Sonbaharda Harika Kareler Yakalayabileceğiniz 7 Milli Park

En güzel karelerin yakalandığı, en canlı renk tonlarına sahip mevsimin sonlarına geliyoruz. Sonbahar bitmeden yeşil, kırmızı ve sarının en güzel tonlarını yakalayabileceğiniz, fotoğraf arşivinize renk katacak milli parkları sizin için derledik.

Yedigöller Milli Parkı / Bolu

Yedigöller Parkı farklı türde bitki ve ağaç türüne sahiptir. Kayın, Gürgen, Meşe, Kızılağaç, Akçaağaç, Kavak, Sarı ve Köknar, Fındık, Ihlamur ve Dişbudak türlerinden ağaçlar yer almaktadır. Sonbaharda bu ağaç türleri eşsiz güzelliklere sahip olmaktadır. Kameranıza yansıyan çok özel güz fotoğrafları çekebilirsiniz. Çok özel şelale fotoğrafları çekebilirsiniz. Parkta büyük bir renk cümbüşü mevcuttur. Rengârenk bu görüntüler sizlere harika kareler yakaladım dedirtecek özelliktedir. Sonbaharın, yeşilin ve gökyüzünün birleşimini fotoğraf makinenizle taçlandırabilirsiniz.

Kazdağı Milli Parkı / Balıkesir

Yeşillikleri ile sizi kendine hayran bırakan Milli Park fotoğraflarınızı canlandıracaktır. Şelale, göl ve toprak uyumu içerisindeki o canlılık şahit olunması gereken anlardır . Parkta büyük bir renk cümbüşü mevcuttur. Milli Park içerisinde yer alan bitki türlerinin her anı, farklı renk tonları sizlere ve fotoğraf arşivinize büyük bir katkı sağlayacaktır.

Küre Dağları Milli Parkı / Kastamonu – Bartın

Taşıyla, toprağıyla, şelalesiyle renk renk bitkileri ve ormanlarıyla gözlerinizi kamaştıracak bir güzelliğe sahiptir. Her alanı tek tek fotoğraflamak isteyeceğiniz bir milli parktır. Milli Park içerisinde yer alan bitki türlerinin her anı, farklı renk tonları, sahip olduğu canlı türleri sizlere ve fotoğraf arşivinize büyük bir katkı sağlayacaktır. Parkta büyük bir renk cümbüşü mevcuttur. En ucuz Bartın otobüs biletleri Biletall.com’da.

Altındere Vadisi Milli Parkı / Trabzon

Sümela Manastır’ını içine alan bu Milli Park gezerken kendinizi kaybedebileceğiniz noktalardan biridir. Önünüze çıkan her objeyi fotoğraflamak isteyeceğinizin garantisini verebiliriz. Doğal güzelliklerinin her yerini çekip fotoğraf arşivinize büyük bir katkı sağlayabilirsiniz.

Köprülü Kanyon Milli Parkı / Antalya

Antalya’da yer almaktadır. Doğal güzelliği oldukça etkileyicidir. Suyunun rengi, sahip olduğu sonbahar renkleri fotoğraf makinenize bir ışık verecektir. Köprü görseli oldukça iyidir. Köprülü Kanyon fotoğraf severler için oldukça katkı sağlayacak bir bölgedir. Maviyle yeşilin buluşmasını harika bir şekilde resmedebilirsiniz.

Uludağ Milli Parkı / Bursa

Özellikle kışın gidilen, kış turizmi yapılan bu bölgede karın en güzel halini yakalayabilirsiniz. Kayak yapan insan mutluluğunu, ateş başında içilen kahveleri insanların neşelerini fotoğraflarınıza ekleyebilirsiniz. Soğuğun verdiği huzur size ve fotoğraf arşivinize yansıyacaktır.

Ilgaz Dağı Milli Parkı / Kastamonu – Çankırı

Özellikle kışın oldukça güzel olan bu Milli Park sizlere karın ağaçlar üzerindeki o müthiş görüntüsünü tattıracaktır. Beyazın tonlarını tek tek çekip şahit olabileceğiniz bu milli park fotoğraf arşivinize büyük bir katkı sağlar.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.