Ramazan Bayramı’nda Nereye Gitmeli Diyenlere Özel 8 Öneri

1. Cunda Adası – Balıkesir

Ege’deki tatil yerleri arasında bir seçim yapmaya çalışırken illaki aklınıza Cunda Adası gelir. Cunda Adası 18. yüzyılda Osmanlı’dan özerklik almış, büyük bir şehir olmamasına rağmen 4-5 konsolosluğa ev sahipliği yapmış kültürel zenginliklere sahip bir ada. Doğal güzellikleri ve yemekleri ise bu tarihi adanın pahabiçilemez. Feribota binmeden kendi arabanızla gelirseniz İstanbul ile Cunda Adası 5.5 saat sürmekte.

Balıkesir Otobüs Bileti Biletall.com’da! Hemen İncele »

2. Side – Antalya

Antalya’nın tartışmasız olarak en popüler ve özellikle yabancı turistler tarafından en çok ilgi çeken tatil beldeleri Side’dir. Side hem gezilecek hem de yapılacak aktiviteler anlamında o kadar zengin ki sıkılmanız mümkün değil. Aspendos Köprüsü ve Apollon Tapınağı gezilecek tarihi yerlerden yalnızca iki tanesi. Manavgat Şelalesi ve Aslanlı Mağarası ise doğal güzellikleri arasında.

3. Şirince – İzmir

İzmir’in Selçuk ilçesinde bir dağ köyü olan Şirince şüphesiz Türkiye’nin en estetik köylerinden. Son zamanlarda yaz aylarında herkesin Instagram hikayelerini şenlendirmekte. Köyün sokakları adeta bir film seti gibi. Aziz John Baptist Klisesi ise görülmeye değer. Sevimli bir tatil yapmak istiyorsanız burası tam size göre.

4. Gaziantep

Midenizi şenlendirecek bir tatil planlıyorsanız Gaziantep’ten daha iyi bir seçenek gelmiyor aklımıza. Zeugma Mozaik Müzesi, Şahinbey Milli Mücadele Müzesi ve Rumkale ise görmeden dönmemeniz gereken yerlerden.

Gaziantep Uçak Bileti Biletall.com’da! Hemen İncele »

5. Şile – İstanbul

Yunanca bir kelime olan “Şile” yaban çiçeği anlamına gelmekte. İstanbul’a yakın konumlanmış Şile up uzun sahil şeridi, kum plajları, çevre köyleri ve daha bir çok doğal güzellikleri ile güzel bir tatil için ideal bir seçenek.

6. Marmara Adası – Balıkesir

Marmara Adası; Marmara Denizinde Balıkesir’e bağlı Marmara Adalarının en büyüğü ve merkezidir. Burada tertemiz ve soğuk denizde serinleyebilir, Adaçayı içebilir, gece açmasının lezzetinin tadını çıkarabilir ve leziz meşhur ada dondurmasını tadabilirsiniz. Huzurlu, sakin ve tatlı bir tatil istiyorsanız burası tam sizlik!

7. Fırtına Vadisi – Rize

Doğu Karadeniz’de yer alan Fırtına deresi, Kaçkar dağlarının Karadeniz’e bakan yamaçlarındaki derelerin birleşmesi ile oluşmuştur ve buranın tümüne Fırtına Vadisi adı verilmiştir. Bu vadi doğal sit alanı kabul edilerek koruma altına alınmıştır. 3000’i aşkın endemik bitkiye sahip bu vadide yeşilin tadını çıkarabilir, temiz bir hava ile ciğerlerinizi yenileyebilirsiniz.

8. Gökova Körfezi – Muğla

Güney Ege denizinin Güneyde Datça yarımadası ve Kuzeyde Bodrum Yarımadası arasında kalan kısmı Gökova Körfezi olarak anılır. Burada çeşitli su sporları yapıp, denizde serinleyebilirsiniz.

Biletall.com’dan Muğla’ya En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.