Brezilya’da Görülmesi Gereken Yerler

Amerika kıtasının en keyifli, en çok bilinen ve en çok tercih edilen ülkelerinden biridir. Eğlencenin asla bitmediği, sınırsız eğlence hizmetlerinin sunulduğu Brezilya’da gezilecek yerler oldukça fazladır. Fazlasıyla büyük bir toprak parçası üzerinde yer alan Brezilya gezmeniz için sizlere oldukça iyi bir hizmet verir. Ülke içerisinde çok önemli turistik yerler bulunur. Brezilya seyahatiniz için biz de sizler için gezilecek yerleri derledik. Gelin hep birlikte inceleyelim.

Bu İçerikte Neler Var?

Sao Paula

Brezilya’nın en popüler kentlerinden biridir. Ayrıca hem yerel halk hem de turistler tarafından çok fazla ziyaret edilmektedir. En çok ziyaret edilen şehir diyebiliriz. Brezilya’nın güneyinde yer almaktadır. Kocaman kocaman gökdelenleri, kültürel aktiviteleri, sınırsız eğlenceleri ve muhteşem yemek kültürüyle ziyaret sıklığı çok olan şehirler arasındadır. Sanayi şehri olması da bir başka özelliğidir. Ayrıca Brezilya’nın en çok tercih edilen şehri olmasının sebebi de bunlardır. Brezilya’ya gittiğinizde seyahatinize eklemeniz gereken Sao Paula, sizlerin eşsiz bir seyahat geçirmenizi sağlayacaktır.

Biletall.com’dan Sao Paula’ya En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Fortaleza

Enerjinizi son seviyede hissetmek ve Brezilya’nın çeşitli nimetlerinden yararlanmak için tercih etmeniz gereken yerlerden biri de Fortaleza’dır.  Ülkenin neredeyse en atraksiyonlu şehri diyebiliriz. Şehir içerisinde yer alan alışveriş merkezleri, plajlar şehre farklı bir hava katmaktadır. Aynı zamanda da Brezilya’nın en çok tercih edilen şehirlerinden biri olmasına katkı sağlamaktadır. Fortaleza, Brezilya’nın en büyük şehirleri arasında beşinci sırada yer almaktadır. Seyahatinizi bol güneşli bir yaz tatili şeklinde yaşamak istiyorsanız Fortaleza’yı tercih etmelisiniz. Gerek yerel halk gerekse turistler tarafından Fortaleza’nın güneşinin tadı fazlasıyla çıkarılmaktadır.

Recife

Mavinin neredeyse her tonunun hâkim olduğu Recife, içerisinde yer alan su kanallarıyla sizlere Venedik’i çağrıştıracaktır. Venedik havasını tattıran bu şehir muhteşem gece hayatıyla ziyaretçilerine keyifli anlar geçirtmektedir. Recife içerisinde birçok ada ve nehir yer almaktadır. Ayrıca kumsalları da oldukça fazla tercih edilmektedir. Brezilya seyahatinizde Recife’yi ziyaret edebilir ve keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.

Biletall.com’dan Brezilya’ya En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Manaus

Manaus, Brezilya’nın kuzeyinde yer almaktadır. Şehir genel olarak Brezilya’da yer alan diğer şehirlere uzaktır. Amazon ormanlarına yakın olması şehrin önemini arttırmaktadır. Bu sebeple ülkenin turizmine en çok katkı sağlayan şehir olarak bilinmektedir. Turistik kent olması tercih edilmesine de sebep olmaktadır. Brezilya’nın en büyük şehirlerinden biridir. Şehir içerisinde kültürel değerlerin de oldukça fazla olması ziyaretçi sayısını arttırır. Manaus, Amazona’s eyaletinin başkentidir. Şehir içerisinde çok sayıda müze ve tarihi yer bulunmaktadır. Brezilya’ya gittiğinizde Manaus’a da uğramalısınız.

Salvador

Brezilya’nın en önemli şehirlerinden biri de Salvador’dur. Salvador’da yer alan muhteşem sahiller, eşsiz sokaklar ve heyecan dolu festivaller şehre oldukça farklı bir hava katmaktadır. Amerika kıtasında yer alan en eski şehirlerden biri olarak bilinmektedir. Aynı zamanda Brezilya’nın en eski şehridir. En büyük üçüncü kenti olması da bir diğer özelliğidir. Sabah akşam ziyaretçilerine eşsiz güzellikler sunan şehir Brezilya’ya gittiğinizde ziyaret edebileceğiniz yerlerden biridir.

Biletall.com’dan Salvador’a En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.