Sevgililer Günü’ne Hala Plan Yapmadıysanız Sizin İçin Harika Bir Önerimiz Var

Şubat ayı denilince akla gelen ilk şey şüphesiz ki sevgililer günü. Durum böyle olunca sevdiceğimize özel bir hediye almak için avm avm dolaşıyoruz. Akşam yemeği organizasyonları için önceden mekân araştırıyoruz. Birçoğumuz belki de her sene benzer şeyleri yapıyoruz.

Gelin bu sene bambaşka bir şey yapalım. Biletall ailesi olarak sizin için Londra’yı seçtik ve sevgiler gününde zamanınız varsa şimdiden plan yapmanızı sağlayacak, yok ise daha sonrası için biletleri hediye etmenizi sağlayacak bir tatil planı çıkardık. Sizde Biletall.com’dan sevgilinize sürpriz yapark Londra uçak bileti alabilirsiniz.

londra-sevgililer-gunu

Bu İçerikte Neler Var?

1. Gün

Londra’da ilk gününüz olduğu için öncellikle Londra ile özdeşleşmiş olan Big Ben saat kulesini ziyaret edebilirsiniz.  Kule aslında Westminster Sarayının yani parlamento binasını bir parçasıdır. 2012 yılında Kraliçe Elizabeth ‘i onurlandırmak için Elizabeth Kulesi olarak adlandırılmaya başlanmıştır. Tüm turistler buraya gelerek fotoğraf çektirmektedir. Aynı zamanda yapının tam karşısında bulunan ve Kate Middleton ve Prens Harry’nin Evlilik törenlerinin gerçekleştiği Westminster Kilisesi’ni de ziyaret etmektedirler. Bu alandaki parkta dünyaca ünlü eski devlet başkanlarının heykelleri ile resim çektirebilirsiniz.

London-Eye

Yine aynı bölge de meşhur London Eye bulunmakta. Sevgilinizle London Eye ‘a binerek muhteşem Londra manzarasını zirveden izleyebilirsiniz.  Thames nehri boyunca yürüyüş yapabilir, tarihi binaları yürüyerek keşfedebilirsiniz. Gün sonunda Thames kenarında yemek yiyebilirsiniz.

Biletall.com’dan En Ucuz Londra Uçak Biletini Bul »

Greenwich

2. Gün

Sevgililer için ideal bir yer olan Greenwich’i ziyaret edebilirsiniz. Greenwich Londra’nın güneydoğusunda yer alır ve başlangıç meridyeninin buradan geçtiği varsayılır. Özellikle bahar ayları için inanılmaz bir yer olduğunu söyleyebiliriz. Greenwich’e ulaşmak için London Eye önünden feribota binebilirsiniz veya uzun bir yol olarak metro ile gidebilirsiniz.

Greenwich’e vardığınızda sevgiliniz ile el ele zirveye, gözlem evine yapacağınız bir yürüyüş romantizmin doruklarına ulaşmanızı sağlayacaktır. Gözlem evine vardığınızda Londra manzaralı inanılmaz bir fotoğraf çektirebilirsiniz.

Yine Greenwich’de bulunan Ulusal Denizcilik Müzesi’ni de ziyaret edebilirsiniz. Gün sonuna doğru buradaki seyyar pazarda gezebilir ve kafelerde oturup bir şeyler yiyip içebilirsiniz.

Tate Modern

3.Gün

Biraz modern sanatlar derseniz sizleri Tate Modern’e yönlendirebiliriz. Bunun için önerimiz Londra’nın o göz alıcı çift katlı kırmızı otobüsleri ile St. Paul Katedraline ulaşmanız. Katedralin güzel bahçesinde gezinebilir ve şanslıysanız bir Londoner  (Londralı’nın) düğün törenine şahit olabilirsiniz. Yine katedralin etrafındaki mağazaları gezdikten sonra 2000 yılında tamamlanan ve bu yüzden Milenyum köprüsü olarak anılan köprüden yürüyerek geçip Tate Modern’e ulaşabilirsiniz.

Tate Modern içerisinde ücretsiz bir tur yaptıktan sonra en üst katındaki inanılmaz manzaralı kafede oturup tatlı yiyerek kahve içebilirsiniz.

Oxford-Circus

4.Gün

Son gününüzü alışveriş yaparak geçirmek isteyebilirsiniz. Belki sevgilinize modanın kalbi şehirlerden birinden çok özel ve güzel bir hediye almak isteyebilirsiniz. İşte bunun için çok popüler olan Oxford Circus sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Dünyaca ünlü mağazaları bu cadde de bulabilirsiniz. Yine bu caddeye çok yakın olan Piccadilly Circus ve Onunla birleşen Regent Street’i ziyaret edebilirsiniz. Nereye gidersem gideyim ben Türkiye’yi hemen özlerim diyenlerdenseniz çok şanslısınız çünkü bu caddede kahvelerini ve çikolatalarını çok sevdiğiniz bir Türk markasına rastlayabilirsiniz. Bu kafenin kalabalığını gördüğünüz de ise milliyetçi duygularınızı gururla kabartarak belki içeri bir adım atmak isteyebilirsiniz. Buralara kadar gelmişken meşhur Eros Heykeli önünde resim çektirmeyi de unutmayın.

sevgililer-gununde-nereye-gidilir

Alışveriş sizi yorduysa sizi hemen yürüyerek, otobüsle ya da metro ile Hyde Park’a alalım. Banklarda yaz kış oturarak dinlenebilirsiniz. Yazın eminim çimlerde uzanmak daha çok hoşunuza gidecektir.

Biletall.com’dan En Ucuz Londra Uçak Biletini Bul »

Sevgililer gününde yaz ayları için hediye edebileceğiniz ya da hemen gitmek isteyeceğiniz alternatif bir gezi planı çıkardık. Umarız sizin için ilham kaynağı olabilmişizdir. Hangi şehir, hangi ülke olursa olsun seyahat tüm sevdikleriniz için güzel bir hediye olacaktır.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.