Havayollarında Parfüm, Uçak maketi, Takı Gibi Ürünler Ucuz Mu?

Havayollarında pek çok ürünün satışı yapılıyor. Özellikle dış hatlar, bu konuda oldukça ideal çözümleri üreten alanların başında geliyor. Peki havalimanında neler satılıyor? Ucuza nasıl ürün bulunur? Maket, takı ve benzeri neler olur havalimanında?

Gelin isterseniz bunları tartışalım değerli arkadaşlar. Havalimanlarında, unutulan eşyalardan tutun da, yurt dışından getirilen içkilerin belirli bir limitten fazla olduğu için geçememesi ve benzeri pek çok seçenek dahilinde satılan ürünlere kadar yoğun bir skala bulunuyor.

Cep telefonundan, dizüstü bilgisayara, fotoğraf makinesinden süs eşyasına ve oyuncaklara kadar havalimanlarında yolcular tarafından unutulan ürünler uzun süre bekletildikten sonra alınmayınca ihale yapılarak satışa çıkarılıyor.

Tabi bunlar çoğu zaman dış hatlar üzerinde, çoğu zaman ise iç hatların belirli noktalarında olan şeyler ama düzenli bir şekilde takip işlemini gerçekleştirirseniz pek çok ürünü çok ucuz fiyata bulmanız mümkün olacaktır.

Gümrükten Geçemeyen Ürünlerde Ciddi Fiyatlar

gumrukten-gecmeyen-havaalani-elektronik-esyalariGenellikle gümrük sorunları ile karşımıza çıkan pek çok ürün olur havalimanlarında. Bu hem ihracat ithalat işi ile uğraşanların başına gelir (değişen ve anlık yenilenen mevzuatlardan dolayı), hem de sivil yolcuların başına gelir (yine aynı şekilde değişen limitlerin takipsizliği gibi konular ağır basıyor).

Öte yandan, yurt dışından gelen ancak faturası olmadığı için sipariş edilen kişi tarafından gümrükten çıkarılamayan ürünler de aynı yolla ihale yapılarak satılıyor. Bu da havalimanlarındaki pek çok ürünü çok uygun fiyata satışa çıkarmanın en altarnetif örneklerini çıkarıyar karşımıza. İhaleyi kazanarak bu ürünleri alan firmalar uygun fiyata halkın satışına sunuyor. Ya da daha farklı yöntemler ile kullanıma başlıyor.

Özellikle dış hatların yoğun olarak çalıştığı pek çok havalimanında, satışı yapılan ve birçoğu hiç kullanılmamış olan bu ürünler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Hem ucuz fiyatlar, hem de yeni ürünler oldukça rağbet gördüğü için havalimanı yetkilileri de durumun farkında olarak çalışmalarına devam ediyor.

Havalimanlarında parfüm ve uçak maketi gibi pek çok ürün bulunuyor. Bu ürünlerin fiyatı ise dışarıya göre biraz pahalı diyebiliriz. Uçak içinde de dönem dönem satışa çıkarılan parfümlerden ve uçak maketinden söz edebiliriz. İhtiyaçlarınız için pek çok seçeneği tercih edebilir, uygun fiyatlar ile istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.

Takı ve benzeri ürünlerin havalimanlarında satışa sunulduğu birkaç yer bulunuyor. Bunlardan birisi dış hatlardan gelen ve belirli nedenlerden dolayı gümrükten geçemeyen, bir diğeri unutulan ve sahibinin bulunamadığı durumlar oluyor. En bilineni ise havalimanlarında yer alan butikler oluyor. Buralarda pek çok takı modeline rastlayabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza dair hızlı çözümler yaratmak için hizmet veren bu mekanlarda fiyat, haliyle dışarıya göre biraz daha yüksek oluyor.

