Türkiye’de Adeta 2. Balayınızı Yapabileceğiniz Oteller

Adete 2. balayınızı yapabileceğiniz romantik bir tatil için illa ki uzaklara gitmenize gerek yok. Türkiye’de de son derece lüks ve konforlu romantik oteller bulunmaktadır. Yorgunluğu atıp ilişkinizi tazeleyeceğiniz romantik otellerin seçiminde ince eleyip sık dokumanız için Türkiye’nin en romantik otellerini sizin için derledik. Tatil köylerine giderken en ucuz biletleri arıyorsanız doğru yer Biletall.com.

Hillside Beach Club

Fethiye’de yer alan bu görkemli otel kendine ait olan özel bir koyda kurulmuştur. Mavi bayraklı bu koyun plajı ve suyu olağanüstü güzelliktedir. Bununla birlikte cep telefonu ya da kamera sokulmasına müsade edilmeyen ve sadece yetişkinlere yönelik ayrılmış özel bir plajı da bulunan bu otel çiftler düğün yorgunluğunu atmak için tercih ettiği popüler otellerden biridir. Romantik bir yemek için her ayrıntısının düşünüldüğü iki restoranı var ve bunlardan biri denize kurulmuş bir iskele üzerine kurulmuş. Denizin üzerinde yiyeceğiniz akşam yemeğinden sonra spa salonunda gevşeyebilir, balayı sonrası sorumluluklarınıza geri dönmeden önce eşinizle birlikte kendinizi şımartabilirsiniz.

Maxx Royal Resorts

Hem Belek hem de Kemer’de birer şubesi bulunan bu otel balayı için en çok tercih edilen tesislerden biri. Baştan sona kadar müşteri memnuniyetini sağlama amaçlı kurulmuş bu otelin fiyatı biraz tuzlu olsa da kesinlikle bunu hakediyor. Otellerde Maxx Chocolatier markasıyla lezzetli çikolatalar ikram edilir ve restoranlarındaki bütün şefler uluslararası ödüllere sahiptir. Odalarının birer küçük cennet bahçesine benzediği bu otelde standart hiçbir şey bulunmuyor. Her ayrıntısı, her çalışanı kaliteli olan otelde sizi ve eşinizi özel hissettirecek oda servisleri de sunulmaktadır.

Biletall.com’dan En Ucuz Kemer Otobüs Biletini Bul »

Titanic Resort Hotel

Türkiye’nin en önemli turizm şehri olan Antala’da bulunan ve gemi konseptiyle kurulmuş bu otel sıradışı görüntüsü ve hizmetiyle en popüler balayı otellerinden biri olma özelliğini koruyor. Gemi konseptine sahip 9 katlı binadan ve bahçesindeki villalardan oluşan bu tesis 95 bin metrekare alan üzerine kurulu ve devasa bir gemiyi andırıyor. Birincil restoranın haricinde üç tane de alakart restorana sahip olan otel çiftlere benzersiz lezzetler sunuyor. Çocuklar için de  bir çocuk kulübünün bulunduğu 586 odalı otelde bir adet de denizaltı atmosferinin yansıtıldığı Submarine Disco Bar isimli bir gece kulübü de var.

Adam & Eve Hotel

İsminden de anlaşılabileceği üzere (Adem ile Havva) bu otel tamamen balayı çiftlerine yönelik tasarlanmış masal gibi bir tesistir. Tasarım ödülü kazanmış olan bu otelin en dikkat çekici özelliklerinden biri tam 96 metre uzunluğunda (Dünya’nın en büyüğü) bir bara sahip olması. Sadece restoranı ortalama bir otel büyüklüğünde ve bütün dünya mutfaklarından esintiler sunuyor. Sade bir tasarıma sahip otelin bütün odalarında beyaz renk hakim ve sizi rahatsız edebilecek hiçbir sesi duymayacağınız şekilde ses yalıtımına sahip bu otelde tatilinizi huzur içinde geçirebilirsiniz. Otelde görevi sizin isteklerinizi yerine getirmek ve sizi memnun etmek olan Angel’lar mevcut ki bunlar sizin özel işlerinizle de ilgilenmektedir.

Sacred House

250 yıllık bir Rum konağında kurulmuş olan bu otelin ismi aşk, sevgi, tutku gibi duygulara işaret etmesi için konulmuş. Balayına gelen çiftlerin tüm sorumluluklarından arınabilecekleri, kendisine özel bir ruhu ve aurası olan bu sayfiye yerine benzeyen butik otelde her biri birbirinden farklı ve farklı antik yerel kültürlerden esinlenmiş 12 farklı konsept oda bulunuyor. Romantizmin renkleriyle tasarlanmış otelde birçok ateş ışığı çiftlere sıcak ve romantik bir ortam sağlıyor.

Limak Lara Deluxe Hotel

Japon mimarisinden esinlenerek dizayn edilmiş bu otel özellikle yabancı misafirlerin çok sevdiği, deluxe kelimesinin hakkını veren büyük bir otel. 7500 metrekarelik devasa havuzlarında yüzebileceğiniz bu otelin jakuzili odaları balayı çiftlerine olağanüstü bir tatil geçirme fırsatı sunuyor. Havuzunda 10 tane su kaydırağı bulunan otelin çalışanları çiftleri özel hissettirebilmek için elinden geleni yapıyor. Otelin Lounge barında uluslararası standartlardaki barmenlerin yaptığı kokteylleri, olağanüstü manzarası ve berrak deniziyle birçok çiftin balayındaki tercihi olmaya devam ediyor.

Susesi Deluxe

Balayı çiftlerinin aklına gelebilecek bütün ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanmış bu otel 7500 metrekareye varan yüzme havuzları ve 300 metreye varan mavi bayraklı plajıyla gerçek bir su cenneti. Otelin her köşesinde farklı bir renk, farklı bir ses özel bir estetik barınıyor. Dünyaca ünlü St. Petersburg’lu aşçılar rus mutfağının en iyi yemeklerini sizler için hazırlıyor. St. Petersurg’un romantizmi ile Akdeniz’in sentezi çiftlere unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor. La Calissa Spa bölümünde thai masajı, ayurveda ve taş terapisi hizmetleri de veren otelde düğün yorgunluğunu dakikalar içerisinde atabilir, kendinizi tazeleyerek dönebilirsiniz.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.