Burçlara Göre Gezi Rehberi

Her burcun karakteri ayrı. Bu nedenle her burca özel tatil rotalarını sizin için listeledik.

Koç Burcu

Koç burcu dediğimiz zaman aklımıza macera gelir. Enerjik ve özgür ruhları ile koçlar doğa sporlarında başarılıdırlar. Doğa sporu yapmak için ülkemizde gidilecek bir sürü yer var. Yamaç paraşütü ile ilgileniyorsanız Fethiye’ye bağlı Ölüdeniz, rafting ile ilgileniyorsanız Çoruh Nehri, Düzce – Melen Çayı’nı tercih edebilirsiniz.

Boğa Burcu

Sıcakkanlı ve sevgi dolu boğa burçları için en güzel tatil kendi kendilerine kaldıkları keyifli tatillerdir. Bu yüzden boğalar sakin ve huzurlu yerleri tercih edebilirler. Gökova Körfezi’nde bulunan Sedir Adası, Gökçeada’da yer alan Yıldızkoy, Kayseri’de bulunan Karpuzbaşı Şelaleri boğa burçları için en güzel tatil merkezleri.

İkizler Burcu

İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler. Bu sebeple İkizler burcu için en uygun tatil dinamik geçen bir tatil olacaktır. Bol bol gezebilecekleri yerleri tercih etmeleri gerekmektedir. Bunun için İzmir, İstanbul gibi büyük şehirleri tercih edebilirler.

Yengeç Burcu

Evcimen karaktere sahip, geçmişe bağlılıkları ile bilinen yengeçler dinlenebilecekleri uzun soluklu tatiller tercih etmeliler. Yengeç burcunun seyahatinde hem bir yaşanmışlık hem de dinginlik olmalıdır. Bu sebeple Yengeç burcu Kapadokya’da tatil yapmayı tercih edebilir.

Biletall.com’dan Kapadokya’ya En Ucuz Otobüs Biletini Bul »
 

Aslan Burcu

Seyahat etmeyi çok seven, lider bir burç olan Aslan’ın en belirgin özellikleri arasında lükse olan düşkünlükleri bulunmaktadır. Bu sebeple Antalya, Kemer Aslan burçları için en ideal tatil yerlerinden biri. Kemer’in 5 yıldızlı otellerinde Aslan burçları keyifli bir tatil yapabilirler.

Başak Burcu

Düzenli ve titiz olmaları ile ünlü Başak burçları için her aşamasının planlandığı seyahatler oldukça önemlidir. Bu sebeple planlarının bozulmayacağı, huzurlu tatil yerleri onlar için idealdir. Koyları ve aktiviteleri ile ünlü Bodrum Başak burcu tatilinin tercihi olmalıdır.

Terazi Burcu

Sakinliklerinin ardında romantik ve sanatçı ruhlu olan terazi burçları tarihe meraklıdırlar. Seyahat ettikleri yerlerde kültürel zenginlikler dikkatlerini çeker.  Her bir köşesinden tarihin ve doğal güzelliğin fışkırdığı Kars bu burç için mükemmel bir tatil sunar.

Akrep Burcu

Cesur, tutku dolu ve gizemli akrepler kendileri gibi egzotik yerlere bayılırlar. Bu nedenle antik kenti, koyları ve plajları ile ünlü Akyaka, Akrep burçları için en ideal yaz rotası.

Yay Burcu

Meraklı birinden bahsediyorsak büyük ihimalle Yay burcu birisi ile karşı karşıyayızdır. Meraklı insanlar için en güzel tatil yeni yerler keşfedebildikleri tatillerdir. Yay burcu da İstanbul’u yeniden keşfedebilir. Deniz tatili istiyorsa Akdeniz kıyılarında kendisine güzel bir rota çizebilir.

Biletall.com’dan İstanbul’a En Ucuz Uçak Biletini Bul »
 

Oğlak Burcu

Tatil diyince Oğlak burçları biraz çekimser görünebilirler. Ailesine düşkün oğlaklar, biraz içlerine kapanık olsalar da içten içe gezmeye bayılırlar. Onlar için en uygun tatil yeri Bolu olacaktır. Doğada sakince yürüyebilecekleri, yeşilliklerin arasında evimsi sevimli yerlerde konaklayabilecekleri Bolu tam bir Oğlak burcu tatili sunar.

Kova Burcu

Kovalar özgür ruhlu insanlardır. Bu sebeple kovalar kısıtlanmayı sevmezler ve onların rahatça gezebilecekleri, doğanın tadını çıkarabilecekleri tatillere ihtiyaçları vardır. Kova burçlarına keşfetmekle bitmeyen Mardin’i tatil rotası olarak öneririz.

Balık Burcu

Duygusallıklarıyla ünlü balık burçları yaşanılmışlığın hissedildiği mimari yapıları, eski sokakları çok severler. Bu sebeple Kaş Balık burcu insanına uygun tatil yerlerinden bir tanesi. Bunun yanında Bozcaada’nın nostaljik sokaklarında yürüyüp etkinliklerinin tadını çıkarabilirler.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.