Mart Ayında Dünyada Hangi Festivaller Gerçekleşecek?

Mart ayında dünyada birbirinden farklı ve birbirinden keyifli etkinlikler gerçekleşiyor. İster müzik dinlemek isteyin, isterseniz yeni bir kültür tanımak, isterseniz spor yapmak, mart ayında herkes için bir şey var!

SXSW Film Festivali, Amerika

Teksas’ta düzenlenen festival, birçok farklı sanat dalının birleştiği inanılmaz bir deneyim sunar. Film, interaktif medya, canlı müzik ve çeşitli konferanslar, festivalin sunduğu şeylerden sadece birkaçı! Festival çeşitliliğinin yanı sıra köklü de! 1987’de başlayan etkinlik, 2019’da 33. yılına giriyor. 63 farklı ülkeden 2000’den fazla sanatçı 8 ile 17 Mart arasında canlı müzik performansları sergileyecek. Festival sadece müzikten ibaret değil. Teknoloji, film, komedi ve pek çok farklı alanda uzmanlar etkinliğe katılacağından etkinlik aynı zamanda harika bir çevre oluşturma fırsatı.

Biletall.com’dan En Ucuz Amerika Uçak Biletini Bul »

Moomba Festivali, Avustralya

Moomba, Avustralya’nın ücretsiz en büyük festivalidir. Geleneklerden doğan ama gençlerin de favorisi olan bu festival, 2019 yılında 65. yaşını kutluyor. Festivali özetleyecek tek kelime kültür! Yemek, müzik, spor, sanat, aile eğlenceleri gibi birçok farklı ilgi alanına hitap eden bu etkinlik Melbourne’da gerçekleşiyor. Dünyadan bir milyon civarında insanın katıldığı festivaldeki geçit töreni, havai fişek gösterileri, karnaval, su sporları, yüzme yarışları, canlı müzik ve paten gösterileri arasında herkese hitap eden etkinlik bulmak mümkün. Etkinlik 8-11 Mart arasında gerçekleşecek.

Uluslararası Yoga Festivali, Hindistan

Yoga ile ilgilenen herkesin duyduğuna emin olduğumuz Uluslararası Yoga Festivali, 30’dan fazla ülkeden gelen katılımcılarıyla dünyanın en büyük yoga toplantılarından biri. Festivalde dünyaca bilinen yoga eğitmenlerinden yoga dersleri, Hindistan’ın önde gelen manevi liderleri ile toplantılar ve vejeteryan yemek pişirme dersleri gibi etkinlikler bulunuyor. Hindidtan’ın kuzeyinde bulunan Uttarakhand eyaletinde yapılacak olan festival 1-7 Mart arasında gerçekleşecek. Yoga severler Hindistan uçak biletini erkenden alarak seyahat planı yapmaya başlayabilir.

Kochi-Muziris Biennale Sanat Festivali, Hindistan

Kochi-Muzhiris’in dördüncüsü bu yıl gerçekleşiyor. Bu festival, Asya’daki en büyük sergi ve çağdaş sanat festivalidir. Sergiler birçok farklı ortamda gerçekleşiyor, bunlar arasında çeşitli galeriler, tarihi binalar ve kamusal alanlar sayılabilir. Festivalin konuşmalar, seminerler, gösterimler, müzik gösterileri, çalıştaylar ve öğrenciler için yapılan eğitimlerle dolu bir programı vardır. Hindistan’ın Kerala eyaletinde bulunan bir şehir olan Koçi’de düzenlenen festival 29 Mart’a kadar sürüyor!

Biletall.com’dan En Ucuz Hindistan Uçak Biletini Bul »

Mart ayında sizin katılacağınız bir etkinlik var mı? 👀

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.