Eylülde Deniz Başkadır! İşte Eylülde Denize Girebileceğiniz En Güzel Yerler

Yaz bitti diye deniz dönemi bitti mi sandınız? Belki de daha denize giremediniz ya da doyamadınız? O zaman eylül denizi sizi bekliyor! Eylül ayında denize girilir mi demeyin, işte eylülde muhteşem bir hale gelen denize girebileceğiniz en güzel yerler:

Girne – Kıbrıs

Türkiye’deki plajlara doydum diyorsanız bir de Kıbrıs’ı denemeye ne dersiniz? Türkiye’nin güney şehirlerinden bile daha sıcak olan Kıbrıs’ta, eylül ayında yaz henüz bitmemiş olacak. Deniz ve güneşin asla hayal kırıklığına uğratmadığı Girne sahillerini görmeden bu seneyi bitirmeyin.

Side – Antalya

Türkiye’nin en sıcak şehirlerinden olan Antalya, eylül ayında hala yaz mevsimi geçiriyor, bu sebeple eylülde denizi sıcak olan yerler arasında en üst sıralarda. Kalabalıkların geldiği asıl zaman olan temmuz-ağustos döneminin geçmiş olması da hem daha huzurlu hem de daha uygun fiyatlı bir tatiliniz olmasını sağlıyor.

Biletall.com’dan Side’ye En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Gökkaya Koyu – Antalya

Muhteşem mavi rengini eylül ayında da sergileyen Gökkaya Koyu, çok kalabalık olmayan sakin bir yer arayışındaysanız sizin için doğru adres. Kekova tekne turlarında mola verilen bu durak tüm günü geçirmeye yetecek kadar güzel aslında!

Bozcaada – Çanakkale

Tertemiz denizi, koyları ve plajları ile Bozcaada her mevsim güzel olan bir yer. Mayısın son haftalarından ekimin ortasına kadar rahatlıkla denizine girilebilen Bozcaada, eylül ayında en güzel ve sakin halini alıyor. İstanbul’da yaşayanlar için oıldukça kısa mesafede bulunan Bozcaada’ya otobüs biletinizi üç adımda Biletall.com’dan alabilirsiniz.

Dalyan – Muğla

Sakin bir şehir olan Muğla’nın en sakin tatil beldelerinden olan Dalyan, tertemiz denizi ve dokunulmamış doğası ile ülkemizin en güzel yerlerinden biri. Yaz aylarında nüfusu artan bu bölge eylül aylarında çok daha sakin ve temiz bir hale geliyor. Kış mevsimi gelmeden ve eve kapanmaya başlamadan önce son bir tatil için trafikten, iş stresinden ve kalabalıktan uzak bir belde olan Dalyan’ı tercih etmelisiniz.

Dikili – İzmir

Kuzey Ege’de yer alan Dikili, temiz denizi ve kumsalı ile önereceğimiz bir başka durak. Mavi bayraklı plajları ve Bademli’deki güzel adalar ile Cunda Adası’na yakınlığı ile Dikili, sakinliğin yanı sıra keyifli aktivite de arayanların gitmesi gereken bir yer. Sadece, Ege’de olduğunu göz önünde bulundurarak diğer önerilerimiz kadar sıcak bir deniz beklememeniz gerektiğini belirtmemiz gerekir.

Biletall.com’dan Dikili’ye En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.