İş Seyahatlerinde Kaçamak Yapılabilecek En İyi 10 Yer

Günümüzde iş seyahatleri sebebi ile birçok kişi şehir dışına yahut yurtdışına çıkıyor. İş seyahatleri ile turizm sektörü de bir anlamda hareketleniyor.  Gittiğiniz şehirlerde hem işlerinizi halledip, hem de keyifli zaman geçirmeyi istiyorsanız, işte sizin için iş tatillerinde dinlenebileceğiniz, kaçamak yapıp, eğlenebileceğiniz yerler;

SİDE

side-antalyaEğer iş seyahatiniz için Antalya’ya gittiyseniz, iş seyahatinizi harika bir tatile çevirmeniz de mümkündür. Akdeniz’in bu sıcak şehrinde her mevsim güneşten istifade edilir. Denizi, kumsalı ve havası ile Antalya’da kaçamak yapıp, dinlenebileceğiniz oldukça çok yer vardır. Antalya’nın en gözde tatil beldelerinden olan Side’de vaktinizi dolu dolu geçirebilirsiniz. Side’de antik çağlardan kalan kalıntıları görüp, Cleopatra’nın güneşin batışını izlediği kayalıklarda güneşin batışını seyredip, gönlünüzce bir deniz tatili yapabilirsiniz.

HRİD GÖLÜ

ohrid-goluEğer iş seyahatiniz için Makedonya’ya gittiyseniz, iş görüşmelerinizden sonra muhakkak gitmeniz gereken yerlerden bir tanesi Ohrid gölü ve kasabasıdır. Dinlenmek, eğlenmek ve kaçamak yapmak için tartışmasız Makedonya’nın en güzel bölgesidir. Gölün harika görüntüsü ve huzurlu ortamı ile iş seyahatinizin sıkıcılığından kurtulabilirsiniz.

KAPADOKYA 

kapadokyaEğer iş seyahatiniz için Nevşehir’e gittiyseniz, görmeden gelmemeniz gereken yerlerin başında Kapadokya gelir. Güneşin doğuşunu Göreme Vadisi’nde balonların içinden seyredebilir. Bu güzel ve enerji dolu bir sabahtan sonra iş seyahatinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

AĞVA

agvaİş seyahati için İstanbul’a geldiyseniz, gezip göreceğiniz, eğlenip, kaçamak yapabileceğiniz oldukça çok mekân vardır. Ancak iş stresinden uzaklaşıp, kafanızı dinleyebileceğiniz en güzel yer Ağva’dır. İki dere arasına kurulmuş bu köyde harika vakit geçirebilir, koylarında denize girebilir, balık restoranlarında taze ve lezzetli balıklardan yiyebilirsiniz. En uuz İstanbul uçak bileti için Biletall.com’u ziyaret etmeyi unutmayın.

HANYA

yunanistan-hanyaİş seyahatiniz için eğer yurtdışına gidiyorsanız ve komşumuz Yunanistan’da bir iş görüşmesi yaptıysanız; dinlemek ve hoş bir kaçamak için gitmeniz gereken yer Hanya’dır. Hanya kenti Yunanistan’da görülmesi gereken yerlerin başında olmakla birlikte, kaçamak yapmak ve eğlenmek içinde oldukça güzel bir şehirdir. Türk mahallelerinin bulunduğu Hanya’da denizi seyrederken tüm günün yorgunluğunu unutabilirsiniz. Hanya’da bulunan Venedik Limanını gezebilir, harika bir akşam yemeğini denize karşı yiyebilirsiniz.

KERPE

yunanistan-kerpeİş seyahatiniz için İzmit’e gittiyseniz, ünlü tatil beldelerine taş çıkartan Kerpe’de harika bir kaçamak yapabilirsiniz. Masmavi denizi ve yemyeşil ormanı ile son yıllarda herkes tarafından tercih edilmeye başlanmış ve popülerliği artmış bir tatil beldesidir. İş seyahatlerinizden arta kalan vakitte muhakkak Kerpe’ye gitmelisiniz. Hem dinlenip, hem de Kerpe kayalıklarına hayran olursunuz.

OYLAT

oylatEğer işleriniz sebebiyle Bursa’da bulunuyorsanız, iş seyahatinizi bir avantaja dönüştürüp, küçük bir tatil yapma imkânı da bulabilirsiniz. Bursa’da bulunan tatil beldesi Oylat’ta kendiniz için küçük bir mola verebilirsiniz. Oylat kaplıcaları ile meşhur bir tatil beldesi olmakla birlikte, muhteşem bir havaya da sahiptir. İş hayatınızın yoğunluğundan kurtulup, kısa bir kaçamak yapmak için oldukça idealdir. Şifalı suları, oksijen deposu ormanları ve doğal manzarası ile sizi büyüleyecektir.

Biletall.com’dan En Ucuz Bursa Otobüs Biletini Bul »

KIZILCAHAMAM

kizilcahamamİş seyahatlerinde sıklıkla gidilen yerler arasında yer alan Ankara, sadece memurlar şehri değil, aynı zamanda birçok doğal güzelliklere de sahip bir şehirdir. Ankara’nın ciddi havası iş görüşmeleri için oldukça verimli olsa da, iş görüşmelerinden geriye kalan zamanlarda Ankara’da kendinizi ödüllendirebileceğiniz yerler de mevcuttur. Ankara’nın şifa kaynağı Kızılcahamam, hem doğa, hem de termal bir cennettir. İş seyahatlerinizde küçük bir kaçamak yapıp, kendinizi Kızılcahamam’ın şifalı sularına bırakabilir. Ayrıca yeşilliklerle bezeli bu beldede ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

SIĞACIK

sigacikEge’nin en güzel şehirlerinden olan İzmir’e eğer iş seyahati için gittiyseniz, muhakkak iş seyahatinizden geriye kalan vakitte Sığacık’a gitmelisiniz. İzmir’de iş stresinden kurtulup, kaçamak yapmak için gidilmesi gereken mekânlardan bir tanesidir. Yeşil ve mavinin uyumunu izleyip, huzur dolacağınız bir mekândır.

BEYLERBEYİ

beylerbeyi-kibrisEğer iş seyahati için yavru vatan Kıbrıs’a gittiyseniz, Girne’de işlerinizi halledip, muhakkak kafa dinlemek için gideceğiniz yerlerden bir tanesi de Beylerbeyi’dir. Beylerbeyi köyü Latince ‘huzur yeri’ anlamına gelir. Manzarası harika olan bu köy, oldukça da sakindir. Beylerbeyi’nde dilerseniz bir pansiyonda kalabilir, dilerseniz muazzam köy yemeklerini yiyebileceğiniz bir restoranda huzuru yudumlayabilirsiniz. Beylerbeyi’nde bulunan Barış Manastırı’nı da ziyaret edip, gezebilirsiniz. İş seyahatinizde harika bir kaçamak için Girne’nin 4-5 km uzağındaki bu mini köyü tercih edebilirsiniz.

Biletall.com’dan Kıbrıs’a En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.