Türkiye’de Tatil Yapabileceğiniz En Güzel Bungalov Lokasyonları

Şehir hayatından uzaklaşıp doğayla iç içe tatil yapmak isteyenlerin tercih edebileceği alternatiflerden biri de bungalov evler. Hem konforlu hem de doğasıyla nefes kesen en güzel bungalov lokasyonlarını sizler için derledik.

Rize / Çamlıhemşin Bungalovları

Doğu Karadeniz’de bulunmaktadır. Gürültüden uzak kafa dinlemek ve rahatlamak isteyenlerin tercih edebileceği yerlerden birisidir. Doğayla iç içe olacağınız bu tatilde yeşilin her tonunu göreceksiniz. Alışılmış otellerin aksine bungalovlar ahşap görüntüsü ve imkanlarıyla daha rahat ve farklı bir tatil arayışı içinde olanlara fikir olabilir. İsteyen misafirlere yayla turları, trekking ve rafting gibi etkinliklerle hizmet vermektedir.

Kocaeli / Maşukiye Bungalovları

Marmara bölgesinde yer alan Kocaeli ilinde yer almaktadır. Şirin görüntüsü ve ahşap mimari yapısıyla herkesi cezbedecek görüntüye sahip olan bungalovlar, farklı arayış içinde olanlar için güzel bir seçenek. Ayrıca konfor açısından da tercih edilebilir. Tesise ait otopark, lobiler, kafeler, restoranlar bulunmaktadır. At binmek, atv kullanmak veya bisiklet sürmek isterseniz belirli ücret karşılığında yapmanız mümkün.

Sakarya / Sapanca Bungalovları

Karadenizde bulunan Sakarya ilinde yer almaktadırlar. Yeşillik ve sakinlik arayanların tercih edebileceği bir seçenektir. Sapanca ilçesinin farklı noktalarında bungalovlara rastlamak mümkün. Her tesisin sunduğu hizmet farklılık gösterse de ortak amaçları misafirlerine iyi hizmet edebilmektir. Kimi merkeze yakın noktalarda bulunurken kimi de sahile yakın mesafelerde bulunmaktadır. Böylece tatilinizi yaparken denizin de tadını çıkarabilirsiniz.

Bodrum / Gümüşlük Bungalovları

Muğla’da yer alan bu bungalovlar yeşille mavinin iç içe olduğu denize girmeden tatil düşünemem diyenler için harika bir seçenek olabilir. Tesis denize sıfır olmasıyla ve kendine ait plajı bulunmasıyla misafirlerine hoş bir tatil imkanı sunuyor. Bungalovlar, narenciye ağaçları arasında bulunuyor ve tesis ücretsiz wifi ve bahçeli bir alan gibi birçok hizmet sunuyor.

Bolu / Abant Bungalovları

Karadeniz’in Bolu ilinde bulunmaktadır. Abant yolu üzerinde yer almaktadır. Çeşit çeşit ağaca sahip ormanın içinde ve Abant gölünün akan deresinin manzarasına sahip olan bu bungalovlar, doğayla iç içe olmak için mükemmel bir fırsat. Tesis, misafirlerine tv ve 24 saat sıcak suyun yanı sıra ücretsiz wifi ve otopark alanı da sağlamaktadır. Ayrıca her bungalov balkona sahiptir.

Balıkesir/ Kazdağları Bungalovları

Marmara bölgesinde bulunan Balıkesir ilinde yer almaktadırlar. Bir yerde değil de farklı noktalarda bulunmaktadırlar. Tatile gidecek olanların istek ve ihtiyaçlarına göre tercih edebilecekleri seçeneklerin olması güzel bir fırsat. En çok tercih edilenlerden biri olan Kazdağları İda Natura Bungalov otel, dağ manzarasına sahiptir. Sunulan standart hizmetlerin yanı sıra; yoga, termal&spa, meditasyon seans hizmetleri de sunuyor. Tesis bahçesinde hamak, salıncak ve çocuklar için oyun alanı bulunuyor.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.