Kamp Severler için Üretilmiş 6 Teknolojik Araç

Genellikle şehir dışı bir yerde doğa ile iç içe olmak amacıyla yapılan kampın insan vücuduna ve psikolojisine birçok yararı vardır. Şehrin gürültüsünden ve günlük hayatın yoğunluğundan uzaklaşmak, bol bol temiz hava almak, doğal terapi yaparak stres atmak bunlardan bazılarıdır. Böyle olunca kamp severlerin sayısı her geçen gün daha da artıyor. Fakat kamp sırasında işler ne kadar doğal yöntemlerle halledilmek istense de bazen halledilmesi zor durumlarla karşılaşabiliyoruz. Zor durumlar için icat edilmiş teknolojik araçları sizin için araştırdık ve bu yazımızda bir araya getirdik.

 Lifestraw Su Filtre Edici

 

Temiz su en temel ihtiyaçlarımızdan biridir. Özellikle yerleşim yerlerine uzak kırsal bölgelerde kamp severlerin karşılaştığı en büyük sorunlardan biridir temiz su bulmak. Siz de özellikle uzun süreli kamplarınız sırasında temiz su bulmakta zorluk çekiyorsanız yanınızda Lifestraw Su Filtre Edici bulundurmanızda fayda var. Bu ürün 4000 litreye kadar kirlenmiş suyu içilebilir hale getirmenize olanak sağlıyor.

Biolite Kamp Ocağı

Kamp ateşi yakmak saatlerinizi alabilir. Biolite Kamp Ocağı ise bu işi çok kolay bir hale getiriyor. Tek yapmanız gereken topladığınız çalı çırpıyı bu ürünün içine koymak ve düğmeye basmak.

Bu kamp ocağını diğerlerinden ayıran en büyük özelliklerden biri de telefonunuzu şarj edebilmesi.  Sahip olduğu USB girişine telefonunuzu bağlayıp ateşin gücüyle şarj işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Seattle Sports Güneş Enerjisi ile Duş Aparatı

Kamp yapmak doğal koşullar nedeniyle kirlenmenize neden olabiliyor. Fakat sıcak su bulmak kamp severlerin karşılaştığı bir başka sorun.

Bu duş aparatı ise güneş enerjisini kullanarak suyu ısıtmanızı sağlıyor. Ayrıca kapağı sayesinde suyun akışını da kontrol edebiliyorsunuz.

Powertraveller Extreme Solar Powerbank

Teknolojik cihazların henüz tam çözülememiş en büyük sorunlarından biri de şarja gerek duymaları. Şarj aletine ya da elektriğe ulaşımımız olmadığı zaman güç bankaları yardımımıza koşuyor. Fakat genelde 1 ya da 2 kez şarj etmemize olanak sağlıyorlar. Güç bankalarının gücü bittiğinde ise bu sefer onları şarj etmemiz gerekiyor.

Powertraveller’in ürettiği bu güneş enerjisiyle çalışan güç bankaları elektriğe ihtiyaç duymadan şarj etme işlemini gerçekleştirmemize olanak sağlıyor.

 Handpresso Portatif Kahve Makinası

Eğer siz de espresso tutkunuysanız Handpresso Portatif Kahve Makinası sayesinde her yerde elektriğe ya da şarja ihtiyaç duymadan espressonuzu hazırlayabiliriz. Tek yapmanız gereken espresso ve bir miktar sıcak suyu ürünün içine koyup 6 kez pompalayarak 16 bar basınç uygulamak.

Kampa Gitmeden Önce Biletall Shop’u Ziyaret Etmeyi Unutmayın

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.