Kapadokya’da Konaklayabileceğiniz Ucuz Oteller

Hasandağı ve Erciyes volkanik dağlarının lav ve kül püskürtmesiyle oluşan tabakaların milyonlarca yıl boyunca yağmur ve rüzgarla aşınması sonucu oluşturduğu masalsı bir bölgedir Kapadokya. Peri Bacaları’nın yanında birçok mağara, yer altı şehri, açık hava müzelerinden oluşan, geniş bir hazineyi gezginlere sunar.

Konaklanabilecek yerler de Kapadokya’nın zengin ve masalsı atmosferinden ilham almışcasına inşa edilmişlerdir. Kapadokya butik otelleriyle dünyada da isim yapmış bir bölgedir ve yurt dışından yalnızca bu otelleri görmek için gelen insanlar da vardır. Otellerin birçoğunda büyük ihtimalle hiç tatmadığınız bir atmosfer içerisinde bulunacak, kendinizi güzelim manzaraya karşı içeceğinizi yudumlarken bir masalda hissedeceksiniz.

İşte Kapadokya’ya gidecekler için, konaklayabilecekleri güzel ve ucuz otellerden seçtiklerimiz:

Elika Cave Suites

Elika-Cave-Suites

Hangi mevsimde giderseniz gidin, doğanın sanatçı tarafının şekillendirdiği oluşumların arasında huzurlu bir şekilde tatil geçirmek istiyorsanız, oldukça güzel tasarlanmış odalara sahip Elika Cave Suites, size aradığınızı sunmaya hazır. Fırsat kampanyalarıyla kısa ama yoğun bir gezi yapmak isteyen gezginler için de oldukça güzel fırsat kampanyalarına sahip olan Elita Cave Suit’in yirmi beş odası bulunuyor. Rezervasyonuzu erkenden yaptırmanız hem daha uygun bir fiyata anlaşmanız hem de yer bulabilmeniz açısından önemli bir nokta. Kapadokya’da bulabileceğiniz en doğal otellerden bir tanesi Elika Cave Suites.

Otelde; kuru temizleme, otopark, limuzin, havalimanı servisleri, sezona göre geç ayrılma imkanı ve arzu eden misafirler için bir üst derece odalarda kalma fırsatı gibi imkanlar sunuluyor. Otel restoranında Türk mutfağının seçkin lezzetlerini yeniden keşfedeceksiniz.

Hezen Cave Hotel

Hezen-Cave-Hotel

Kapadokya’nın merkezinde bulunan, Ortahisar Kalesi’ne bakan, huzur verici bir manzaraya sahip olan Hezen Cave Hotel, bölgede bulunan diğer butik otellerden daha farklı bir konseptte tasarlanmış ve her odasında farklı bir atmosfer yaratılmış.

Oyma kayalardan oluşan on beş odaya ev sahipliği yapan otel, size, muhteşem manzarası ve geniş teraslarıyla eğlenceli bir konaklama sağlıyor. Sabahları terasta ya da kahvaltı bölümünde yapacağınız kahvaltıyı kolay kolay unutmayacağınızı rahatlıkla söyleyebiliriz.

Biletall.com’dan En Ucuz Kapadokya Uçak Biletini Bul »

Millstone Cave Suites

Millstone-Cave-Suites

Millstone Cave Hotels, Uçhisar’ın muazzam manzarası; Göreme, Kızıl Vadi ve Güvercinlik Vadisi’ne kuş yüksekliğinden bakabileceğiniz bir tepenin üzerinde bulunur. Geniş taş odalar geleneksel el işçiliğiyle oluşturulmuştur ve odalarda Tik ağacından yapılma, oldukça güzel mobilyalar kullanılır.

Konumlandığı alanda, otel sınırları içerisindeki eski taş çörek fırını da restore edilerek, burada hazırlanan yöresel lezzetler otelin restoranında, ziyaretçilerine sunulmaktadır.

Sabahları çay ya da kahvenizi içerken, sürreal bir filmdeymişcesine vadilerden kalkan balonları seyretmek ve bozulmamış doğanın keyfine varmak paha biçilemez bir tecrübe sunuyor.

Kemerhan Cave Suites

Kemerhan-Cave-Suites

Ürgüp ilçe merkezine beş dakika yürüyüş mesafesinde olan Kemerhan Cave Suites, kayadan oyma mağaralardan oluşan, Kapadokya’nın doğal ve tarihi yapısını koruyan otellerden bir diğeri. Sekiz adet kemerli ve kayadan oyma odaya ev sahipliği yapan otelde, Kapadokya’ya has tatlarla dolu kahvaltı ve yemekler ziyaretçilere sunulmaktadır. Kahvaltının herhangi bir saati olmadığı için, ne zaman isterseniz bu zengin kahvaltıyı tadabiliyorsunuz.

Göreme Inn Hotel

Goreme-Inn-Hotel

Kapadokya’nın yeraltı şehirlerini ve kaya oluşumlarını ziyaret ederken Göreme Inn Hotel size soluklanmanız ve aradığınız dinlenceyi bulmanız konusunda ev konforu sağlayacak yerlerden bir tanesidir. On beş odaya ev sahipliği yapan otel, bölgenin doğallığına dokunmadan size modern imkanları sunabilen yapısı ile beş bin yıllık Göreme’nin merkezinde bulunmaktadır. Otelin günlük turlarıyla sabahlarınızı keşfederek geçirdikten sonra akşamlarınızı da semah gösterileri gibi farklı etkinliklerle geçirebilirsiniz.

 

En Ucuz Kapadokya Otobüs Bileti Al >>

 

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.