Seyahatten Dönerken Hediye Almayı Unuttunuz, Ne Yapmalı?

 Eve Döneceksiniz, Eşinize ve Çocuklarınıza Hediye Almayı Unuttunuz, Ne Yapmalı?

Pek çok insan, işleri için yoğun bir tempoda seyahat ediyor. Hatta bu tempo bazen sadece iş ile bütünleşince, akıldan uçup giden detaylar çok geç hatırlanıyor. Durum böyle olunca ihtiyaçlar için çözüm biraz geç organize edilebiliyor. Türkiye’de neredeyse bir gelenek haline gelmiş olan, eğer bulunduğunuz şehirden başka bir şehre gidiyorsanız, dönüşte o şehirden ailenize, arkadaşlarınıza veya çevrenizdekilere hatıra kalması için hediye getirmeniz gerekir. Örneğin eve döneceğiniz zaman gittiğiniz bölgeden hediye getirmeyi unuttuysanız ne yaparsınız? Yurt dışı ya da farklı bir şehre gittiğiniz zaman o bölgenin meşhur ürününü satın alıp evinize hediye götürmeyi düşündünüz mü hiç? Peki bu düşüncenin ardından bu hediyeleri almayı unuttuğunuz oldu mu? Eğer böyle bir durum ile karşı karşıya kaldıysanız, çözümünüzü büyük bir ihtimalle ya otogar, ya da havalimanı ile çözmüşsünüzdür. Ya da alternatif çözümler ve farklı seçenekler ile durumu kurtarmaya çalışmışsınızdır. Ama bizim size tavsiyemiz, biraz da girişimcilik üzerine. Türk insanının girişimciliği olarak adlandırdığımız anında çözüm üretme işlemine bakarak, sizlere iki pratik tüyo verebiliriz. Bu konuyu iki farklı ana başlıkta detaylı olarak inceleyeceğiz, yazımızı okumaya devam edin değerli arkadaşlar.

Seyahatten Dönerken Hediye Almayı Unuttunuz, Ne Yapmalı?

Havalimanında Hediye Almayı Unuttuğunuz An

otogar-hediyelik-esya

Hediye almayı düşündünüz ama havalimanına girdikten sonra mı aklınıza geldi bu? Telaş etmeyin. Havalimanlarında genellikle söz konusu şehrin yöresel ürünleri bulunuyor (tabi bazıları). Örneğin Konya havalimanında, Konya şehrine has yemekler, Mevlana şekeri ve el yapımı ürünler bulunabiliyor. Bu sayede Konya’dan hediye alıp götürmek isteyen ama işlerinden ya da farklı durumlardan dolayı bu işi unutan kişilerin yardımına koşuyor bu ürünler. Sizler de şayet istediğiniz ürünü unuttuysanız, havalimanlarından rahatlıkla yöresel bir hediye satın alabilirsiniz. Tabi normal mekanlara göre en az 3 kat daha pahalı olan ürün ücretleri, size sürpriz olabilir. Ama duruma alışık iseniz şayet, rahatlıkla istediğiniz hediyeyi satın alabilirsiniz.

 

Otogarda Durumu Kurtarmaya Çalışmak

       Otogarda durum biraz daha rahat işlemektedir. Hem şehrin merkezine yakın olursunuz, hem de vaktiniz yok ise rahatlıkla otogar marketlerinden istediğiniz hediyeyi ve ürünü satın alabilirsiniz. Hediye almak çoğu kişinin aklına otogarda geldiğinden dolayı, rahatlıkla çözüm üretilebiliyor. Üstelik havalimanlarındaki gibi yüksek fiyatlar olmadan, gayet uygun fiyat seçenekleri ile istediğiniz hediyeyi alabilirsiniz. Biletall.com ailesi olarak, uygun otobüs bileti çözümlerini organize etmek bizden, gittiğiniz ve seyahat ettiğiniz bölgelerin yöresel hediyesini satın almak sizden. Günümüzün en ideal hediyeleri ve yöreye ait pek çok detayı küçüklü büyüklü olarak bulabileceğiniz şehir otogarlarında, umarız ki aradığınız hediyeyi en uygun şekilde organize edebilirsiniz. Tabi bir de seyahatten sonra kendi şehrinize gelince aklınıza gelen unutkanlık durumu olabilir. Yani hediye almayı, şehrinize geldiğiniz zaman hatırlayabilirsiniz. Bu durumda da yine karamsarlığa düşmeden, havalimanında yer alan hediye seçeneklerini kullanabilir, ya da otogarda satışa sunulan ürünleri inceleyebilirsiniz. Sonrasında ise rahatlıkla istediğiniz ürünü satın alıp evinize ya da sevdiklerinize götürüp sunabilirsiniz. İster geçici bir unutkanlık özrü, isterseniz de yöresel bir hediye manasında sunacağınız bu hediyeler sizi rahatlatacağı için, son dakika çözümleri bu konuda her zaman işinize yarayacaktır.

