Seyahat Ederken İzleyebileceğiniz Komedi Filmleri

Eğer uzun bir yolculuğa çıkıyorsanız ve bu yolculuğu toplu taşıma aracında yapıyorsanız, yolculuğunuzun stressiz geçmesini istersiniz. Uzun otobüs, tren, uçak hatta ailecek aracınızla yaptığınız yolculuklar da yolculuğun nasıl geçtiğini anlamadan bitmesini istersiniz. Kulaklığınızı takıp müzik eşliğinde camdan yolu seyrederken bir müddet sonra uykunuz gelir. Uyumayı denediğinizde, tam daldığınızda aracın sarsıntısı ile uyanırsınız. Telefon ile meşgul olmak bir zaman sonra midenizi bulandırır. İnternette sörf yaparken bir süre sonra bağlantınız, telefonun çekmediği ortamlarda kesilebilir. Uçaklarda ve otobüs koltuklarında bulunan koltuk televizyonlarında istediğiniz gibi bir film bulamayabilirsiniz. Yola çıkmadan önce telefonunuza, flash belleğinize ya da diz üstü bilgisayarınıza yükleyeceğiniz filmler yolculuğunuz boyunca kurtarıcınız olabilir. Film izlerken yolculuğun nasıl hızlı bittiğini anlamazsınız.

Keyifli ve gülerek bir yolculuk yapmak istiyorsanız, en ideal film türü; komedi filmleridir. Seyahatinizin nasıl geçtiğini anlamayacağınız, güle güle bir yolculuk yapacağınız işte bir birinden komik film önerileri;

Tatil (The Holiday)

holiday-tatilThe Holiday filmi çok keyifle izleyeceğiniz bir filmdir. Romantik komedi tadındaki filmde hiçbir şey aşırıya kaçmamıştır. Bu yüzden çok rahat ve sıkılmadan izleyebilirsiniz. Aşkın her an her yerde karşınıza çıkabileceğini anlatmaktadır. Güldürürken aynı zamanda düşündüren filmin ana konusu; ümittir. Yaşamını platonik aşkına göre yönlendiren bir kadının ümit dolu hikayesini izleyeceğiniz film de, kahkahalarınıza engel olamayacaksınız. Bir kez değil bir kaç kez izleyip, her seferinde yeniden seveceksiniz. Yolculuğunuz boyunca filmin hoş müzikleri de size eşlik edecek. Kendinizden bir şeyler bulacağınız The Holiday (Tatil) filmi yolculuk için en ideal komedi filmlerindendir.

Cesedimi Çiğnemeden Asla (Over My Dead Body)

Eğer Kore filmlerini seviyorsanız ve çokça gülmek istiyorsanız, komedinin doruklarda olduğu bu filmi çok beğeneceksiniz. Macera ve sürprizlerle dolu film, bioteknoloji araştırmacısı bir kızın deri kanserinin tedavisi için, bir ceset üzerinden çalışmak istemesi ile başlıyor. Cesedi kaçırmaya çalışırken başından geçenleri anlatan film aslında kaçırdıkları kişinin hala yaşayan birine ait olması ile karmakarışık bir hal alıyor. Dur durak bilmeyen olaylar, tesadüfler ve komiklikler eşliğinde devam ediyor. Oldukça eğlenceli ve keyifli bir film olan Over My Dead Body (Cesedimi Çiğnemeden Olmaz) filmi muhteşem kadrosu ve ilginç konusu ile ilginizi çekecek, yolculuğunuz son derece keyifli bir hal alacaktır.

En Ucuz Otobüs Biletlerini Listele »

Niyazi Gül Dört Nala

niyazi-dort-nalaTürk sineması son yıllarda son derece kaliteli komik filmlere imza atmaktadır. Niyazi Gül Dört Nala filmi farklı senaryosu ve geniş oyuncu kadrosu ile izleyenlerin beğenisini kazanan filmlerdendir. Yolculuğunuz boyunca komik replikleri ve hızlı ilerleyen senaryosu ile sizi eğlendirecektir. Hayvanseverliğe farklı bir bakış açısı getiren film, son derece farklı karakterleri ekrana yansıtıyor. Renkli ve eğlenceli olan Niyazi Gül Dört Nala filmini çok beğeneceksiniz.

Dumb and Dumber 2 (Salak ile Avanak 2)

salak-ile-avanak-2Gülmeye farklı bir boyut kazandıran Salak ile Avanak filminin 20 yıl aradan sonra çekilen ikinci filmi tam bir komedi tufanıdır. Tam bir yol filmi olan Salak ile Avanak 2 filmi temposu ile sizi içine alacak. Genelde ikincisi yapılan filmlerin ilkinden daha az komik olduğunu sanılır ama bu film tüm ön yargıları kırıyor. İzlediğinize kesinlikle pişman olmayacağınız Salak ile Avanak 2 filmi yol boyunca sizi gülme krizine sokacak.

