Selimiye’de Yer Alan Kamp Alanları

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı küçük bir kasabadır. Marmaris’e 35 km uzaklıkta olduğu bilinmektedir. Türkiye’de yer alan önemli yat limanlarına ev sahipliği yapmasıyla turizme oldukça büyük bir katkı sağlamaktadır. Kasaba içerisinde Sığ Liman Koyu yer almaktadır. Yeşilin ve mavinin muhteşem tonlarına ev sahipliği yapan şehir ziyaretçilerine oldukça huzurlu bir ortam sunmaktadır. Doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin tercih ettiği bir tatil beldesi olan Selimiye sizlere tam anlamıyla bir ege havası yaşatmaktadır. Şehir içerisindeki evler, kahveler, restoranlar ve eşsiz yollar sizlere masalsı bir ortam sunar. Doğayla baş başa kalmak için Selimiye’yi tercih edebilirsiniz. Selimiye içerisinde özellikle de kamp yapanların çoğunlukta olduğu birçok yer vardır. Sizler için burada yer alan kamp alanlarını derledik. Keyifli zaman geçirebilmek için gelin hep birlikte Selimiye’de nerede kamp yapılır, bakalım.

Sığ Liman Beach & Glamping

Doğa ile iç içe olabileceğiniz bir koyda yer almaktadır. Ziyaretçilerin kusursuz bir tatil yaşaması için gerekli olan her şey neredeyse vardır. Sizlere oldukça keyifli bir tatil sunulmaktadır. Liman denize sıfır şekilde konumlanmıştır. 3 dönümlük bir arazi içerisinde yer almaktadır. Ücretli olması sebebiyle tercih edilme yoğunluğu zaman zaman değişmektedir.  Neredeyse denizle birleşik bulunan bu yerde maksimum üç kişilik odalar bulunmaktadır. Kendine özel bir plajı bulunan tesiste şezlonglar ve şemsiyeler ziyaretçilere ücretsiz verilmektedir. Plajı oldukça ince kumludur. Ayrıca denizi sığ olduğu için çocuklar da kolaylıkla zaman geçirebilmektedir. Kamp yapmak için tercih edilebilecek yerlerden biri olan Glamping, Selimiye’ye geldiğinizde rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir tesistir.

Biletall.com’dan Muğla’ya En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Cennet Koyu

Selimiye’ye 40 km uzaklıkta yer almaktadır. Yemyeşil ormanları ve denizi ile adeta cenneti anımsattığı bilinmektedir. Denizi oldukça berraktır. Aynı zamanda rengi de bir o kadar berrak görülmektedir. Koy içerisinde dalış yapılabilmektedir. Tekne turları gerçekleştirilmektedir. İsteğinize göre çeşitli aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. Sessiz sakin bir kamp yapmak isteyenler için vazgeçilmez bir kamp alanı diyebiliriz. Huzur arıyorsanız kamp yapmayı bir de burada deneyebilirsiniz.  Koya karadan ulaşım zordur. Koy içerisinde yürüyüş yapılabilmektedir. Aynı zamanda burada konaklanabilecek birçok alan yer almaktadır. Kötü bir özelliği ise koy içerisinde ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir işletme yer almamaktadır. İhtiyaçlarınızı Selimiye’den karşılayıp hazırlıklı bir şekilde gelmenizi tavsiye ederiz.

Kireçocağı Koyu

Cennet Koyu’nun kuzeyinde yer almaktadır. Muhteşem doğasıyla giden herkesi büyülemektedir. Yerleşim yerlerinden uzak olması nedeniyle oldukça sessiz ve sakin bir koydur. Koya ulaşım biraz zordur. Küçük bir patikadan yürüyerek ulaşım sağlanmaktadır. Yol yapılmadığı ve herhangi bir işlem görmediği için koy bozulmadan doğallığını koruyabilmiştir. Tekne turları yapılabilmektedir. Koy içerisinde kamp yapmak isteyenler için plajın arkasında harika kamp bölgeleri bulunmaktadır. Herhangi bir işletme bulunmaması koyun kötü bir özelliğidir ancak tertemiz ve sakin olması bu özelliği yok saymaktadır. Eğer kamp yapacaksanız hazırlıklı gitmeniz gerekmektedir.  Keyifli, insanlardan uzak ve oldukça doğayla iç içe bir kamp yapmak istiyorsanız tercihinizi buradan yana kullanmalısınız. Pişman olmayacağınızın garantisini verebiliriz.

Biletall.com’dan Marmaris’e En Ucuz Otobüs Biletini Bul »

Palmira Bungalov Kamp Alanı

Selimiye’de yer alan Palmira Bungalov & Kamping, Selimiye’nin muhteşem doğasına keyifle eşlik edebileceğiniz en güzel noktalardan biridir. Yemyeşil doğası ve sahip olduğu masmavi denizi ile oldukça fazla tercih edilmektedir. Tesis içerisinde 6 adet bungalov yer almaktadır. Tüm bungalovlarda duş, tuvalet, TV, klima, saç kurutma makinesi ve ücretsiz internet hizmeti verilmektedir. Tesis içerisinde temizlik her gün yapılmaktadır. Hijyene oldukça fazla dikkat edilmektedir. Bungalovlarda yer bulamayanlar, kamp alanlarına çadır kurabilmektedirler. Burada kamp yapmak ve Bungalovlarda konaklamak ücretlidir.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.