Balayına Gideceklere En Romantik Ve Ucuz 10 Balayı Oteli

Her yeni evli çift unutulmaz günler yaşayarak evliliklerine güzel birer hatıra biriktirmek isterler. Bunun için balayının yapılacağı yer en önemli unsurdur. Evliliğin ilk günlerini doğayla, tertemiz bir havayla ve son derece sakin bir atmosferde geçirmek herkesin hayalidir.  Aranılan bu özelliklerin hepsi bir arada olunca, yeni evli çiftler masraftan korkarak tercihlerinden vazgeçmek zorunda kalacaklarını düşünürler. Aslında buna hiç gerek yoktur. Aradıkları romantizm uygun fiyat ve imkanlarla yakınlarında sessizce beklemektedir. Herkesten uzak baş başa bir tatil için balayı süper bir fırsat olacaktır. Üstelik bu muhteşem günleri yaşamanız için binlerce lira para harcamanıza gerek yok. Erken rezervasyon fırsatıyla daha da uygun bir bütçeyle yola çıkabilirsiniz. Sizler için geceliği 100 TL ile 300 TL arasında değişen her şey dahil 10 tane otel listeledik. İşte liste;

1. Ada Palas Hotel / Büyükada

Ada-Palas-Hotel

Romantizm deyince genellikle akla eski zamanlar, nostaljik günler gelir. Faytonla gezmeler, kırlarda papatyalar eşliğinde yürüyüşler, denize karşı bir tepede güneşin batışını seyretmek gelir. İşte Büyükada bunun için mükemmel bir tercihtir. Araba gürültüsünün ve trafiğinin olmadığı Büyükada’da tertemiz havayla çok hoş vakitler geçirebilirsiniz. Nereye dönseniz karşınızda Marmara’nın maviliklerini göreceksiniz. Aşıklar tepesinde martıların şarkıları eşliğinde harika saatler geçireceksiniz. Büyükada’ya ulaşım ise kolay ve ucuzdur. Masrafsız ve doğayla iç içe bir balayı geçirmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Büyükada’daki balayı otellerinden en uygun fiyatlara sahip olan Ada Palas’ta hayallerinizdeki gibi bir balayı yaşayabilirsiniz.

En Ucuz İstanbul Otobüs Bileti Al >>

2. Akvaryum Otel / Bozcaada

akvaryum-otel-bozcaada

2013 yılında Türkiye’nin en küçük otellerinden biri seçilen Akvaryum Otel, oldukça şirin ve romantik bir atmosfere sahiptir. Koylara karşı eşsiz bir manzaraya sahip olan bu otelde güneşin, yıldızların ve denizin ışıltısıyla capcanlı günler yaşayabilirsiniz. Şehirden uzak, Ege’nin ortasında bu şirin adada balayı fikri harika olacaktır.

3. Anemos Otel / Gökçeada

anemos-otel-gokceada

Türk-Yunan kültürünün sentezini mükemmel şekilde yaşatan Anemos Otel, mimarisi ile de Gökçeada’yla bir bütündür. Türkiye’nin en büyük adası olan Gökçeada’da bulunan Anemos, Ege’nin tadını çıkarabileceğiniz şahane bir yerdedir. Bu otantik ve sevimli otel sizlere unutmayacağınız keyifli günler yaşatacaktır. Ada hayatı; sakin ve romantik akşamlar, deniz ve güneşin parıltısıyla birlikte size çok iyi gelecektir.

4. Baga Otel / Gökova

Baga-Hotel

Muğla-Gökovada’ da bulunan Baga Otel, oldukça şık ve aynı zamanda doğayla iç içe şirin bir oteldir. Körfezin berrak suları, yemyeşil doğasıyla Gökova’da harika bir balayı yaşayabilirsiniz.

5. Bülbül Yuvası Butik Otel / Foça

bulbul-yuvasi-butik-otel

İzmir’de Foça’nın en güzel yerinde bulunan Bülbül Yuvası Otel, bölgenin tarihi esintileriyle de birleşmiş mükemmel bir butik oteldir. Hem modernliği, hem gelenekselliği bulabileceğiniz Bülbül Yuvası, balayı için çok güzel bir tercih olacaktır.Biletall.com ayrıcalığı ile en avantajlı otobüs biletlerine ulaşabilirsiniz.

6. Club Sun Village / Adrasan

Club-Sun-Village

Antalya’nın şirin, nezih ve gizli kalmış bir parçası Adrasan’da doğayla iç içe bir balayı yaşamak huzur dolu olacaktır. Etrafı ormanla çevrili, tüm koya hakim olan Club Sun Village eşsiz manzaralara sahiptir. Akdeniz’in gizli köşesinde balayı yapmak isteyenler için Club Sun Village doğru bir seçenektir.

7. Ephesus Boutique Hotel / Kuşadası

Ephesus-Boutique-Hotel

Aydın-Kuşadası’nın en güzel yerinde bulunan Ephesus Hotel, bir ev sıcaklığında benzersiz bir butik oteldir. Bütün odaları denize bakar. Ege’nin ortasında bir balayı isteyenlere Ephesus Hotel çok iyi bir ev sahipliği yapacaktır.

8. Park Mandalin Hotel / Ağva

Park-Mandalin-Hotel

Şile-Ağva’daki Park Mandalin Hotel, mandalina ve ıhlamur ağaçlarının kokusuyla, çam ağaçlarının yeşillikleriyle mükemmel bir yerdedir. Göksu Nehri’nin kenarında bulunan bu küçük ve sevimli otel İstanbul’un yoğunluğundan tamamen uzak harika bir doğa yeridir. Doğası ve atmosferi romantizmi doruklarında yaşatacaktır.

9. Garden Of Sun Hotel / Didim

Garden-Of-Sun-Hotel

Aydın’ın en güzel yerlerinden biri olan Didim’de içtenlikle karşılanmak ve istediğiniz gibi ağırlanmak istiyorsanız, Garden of Sun Hotel güzel bir tercih olacaktır. Kusursuz hizmeti ve mükemmel konumuyla her yer ayağınızın altında olacaktır.

10. Grand Yazıcı Club Turban / Marmaris                                                                   

Grand-Yazici-Club-Turban

Muğla-Marmaris’te yer alan Grand Yazıcı Club Turban çam ağaçlarının ortasında mükemmel bir konuma sahiptir. Oldukça şirin bir yapıdaki bu otel birçok sosyal olanağa fırsat veren ve denizle iç içe bir balayı yaşamanızı sağlayabilir.

En Ucuz Marmaris Otobüs Bileti Al >>

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.