Avrupa’daki En İyi Kayak Merkezleri

Avrupa Dünya’nın en iyi kayak merkezlerinin bulunduğu, kaçakçıların da gözdesi bir bölgedir. Hemen hemen her çeşitte, herkese uygun şartlarda kayak merkezleri bulunmaktadır. Her kayak merkezinin kendine ait özellikleri vardır. İster başlangıç isterse profesyonel kayakçı olun hepinize göre ayrı ayrı merkezler mevcuttur. Biz de sizler için bu kayak merkezlerini araştırdık.

Zermatt / İsviçre

Kayak sporunda İsviçre dünya çapında birinci konumdadır. Profesyonel sporcuları yetiştirme konusunda da lider konumda olması yadsınamaz bir gerçektir. Ülkede bulunan Alp Dağları kayak için oldukça elverişlidir. Zermatt, İsviçre’nin en büyük kayak merkezlerine sahiptir. 3900 metre yüksekliğe sahip bir kayak merkezidir. Zermatt’da aileler için de özel bölümler vardır. Çocukların kayak eğitimi için deneyimli eğitmenler ve mükemmel eğitimler vardır. Ayrıca çocukların kayak sporuna ilgi duyması sağlanır.

Biletall.com’dan İsviçre’ye En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Val Thorens / Fransa

Val Thorens, Avrupa’nın en güzel kayak merkezlerinden biridir. Val Thorens çocuklar ve yetişkinler için çok çeşitli etkinliklere sahiptir. Her seviyede kayak dersleri mevcuttur. Özellikle çocuklar için eğlenceli etkinlikler vardır. Çeşitli kafeteryaları, eğlence merkezleri ve daha birçok yönüyle Val Thorens, Fransa’nın hem de Avrupa’nın en iyileri arasında yer almaktadır. İdeal bir kayak merkezi için gerekli olan her şeye sahip bir bölgedir.

Cortina D’ampezzo / İtalya

Cortina d’Ampezzo, 1956 Kış Olimpiyatları’na ev sahipliği yapmıştır. Geniş bir müşteri kitlesine sahip kayak merkezidir. Kayak merkezi şık mağazalara ve eğlence merkezlerine sahiptir. Bölgenin yüksek yerlerinde kayak yapmak bazen zorlayıcı olabilmektedir. Daha profesyonel kayakçılar için yüksek yerler uygundur. Elbette ki yeni başlayanlar için de kayak bölümleri oldukça fazladır. Ayrıca etkileyici olimpik pistler de kayak merkezinde yer almaktadır. Bölgede unutulmaz bir kış tatili yapabilirsiniz.

Avoriaz / Fransa

Özellikle aileler için ayrıcalıklı olarak bilinen bir merkezdir. Kayak Merkezi bu yönüyle World Snow Awards’a layık görülmüştür. Kayak Merkezi ayrıca, 1975’ten beri çocuklara kayak yapmayı öğreten “Çocuk Köyü”ne sahiptir. Bu köyde çocuklara özel eğitimler verilmektedir. Çocukların güzel vakit geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Böylece çocuklar için kış tatili unutulmaz anılarla dolu bir anıya dönüşmektedir. Bu kayak merkezinde ailenizle unutulmaz bir kış tatili geçirebilirsiniz.

Biletall.com’dan Fransa’ya En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Saas-Fee / İsviçre

Kış tatilinizi bu kayak merkezinde geçirmek oldukça mantıklı bir harekettir. Merkezin içersinde yüzlerce kilometrelik pistler mevcuttur. Çeşitli sayıda etkinlikler mevcuttur. Avrupa’daki kayak merkezleri arasında “aile yerleri” olarak gösterilmektedir. İsviçre Alplerinde unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

Alpe d’Huez / Fransa

Alpe d’Huez ailelere özel hizmet sunan ve aileler için oldukça uygun olan ünlü bir kayak merkezidir. Kayak Merkezi içerisinde  kaliteli konaklamalar ve eğlenceli aktiviteler yer almaktadır. Ayrıca yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Kayak merkezi 3300 metre rakıma ve 250 kilometre uzunluğa sahiptir. Kayak sezonu 6 ay sürmektedir. Bölgede unutulmaz bir kış tatili yapabilirsiniz.

St. Anton / Avusturya

St. Anton özellikle profesyonel kayakçılar için iyi bir kayak merkezi olarak tanınmaktadır. Daha çok macera severler için uygundur. Siz veya aileniz macera seviyorsanız bu kayak merkezini tercih etmelisiniz. Bölgede unutulmaz bir kış tatili yapabilirsiniz.

Biletall.com’dan Avusturya’ya En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Pila / İtalya

Aosta vadisinin üzerinde bulunan küçük ve orta boyutlarda bir tesistir. Daha çok İtalya içinde bilinmektedir. Ancak bilenlerin vazgeçemediği bir güzelliğe sahiptir. Çoğunlukla orta derece kayakçıların tercih ettiği bir merkezdir. Dağ yamaçlarında konaklama amaçlı evler bulunmaktadır. Bölgede unutulmaz bir kış tatili yapabilirsiniz.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.