen balıklar mimari yapılara bayılırlar. İş konusunda verecekleri kararlarla başarılı bir yıl geçirecek olan balık burçları Fiji adalarına gidebilir. İtalya, İspanya ya da İngiltere’nin sokaklarını arşınlayabilirler.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.