Moda Tutkunlarının Gözlerini Kamaştıracak 7 Moda Şehri

Sıkı bir moda takipçisiyseniz ve artık sizin için modanın kalbine inme zamanı gelmişse, bu konuda 7 farklı dünya şehrini listenize eklemelisiniz. Bu şehirler, modanın başkenti olarak tanımlanabilecekken, gözlerinizi kamaştıracak derecede güzel ve zengin bir moda yelpazesine sahiptirler.

Londra

2017’nin en önemli moda fuar etkinliğine ev sahipliği yapan Londra, halen daha moda konusunda canlılığını korumakta ve dünyanın en önemli moda kentlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 700’den fazla marka bu fuarda yer alırken, kentte bu tür etkinliklerin küçük, orta ve büyük ölçekte sürekli olarak düzenlendiğini söylemek mümkündür. Londra’nın genel nüfusu 8 milyon civarındayken, yüzölçümü ise 1.706 metrekare olarak bilinmektedir.

Milano

İtalya moda konusunda en başarılı ülkelerden biri olarak bilinirken, bu konuda İtalya’nın iki şehri öne çıkmaktadır ve bunlardan biri ise Milano’dur. Milano’da genel anlamda modaya uygun çeşitli tarzı bulabilmek mümkünken, bölgede bulunan modacıların sokak stiline daha çok önem verdiği görülmektedir. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında, sokak stiline dair ünlü birçok modacının eserleri hem vitrinlerde hem de Milanoluların üzerinde görülmektedir. Milano’da nüfus, 3 milyon civarındadır ve yüzölçümü ise 1.575 kilometrekaredir. Moda denince akla ilk Milano gelir sizlerde modayı yakından takip etmek istiyorsanız hiç durmadan Milano uçak biletinizi alın.

Roma

İtalya’nın moda alanında dünyaya sunmuş olduğu bir diğer şehir Roma’dır. Roma’da, moda dünyasının en özgün ve iddialı kıyafetlerini görebilirsiniz. Romalı modacıların her sene birbirinden özgün kıyafetlerle dünyadaki giysi sektörüne yön verdiği bilinmektedir. Roma’da her yer vitrin modaya öncü olan kıyafetlerle doludur. Roma ilinin nüfusu 3 milyona yakınken, yüzölçümü ise 1.285 kilometrekare civarındadır.

Biletall.com’dan En Ucuz Roma Uçak Biletini Bul »

Paris

Moda denildiği zaman birçok kadının aklına aslında Paris gelmektedir. Paris’i modanın anavatanı olarak tanımlamak mümkündür. Dünyanın en ünlü ve en prestijli modacıları Paris’te yer alırken, son yıllarda ününü çok az da olsa kaybettiğini söylemek mümkündür. Ancak halen daha birçok moda otoritesi, modanın kalbini Paris olarak tanımlamaktadır. Paris’in 12 milyonluk bir nüfusu varken, yüzölçümü ise 105,30 kilometrekare dolaylarındadır.

New York

New York, ekonomik olarak modadan ciddi anlamda beslenmekte olan bir şehirdir. Dünyanın en ünlü modacısı olarak bilinen Donna Karan New York’ta yer alırken, Donna Karan tarzı daha birçok modacı New York’ta modaya hayat vermektedir. 1.214 metrekarelik bir alana sahip olan New York, içerisinde 8 milyon kişiyi barındırmaktadır.

Amsterdam

Özgürlükler şehri olarak bilinen Amsterdam, moda konusunda da ne denli özgür olduğunu dünya çapında yapılan her defilede öne çıkarmaktadır. Dünyaca ünlü mağazalar ve modacılar Amsterdam’da yer alırken, moda konusunda mutlaka vazgeçilmez şehirlerden biri olarak bilinmektedir. 7 milyon nüfusu olan Amsterdam, 219 kilometrekarelik alana sahip küçük bir şehirdir.

Biletall.com’dan En Ucuz Amsterdam Uçak Biletini Bul »

Moskova

Özellikle kış modası için harika bir yer olan Moskova, en güzel defilelerin düzenlendiği yerlerden biridir. Moskova’da yer alan modacılar ise tam ayarında tasarlamış oldukları ürünleri ile tanınmaktadırlar. Tasarlanan her türlü kıyafet, ne fazla iddialıdır ne de beğenilmeyecek kadar kötüdür. Moda konusunda mükemmelliğin şehri olarak Moskova’yı tanımlamakta herhangi bir sakınca olmadığını söylemek mümkündür. Moskova’nın nüfusu 12 milyon kadarken, yüzölçümü ise 2.561 kilometrekare dolaylarındadır.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.