Türkiye’deki Uçak Konseptli Restoranlar

Günümüzde farklı farklı konseptlerde çeşitli restoranların açıldığını görebilmek mümkündür. Bu restoranların büyük bir çoğunluğu ne kadar güzel bir görünüme sahip olsa da asıl farklılığın, tasarımıyla göz kamaştıran uçak konseptli restoranlarda olduğunu söyleyebiliriz. Bu konuda ise ülkemizde çeşitli restoranlar karşımıza çıkarken, bu restoranlar arasından belli başlı olanlarını sizler için derledik.

Balıkesir / Burhaniye

Balıkesir uçak restoran
Burhaniye Airbus Uçak Restaurant, THY bünyesinde bir zamanlar uçuşlara giden, sonrasında ise uçuş ömrünü dolduran Airbus A 340 tipi uçaktan yapılan bir restoran olarak karşımıza çıkıyor. 7 ayrı tır ile taşınan ve 8 parça halinde Balıkesir’in Burhaniye bölgesine getirilen bu uçak, bölgede turizmin canlanması açısından da iyi bir seçenek oldu. Bu restoran sabah 7’den akşam 10’a kadar hizmet veriyor.

Açılış – Kapanış Saati: 08:00–22:00
Adres: Kızıklı Mah., Büyük Kara Ağaç Sk., 10700 Çoruk Köyü/Burhaniye/Burhaniye/Balıkesir
Google Maps Konumu: https://goo.gl/maps/12e7SuY2aUx

Konya

Konya uçak restoran
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Türk Yıldızları Parkı’na getirilen Airbus A 300 tipi uçak, THY bünyesinde uçuş ömrünü doldurmuş olan bir başka uçak. Restoran ve kafe konsepti ile hizmet vermekte olan bu uçak, 295 kişilik kapasitesiyle Konya’nın en merkezi yerlerinden birinde yer alıyor. Türk Yıldızları Parkı içerisinde yer alan uçak, park içerisinde yer alan birçok diğer figürün de görücüye çıkmasına neden oluyor. Yerel halk ve çevre illerden fazlasıyla ilgi gören restoran konseptli bu uçak, 2016 yılında hizmet vermeye başladı. Şu an ise misafirlerine farklı bir atmosfer eşliğinde hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye’nin en bilindik ve en büyük uçak restoranlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu mekanda yemek yeme fırsatı yakalamak için en ucuz Konya uçak biletlerini erkenden listeleyerek satın alabilirsiniz.

Açılış – Kapanış Saati: 08:30–22:00
Adres: Büyükkayacık Mahallesi, Ankara Cd. Türk Yıldızları Parkı 203/1, 42250 Selçuklu/Konya
Google Maps Konumu: https://goo.gl/maps/Y82hiaByr342

Tekirdağ

Tekirdağ uçak restoran
Tekirdağ’da bulunan en özel restoranlardan biri olan Yurdanurlar Çiftlik Uçak Restaurant, yine ömrünü doldurmuş olan bir diğer Airbus a 300 tipi uçak bu özgün listedeki yerini alıyor. Söz konusu uçak restoranın mimarisi olsun, genel yapısı olsun ve lezzetleri olsun ziyaretçileri tarafından çok beğenilirken, fiyatlarının bir uçak restorana göre çok çok daha ucuz olması, söz konusu restoranın bir adım daha öne çıkmasına neden oluyor. Verdiği iyi ve kaliteli hizmetin yanı sıra, bu hizmeti bir uçak gövdesinin içinde yaşama farkını da misafirlerine sunuyor.

Biletall.com’dan En Ucuz Tekirdağ Uçak Biletini Bul »

Açılış – Kapanış Saati: 08:00–22:00
Adres: Değirmenaltı Mahallesi, İstanbul Blv. No:29, 59000 Merkez/Tekirdağ
Google Maps Konumu: https://goo.gl/maps/GU1zJ86aQEq

Kayseri / Talas

Kayseri uçak restoran
Kayseri’nin en güzel ilçelerinden birisi olan Talas’ta bulunan Airbus Cafe & Restaurant, Ali Dağı eteklerinde mükemmel bir manzaraya eşlik ediyor. 1985 Airbus A 300 tipi yolcu uçağı olup uçuş ömrünü tamamlamış olan bu restaurantın tamamlanması tam 7 ay sürdü. Kayseri’nin en güzel restaurantlarından birisi olan Airbus Cafe & Restaurant, Erciyes Dağı’nda kayak yapmak için Kayseri’ye gelen turistlerinde ilgisini çekmekte.

Adres: Erenköy Mahallesi, No:, Zembil Sk. No:12, 38050 Melikgazi/Kayseri
Google Maps Konumu: https://goo.gl/maps/LTGewLZkZN32

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.