Bu Yaz Düşük Bütçe İle Tatil Yapabileceğiniz 7 Sahil Koyu

Havalar ısındı ve yaz artık kapıda… İş ortamında ve çevrenizde yaşadığınız sıkıntılardan da biraz olsun uzaklaşmak istiyorsunuz. Malum, okulların kapanmasına da az bir zaman kaldı. Çocuklarınızla doğa ile iç içe bir tatil yapmayı düşünüyorsunuz. Şimdiden tatil planınızı da yapmaya başladınız. Zaman sizin için sıkıntı değil çünkü hangi tarih aralıklarında tatile çıkmanız gerektiğini de iyi biliyorsunuz. Ancak bütçeniz konusunda temkinli davranmanız gerekiyor. Ailecek mükemmel ama düşük bütçeli bir tatil yapmayı istiyorsunuz. Ama tatiliniz içerisinde yer almasını istediğiniz her ayrıntıyı planınız içerisine dahil ettiğiniz zaman size ekstra bir maliyet olarak geri dönüyor, değil mi? Bilmeniz gereken şey şu; düşlediğiniz tüm güzellikleri ve ailecek gerçekleştirmek istediğiniz mükemmel tatili düşük bütçeyle düzenleyebilirsiniz. Bu konunun üzerinde yoğunlaşarak sizler için düşük bütçe ile ailecek tatil yapabileceğiniz sahil koylarını listeledik. Keyifli okumalar.

Didim

didim-aydinEge Denizi kıyısında yer alan şirin bir sahil ilçesi Didim. Güllük Körfezi üzerinde bulunan yarım adanın bir bölümünde yer alan Didim, uçsuz bucaksız güzellikte bir sahil şeridine ve üzerinde ışıl ışıl kumları olan mükemmel bir koya sahip. Bu koylar içerisinde yer alan Altınkum, en ünlü plajlarından biridir. Tatilciler tarafından çok tercih edilen bir sahil kasabası olmasına rağmen düşük bütçeyle rahatça tatil yapabilirsiniz. Sahil kenarında birbirinden güzel aktivitelerle eğlencenin tadını çıkarırken Apollon Tapınağı’nı, Milet’i ve Tavşanburnu Tabiat Parkı’nı da gezmeyi unutmayın.

En Ucuz Didim Otobüs Bileti Al >>

Amasra

amasraTatil dediğiniz zaman aklınıza Ege ve Akdeniz sahil koylarında güneşin altında sere serpe bir tatil yapmak gelse de, Karadeniz’in incisi olarak adlandıran Amasra da hem görünüş olarak muhteşem, hem de düşük bütçeli tatil yapmak için oldukça uygun. Amasra’nın muhteşem sahil koyundan çok daha fazlası içinde barındırdığı tarihinde saklı… 3000 yılı aşkın tarihi, sahip olduğu mimari ve yeşil alanlarıyla tatilcileri cezbetmeye yetiyor. Burada birbirinden güzel çok sayıda pansiyona ulaşabilir ve dilediğiniz yerde düşük bütçeli bir konaklama gerçekleştirebilirsiniz.

Sığacık

sigacikİzmir’in hayatı yavaş yaşayan köylerinden biri olmuştur Sığacık. Seferihisar’ın en tenha ve gizli kalmış köşesinde yer alan Sığacık, düşük bütçeli tatil yapabiliceğiniz bir sahil koyu… Yöresel yemekleri, organik ürünleri ve sahip olduğu mimari yapısı ile size mükemmel bir tatil yaşatmayı hedefliyor. Güneş ışınlarının parlaklığını yansıtan turkuaz renkte deniz suyuna ve pırıltılı kuma sahip Teos Plajı ile düşük bütçeli keyif sürebileceğiniz Sığacık; bu seneki yaz tatilinizin vazgeçilmez mekanlarından olmaya aday. Biletall.com otobüs bileti almanızdaki en hızlı bilet arama motorudur.

Akyaka

akyakaMuğla’nın Gökova Körfezi içersinde yer alan Akyaka, uçsuz bucaksız maviliklere sahip, yaz aylarında serinleten denizi ve kendine özgü mimari yapıya sahip evleriyle dikkat çekiyor. Her geçen yıl yabancı turistlerin dikkatini çekmesine rağmen tatil için düşük bütçeli ve isteklerinize cevap verecek düzeyde konaklayacağınız otel veya pansiyonları rahatlıkla bulabilirsiniz.

Köyceğiz

koycegizSon yıllarda giderek dikkat çekmeye başlayan Köyceğiz bugünlerde daha da popüler olmaya başladı. Sahip olduğu doğal güzellikler ve doğanın benzersiz uyumu insanı kendine hayran bırakıyor. Her köşede bulunan narenciye ağaçları ve sadece Köyceğiz’de bulunan Güllük (Sığla) ağaçları bulunduğunuz ortama ayrı bir güzellik katıyor. Marmaris ve Fethiye arasında, kendine has doğal güzellikler içersinde yer alan Köyceğiz, yeryüzünün en güzel cennet köşelerinden biri… Düşük bütçeli tatil yapabileceğiniz bir başka sahil koyu olan Köyceğiz’de doyasıya kamp yapabilme imkanı da bulabilirsiniz.

Biletall.com’dan En Ucuz Köyceğiz Uçak Biletini Bul »

Sokakağzı

sokakagziEge Bölgesi’nin en uç noktasında yer alan Sokakağzı, Assos’da bulunan şirin ve inci gibi sahil kasabası… Kasabaya vardığınız anda daha önce gittiğiniz tatil beldelerinden farklı karşılandığınızı görürsünüz ve sizi en iyi şekilde ağırlamaya çalışırlar. Zeytin cenneti olarak anılan kasabalardan biri olan Sokakağzı’nda Ege’nin dillere dolanan tüm lezzetlerini tadabilmek mümkün. Bunun yanı sıra balıkların göç ettiği yer üzerinde yer alan Sokakağzı bu anlamda da oldukça bonkör davranıyor. Huzur dolu ve doğanın sahip olduğu tüm nimetleri ve güzellikleri önünüze seren bu sahil kasabası düşük bütçeli tatil geçirebileceğiniz farklı bir mekan.

Çukurbağ

cukurbag-kasAntalya’nın Kaş ilçesi sınırlarında yer alan Çukurbağ Yarımadası, mavi bayraklı plajları ve eşsiz güzellikteki yeşil alanlarıyla tatilcileri ilk anda kendine hayran bırakmayı iyi biliyor. Denizin içine saplanmış kayalıkları ve bu kayalıkların sahip olduğu eşsiz güzellikleriyle dalgıçlık sporu ile ilgilenen tatilcileri de kendine aşık ediyor. Sunduğu sayısız doğa güzellikleri, imkanları, tercih edebileceğiz şık ve düşük bütçeli otel ve pansiyonlarıyla tatil severlerin yeni gözdesi olma yolunda aday.

En Ucuz Antalya Otobüs Bileti Al >>

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.