Çok Güzelsin Demenin Etkileri – Rotasız Seyyah

Ailenizde, arkadaş ortamında ya da rastgele bir caddede yürürken… Karşınızda duran tanıdığınız veya tanımadığınız birine bir iltifat ettiğinizde, onun yüzünde ve mimiklerinde gerçekleşen değişimi izlediniz mi hiç? Yani birini mutlu etmenin verdiği ve herhangi bir şey karşılığında satın almanızın pek de mümkün olmadığı o eşsiz hazzı tattınız mı?

Bu hazzı tadan ve tatmakla kalmayarak bunu fotoğraflayan, yani ölümsüzleştiren biri var: Rotasız Seyyah. Kendisi takip ettiğimiz ve desteklediğimiz, başarılı Türk gezginlerden. Çok Güzelsin projesini takip edenleriniz ve haberdar olanlarınız olduğu gibi, ilk kez duyanlarınız da mutlaka vardır. Rüzgar nereye götürürse oraya gitmeyi mottosu haline getiren Rotasız Seyyah, bunu yaparken içini hayata anlam katan böyle projelerle doldurmayı ihmal etmiyor, böylece duygulara dokunmayı becerebiliyor. Dünyayı görmeyi misyon edinen bir gözün yapması gerektiği gibi yani. Ne de olsa gezip görmenin kendisine kattığı vizyonu geniş kitlelere aktarmak, gezgin olmanın bir parçası.

İşte Rotasız Seyyah’ınÇok güzelsin” ya da “Genç kız gibi güzelsin” diyerek böyle güzel gülümsettiği insanların portrelerinden bazıları. Yazının tamamını ise bu bağlantıdan okuyabilir, projenin detaylarına ve fotoğrafların çekilme hikayelerine de ulaşabilirsiniz:

Yazının Devamını Okuyun >>

İki fotoğraf arasında ne büyük bir duygu geçişi var. 70 yaşındaki Maria gülümseyince adeta ayna etkisiyle siz de gülümsediniz değil mi?

74 yaşındaki Margarita ise “Bir genç kız gibi güzel” olmanın hakkını fazlasıyla verenlerden.

Bu hikayeleri ve daha fazlasını bizlere aktarabildiği için Rotasız Seyyah’a tekrar teşekkürler. Yaşamdan başka hikayelerle yeniden görüşmek üzere.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.