Fotoğraf Makinenizi Hazırlayın: Pembeler İçerisinde 10 Harika Manzara!

Craigievar Kalesi, İskoçya

17. yüzyılda tamamlanmış olan Craigievar Kalesi, 1963 yılına kadar İskoçya’ya verilene kadar Forbes ailesinin ikametgahıydı. Pembe renkli taşlar ve masalsı stili ile bu kale gerçekten muhteşem bir manzara sunuyor. Peri masalı gibi bir fotoğraf için mükemmel.

Takinoue Parkı, Japonya

 Hokkaido Japonya’daki küçük Takinoue kasabası iki ana elementi ile ünlü. Japonya’nın% 95’inde yetişen Shibazakura yani pembe yosunu ve bu yosun ile kaplı Takinoue Parkı. Schibazakura, inanılmaz pembeliği ile parkın ana süsü olarak hizmet ediyor.

Las Coloradas, Meksika

Las Coloradas İspanyolcada “kırmızı” anlamına gelmekte. Meksi’da bulunan tuzla doldurulmuş pamuk şeker pembe göllerine kırmısımsı olduklarından Las Coloradas deniyor. Bu pembemsi renkler, göllerde yaşayan kırmızı algler, karidesler ve planktonlar sebebiyle bu rengi almıştır.

Biletall.com’dan En Ucuz Meksika Uçak Biletini Bul »

Pembe Kum Sahili, Bahamalar

Beyaz kum olur, altın rengi kum olur da pembe kum olmaz mı? Liman Adası’nın doğu Atlantik Okyanusu kıyısı boyunca üç mil boyunca uzanan bu yumuşak pembe plaj, kendine özgü rengini foraminifer olarak bilinen mikroskobik mercan böceklerinden alıyor.

Hawa Mahal, Jaipur, Hindistan

Jaipur Hindistan’da bulunan beş katlı saray, 1799 yılında Kachhwaha Rajput Hanedanlığı yöneticisi Maharaja Sawai Pratap Singh tarafından yaptırılmıştır. Pembe görkemi ile adeta masal diyarından fırlamış gibi olan bu saray kırmızı ve pembe kumtaşı kullanılarak Lord Krishna’nın tacı biçiminde inşa etmiştir.

The Don CeSar, Florida, Amerika

Pete Beach’in efsanevi Pembe Sarayı olan Don CeSar oteli, Florida’nın bu bölgesine film stüdyosu havası veriyor. Yıllar içerisinde birbirinden farklı bilinir kişiyi ağırlamıştır. Yazar F. Scott Fitzgerald ve karısı Zelda otelin gözdelerindendi.

Rua Nova Do Carvalho, Lizbon, Portekiz

Lizbon’un görülmeye değer bölgelerinden biri: Rua Nova do Carvalho. Lizbon’un bir zamanlar kötü bilinen gece hayatının merkezi iken şimdi serin kafeler ve şirin sokaklarla dolu. 2011 yılında, cadde pembenin tonlarıyla boyandı ve şimdi Portekiz’i ziyaret eden tüm turistlerin Instagram sayfalarını süslüyor.

Biletall.com’dan En Ucuz Lizbon Uçak Biletini Bul »

lamingo Sahili, Aruba

Pembe ile karşı karşıya kalmanızın daha kişisel olmasını isterseniz, Aruba’daki Rönesans Adası’ndaki bu küçük plaj tam size göre. Parlak renkli flamingolar sahil boyunca dolaşıyorlar. Sahilin kendine has bir pembeliği yok. Tüm pembelik flamingolardan geliyor.

Lake Nakuru, Kenya

Kenya’daki Rift Vadisi’nin en büyük göllerinden biri Nakuru Gölü. Bu soda gölü de Aruba Falmingo sahili gibi kendisini ev haline getirdiği çokça sayıda flamingo sürüleri ile ünlü. Flamingo sürüleri önünde unutulmaz fotoğraflar çekinebilmek için hemen Kenya uçak biletinizi Biletall.com’dan satın alın.

Hillier Gölü, Avustralya

Batı Avustralya’nın güney sahilindeki Esperance’ın hemen yakınında bulunan Middle Island’daki bu canlı pembe tuzlu göl ilk kez 1802’de kaşif Matthew Flinders tarafından tespit edilmiş.Gölün pembe renginin yüksek tuz seviyelerinden kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.