Havalimanından Alışveriş ve Gümrüksüz Alışveriş

ucak-maketiHavalimanlarında satılan ürünlerden tutun da, seyahatlerinizde yapacağınız alışverişlerdeki ürünlerin getirilmesine kadar geniş bir mevzuat bulunuyor değerli arkadaşlar. Avrupa içindeki gezilerde, gümrüksüz alışveriş mağazalarından aldığınız sıvılarla seyahat edebilirsiniz. Bunun için ekstra bir belgeye ihtiyacınız yok (belirli bir limite kadar). Likör ve parfüm gibi sıvılar sizin için paketlenecek ve mühürlenecek tarzda ürünler olduğu için, daha dikkatli ve sistemli olarak hazırlanır. Mühür bir gün için geçerlidir. Yolculuğunuz bir aktarma içerse bile, varış noktanıza ulaşana kadar mührü kırmamalısınız. Dolayısı ile uluslararası pazarda dahi alışveriş yapabiliyorsunuz bu sayede.

Genellikle ihtiyaçlarınız için bir alışveriş yaparsanız, havalimanlarında pek çok seçenek bulabilirsiniz. Lakin hobi olarak bu tarz yerlerden alışveriş yapmayı seviyor ve mutlaka her zaman bir ürün almayı tercih ediyorsanız, durumu daha iyi bir şekilde anlayabilirsiniz. Zira sizin için en önemli çözümler bu çalışmalar ile ortaya çıkmış oluyor.

Uçaklarda Maket Oluyor Mu?

Uçaklarda uçak maketi oluyor mu, gibi pek çok soru alıyoruz. Bazı uçaklarda eve maket bulunuyor.

Lakin satış konusuna gelirsek, daha çok (son güncellemelere ve düzenlemelere göre) hava yolu şirketinin bürosunda yapılıyor maket uçak satışı. Bu uçaklar profesyonel olduğu için maket olarak pek çok farklı boyutlarda satışa çıkarılıyor. Dolayısı ile ihtiyaçlarınıza ve zevkinize göre pek çok seçeneğe ulaşabilirsiniz.

Aynı şekilde parfüm konusu da önemli bir detay. Uçaklarda artık eskisi gibi aktif parfüm satışı yapılmıyor (istisnalar olabilir ve yeni güncellemeler ile satışı yapılıyor olabilir).

Parfüm satışı konusunda havalimanları hala en uygun alan (uçağa binecekler için). Bu alanlarda uygun fiyatlı olarak ürünlerinizi satın almak istiyorsanız detaylı bir inceleme yapacaksınız demektir. Çünkü dışarıya göre daha farklı fiyatlardan ürün satışı yapan havalimanları, verimli bir çalışma için pek çok detayı bünyesinde barındırmayı amaçlıyor her zaman. İster kitap satın alın, isterseniz parfüm.

İhtiyaçlarınıza çözüm üreten pek çok detayı online olarak su yüzüne çıkarmak istiyorsanız, birkaç tıklama yeterli olacaktır. Zaman kaybetmeyin ve en uygun seçeneklere hızlı bir şeklide ulaşmaya başlayın. Aradığınız pek çok ürünü (özellikle uçak maketi, takı ve parfüm gibi ürünleri) havalimanlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Online bilet alışverişinden sonra check – in işlerini havayollarında yapmak istiyorsanız, daha erken bir saatte oraya gitmeniz gerekiyor demektir (havalimanına). Bu aşamada ister parfüm (ki uçağa el çantanızda alınmıyor –ortalama 100 ml sınırına kadar-) alabilirsiniz, isterseniz de uçak maketi ve takı gibi ürünleri. Sizin için uygun ödeme seçenekleri sunacak olan tüm iç ve dış satıcılar, pek çok ürünü satışa hazır hale getiriyor. Hatta ihale konusunda toplu alım yapıp halka satışa sunanlar dahi var. Bu yüzden bu alışveriş durumunun takipçisi olmak, en iyisi olacaktır sizin için.

Hem uygun fiyata ürün alışverişi yapmış olacaksınız, hem de verimli bir alışverişin sonunda evinizde sık sık inceleyebileceğiniz hatıralarınız olacak. Maket konusu bu durumda çıkıyor karşımıza. Yenilikçi, rahat, estetik ve güncel ödeme seçenekleri ile hizmetine tüm hızı ile devam eden Biletall.com sitemiz, kaçırılmayacak ayrıntıları ile siz değerli takipçilerimizi bekliyor.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.