Unutulmaz Tatil (Spring Breakdown)

Unutulmaz Tatil filmi otuzlu yaşlardaki 3 kadının tatil macerasını konu alıyor. Güney sahillerinde çekilen film, lise yıllarından itibaren arkadaş olan 3 güzel kadının başından geçenleri konu alıyor. Yolculuğunuz ile tam uyumlu olan bu komedi filmini izlerken vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

Çılgın Karavan (Runaway Vacation)

Runaway-VacationÇılgın Karavan filmi, karavan ile tatile çıkan bir ailenin başından geçen maceraları konu alan bir filmdir. Komedi ve maceranın olduğu film, oldukça sıcak ve samimidir. Film, yoğun iş temposu yüzünden ailesi ile tatile gidemeyecek olan bir babanın, kiralık karavan ile tatile çıkmayı ailesine kabul ettirmesi ile başlıyor. Hiç sıkılmayacağınız film, oyuncuları ile de zengin bir kadroya sahiptir. Soluksuz izleyeceğiniz Çılgın Karavan, yolculuk filmleri listenizde muhakkak yer almalıdır.

Hırçın Sevgilim (My Sassy Girl)

hircin-sevgilim

Hırçın Sevgilim filmi Romantik Komedi tadında tam bir aşk filmidir. Hırçın Sevgilim filminin özellikle Kore yapımı seyredilmelidir. İzlediğiniz en güzel filmler arasında yer alacak olan film, çok eğlenceli ve farklı bir kurguya sahiptir. Kesinlikle sarsıcı bir aşk hikayesi olmakla birlikte romantizmin doruklarına çıkaran film, aynı zamanda son derece komik ve yaratıcıdır. Kader olgusunu muazzam derecede güzel işlerken, aşkın en masum halini yaşatmaktadır. Yolculuğunuz boyunca size hoş dakikalar yaşatacaktır.

Üç Salak (3 İdiots)

3idiotsEğer Bollywood yapımı filmleri daha önce seyretmediyseniz, 3 İdiots filmi başlangıç için harika bir arkadaşlık ve komedi filmidir. 3 arkadaşın başından geçenleri anlatan film hem eğlenceli, hem de öğreticidir. Sürükleyici olan bu filmi izlerken, yolculuğunuzun nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Daha önce izlediğiniz arkadaşlık filmlerinden son derece farklı bir senaryoya sahip olan filmi izlerken kahkahalarınıza engel olamayacaksınız.

Beni Unutma (Sweet Home Alabama)

beni-unutma-komedi-filmi

Beni Unutma filmi, Belediye Başkanın oğlu ile evlenmek üzere olan modacı bir kadının hikayesini anlatan son derece romantik bir komedidir. Liseli yıllarda güney kasabasında evlendiği eski kocasından bir türlü ayrılamayan bir kadının ikna çabaları ve bir türlü ikna olmayan eski kocanın serüveni sizi son derece güldürecektir. Yolculuğunuz boyunca koltuğunuza yaslanın ve filmin tadını çıkarın.

Yukarı Bak (Up)

yukari-bak-upYukarı Bak filmi; büyük ve küçük herkese hitap eden animasyon filmidir. Cennet Şelalelerine yolculuk yapmayı isteyen yaşlı, sinirli ve çekilmez bir adam ile son derece neşeli, pozitif ve çevreci bir çocuğun maceralarını anlatan film; sürprizlerle doludur. Komedi, macera ve sevgi üzerine kurulu olan film, sizi etkisine alacaktır. Yolculuğunuz esnasında keyifle izleyeceğiniz Yukarı Bak filmi hayallerinizi gerçekleştirmek için geç kalmadığınız vurgusunu yapmaktadır. Maceralı bir yolculuğa hazırsanız, seyahatinize başlar başlamaz izlemeye başlayın.

Uzun süren sıkıcı yolculuklarınızı, komedi filmleri ile eğlenceye çevirebilirsiniz. Sadece film seyrederken, yanınızdaki yolcuları rahatsız etmemek adına kahkahalarınızın dozunu ayarlamakta zorluk yaşayabilirsiniz. Çok güleceğiniz, çok eğleneceğiniz ve çok beğeneceğiniz birbirinden komik komedi filmleri ile gülerek yapacağınız keyifli yolculuklar sizi bekliyor.

En Ucuz Otobüs Biletlerini Listele »

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.