Avrupa’nın Enerjisi Asla Bitmeyen 4 Şehri

Bambaşka şehirlerde bambaşka ortamlarda o şehri yaşamak oldukça keyifli bir serüvendir. Gittiğin yerin yerlisi gibi hissetmek için size sunulan birçok seçenek bulunmaktadır. Hem şehrin sokaklarında kaybolabilir hem de şehrin tarihi değerlerini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda şehir içerisinde bulunan doğal güzelliklere eşlik edebilirsiniz. Her ülkenin, her şehrin, her semtin kendine has özellikleri vardır. Biz sizlerle bu yazımızda Avrupa’da yer alan ülkelerin sizleri kendine bağlayan gece yaşantısına, bitmek bilmeyen enerjisine şahit olacağız.

Gece Hayatının Merkezi; İbiza

İspanya tatili dendiğinde aklımıza gelen yerlerden biridir. Hele ki yazın tatilinizi İspanya’da yapmayı planlıyorsanız mutlaka İbiza aklınıza gelecektir. Özellikleri sayesinde nerdeyse tam bir tatil adası diyebiliriz. Özellikle en çok bilinen ve oldukça önem verilen şeylerinden biri de gece hayatının enerjisidir. Sürekli gerçekleştirilen plaj partileri tüm dünya tarafından bilinmektedir. Nüfus açısından fazla kalabalık olmaması da tercih sebeplerinden biridir. İbiza eğlenceleri sabah kadar sürmekte ve katılan herkesin bir daha katılma isteğini doğurmaktadır. Gece hayatını seviyor ve keyifli zaman geçirmek istiyorsanız İbiza’nın bu yönü tam sizlik diyebiliriz.

Biletall.com’dan İbiza’ya En Uçak Uçak Biletini Bul »

İngiltere’nin Vazgeçilmezi; Londra

Sadece saraylardan ibaret olmayan Londra, gece yaşantısıyla insanları kendine hayran bırakmaktadır. Keyifli pub’ları ve kalabalık insan topluluklarıyla sizleri oldukça etkileyecek güzelliktedir. Londra’nın akşamlarını tatmak için illa böyle eğlencelere, ortamlara katılmanıza gerek yok. Sadece maçınızı izlemek için bile bu ortamı denemeye değer diyebiliriz. Ayrıca herkesin bildiği, özellikle de gece hayatına önem veren insanların aşina olduğu Soho, dünyanın eğlence anlayışını değiştirmiştir. Sizlere çeşitli trendler sunmakta ve Londra’yı sizlere sevdirmektedir. Londra’ya geldiğiniz zaman bu şehrin bu yönünü de mutlaka değerlendirmelisiniz.

Biletall.com’dan Londra’ya En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Eğlencenin Doruk Noktası; Budapeşte

Doğal güzelliklerin oldukça fazla olduğu ve insanların hayran olduğu yerlerden biridir. Sizlere sahip olduğu tarihi güzelliklerle ev sahipliği yapmaktadır. Oldukça fazla tarihi güzelliği bulunmaktadır. Ayrıca yenilikçi bir eğlence anlayışına da sahiptir. Budapeşte’de eğlence ve gece hayatı denildiği zaman akla ilk gelen şeylerden biri de ruin bar’lardır.  Virane bina anlamına gelmektedir. Özellikle şehirde keyifli zaman geçirmenizi sağlayan hamam partileri vardır. Termal kaynakların insanlara hizmeti bu şekilde değerlendirilmiştir. Bu aktiviteler ile oldukça keyifli zaman geçirebileceğinizden emin olabilirsiniz.

Biletall.com’dan Budapeşte’ye En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Sabaha Kadar Dans Eden; Berlin

Dünyaca çok çalıştığı bilinen Almanlar’ın da tüm zamanı elbette çalışarak geçmiyor. Özellikle de Berlin bu konuda çok farklı. Berlin’de hayat herkese göre farklı şekillenmektedir. Neredeyse her zevke uygun bir yaşantı mevcuttur. Devasa boyutlarda eğlence merkezleri vardır. Burada tadacağınız o eğlenceleri, o keyifleri başka bir yerde tadar mısınız bilemiyoruz. Berlin’in en bilindik ve en çok tercih edilen mekânları olan Berghain ve Griessmühle sizleri de tercih edebileceği mekânlar olabilir. Berlin akşamlarında mekân tercihi yapmanız gerekirse tercihinizi buralardan yana kullanabilirsiniz. Almanya’nın işkolik hali dışındaki ortamlarına da Berlin geceleri sayesinde eşlik edebilirsiniz.

Biletall.com’dan Berlin’e En Ucuz Uçak Biletini Bul »

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.