 

Pratik Seyahat Çözümlerine Farklı Bir Bakış Açısı

hediyelik-esyalar

Seyahatlerinizde bol bol fotoğraf çekiyorsanız, ya da bu tarz bir uğraşınız varsa (mesela günlük tutmak gibi), otogarda hediye bulamasanız dahi, gittiğiniz yörelere dair bu fotoğrafları hediye edebilirsiniz (tabi geçici bir çözüm olur ama sizi rahatlatır). Bu tarz hediyeler de manevi değer olarak oldukça önemli alt yapılar sunmaktadır. Detaylı ve estetik bir hediye istiyorsanız ve ihtiyaçlarınıza çözüm üretecek türden bir çalışmanın ürününü sunmak istiyorsanız, daha fazla zaman kaybetmeyin ve sizin için organize edilen her türlü çalışmayı kullanın. Mesela otogarda indiniz ve eve gidecekseniz, illa ki otogarda o hediyeyi bulamayabilirsiniz. Alternatif olarak çarşıdan geçiyorsanız oradan da yöresel ürünler satılan bir mekana uğrayabilir ve bu sayede rahat bir şekilde yöresel ürün satın alabilirsiniz (tabi hediyeniz yöresel hediyelerden olacak ise). Ama yöresel olmayacak ise herhangi bir hediyeyi satın alabilirsiniz (otogar ya da havalimanından). Sonra da evinize geçebilirsiniz (tabi bunlar zor durumda kaldığınız anda uygulayabileceğiniz senaryolardan sadece birkaç alternatif, yine de kendi teknikleriniz varsa önceliği onlara ayırabilirsiniz).

 

 

Ülkemizin Güzelliklerini Yansıtan Tablolar

       Tarihi ve geçmişi ile medeniyetimizin en önemli detaylarını bünyesinde barındıran pek çok şehrimiz var. İstanbul, Ankara, Konya, İzmir, Çanakkale, Bursa, Denizli, Antalya ve daha onlarca şehrimiz. Hepsinin kendine has kültür geçmişi, tarihi mirası bulunuyor. Bu miras ile hem atalarımızdan bizlere armağanlar bırakılmış, hem de yaşanılan ve her dokusunda bir yaşanmışlık bırakılan noktalar var. Bu noktaların geniş perspektif açıları ile fotoğraflanmış tablolar halinde satışa sunulduğu mağazalar, her şehirde illa ki bulunuyor. Küçük şehirlerde dahi belirli yerlerde bu özel şehir fotoğraflarını bulabilirsiniz. Seyahatinizi bu tarz bir fotoğraf ile de sonlandırabilir ve gittiğiniz şehirlerde, çektiğiniz fotoğraflara ek olarak bir de tablo satın almış olursunuz. Hem hediye olarak kullanabilirsiniz, hem de sizin için önemli bir hatıra oluşturursunuz. Tabi alternatiflere açık olan her insan gibi sizler de kendi alternatifinizi yaratabilirsiniz. Detaylı bir gezi ile kendi rehberinizi tanımlayıp, nerede nasıl ne yapmanız gerektiğine dair fikirlerinizi yazabilirsiniz. Ülkemizin güzelliklerini yansıtan tablolar, pek çok kişi içi önem arz etmektedir. Tarihi noktalar, güzel yerler ve şehirlerin kendilerine has detaylarına ulaşmak için, daha fazla zaman kaybetmeyin ve birkaç tıklama ile en özverili çözümleri yakalamaya başlayın. Daha fazla zaman kaybetmeyin ve kişisel seçenekleri yakından inceleyin.

 

 

Zamana Yayılan Kareler ve Hediyelik Eşya

bayan-canta

       Biletall.com üzerinden seyahat planınızı gerçekleştirip her türlü organizasyonunuzu hazırlayabilir, planlayabilirsiniz. Bu sayede daha verimli, daha yenilikçi ve estetik bir çalışma sistemine ulaşmış olacak, sizin için üretilen birbirinden farklı detayları da rahatlıkla kullanmış olacaksınız. Ayrıntılı bir hediyelik eşya arayışında iseniz, bunu önceden planlamanızı ve check – in listenize (kontrol listesi de diyebiliriz) kayıt etmenizi tavsiye ediyoruz.

1. Fotoğrafın alındığı kaynak.

 

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.