Tam Kapanma Sonrası Gidebileceğiniz Tatil Yerleri

17 günlük tam kapanma sonrası belirtilen mesafeler dâhilinde ve oldukça dikkatli bir şekilde tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sizinle birlikte bizlerinde beklediği günler geldi çattı diyelim. Tatile nereye gidebiliriz? Nereleri tercih edebiliriz? Zihnimizin o yoğunluğundan sıyrılıp keyifli bir tatil yapmamızın zamanı geldi. Şimdi sizlerle ülkemizde yer alan, gidebileceğiniz güzel tatil yerlerini inceleyelim.

Bodrum, Muğla

Tatil yerleri listelerinin başında gelen yer elbette ki Bodrum’dur.  En çok tanınan, tercih edilen yerlerden biridir. Deniz, kum, güneş kelimelerinin birleşiminin yer aldığı yer diyebiliriz. Deniziyle sizleri kendine hayran bırakmaktadır. Bodrum, bu kısıtlama sürecinden sonra sizlere derin bir nefes aldıracaktır. Dört mevsim hareketli olduğu bilinen bu ilçe özellikle yaz sezonunda fazlasıyla hareketli geçmektedir. Tam da bu zamanlarda keyifle zaman geçirebilirsiniz. Pandemi şartlarına dikkat ederek, herhangi bir riske mahal vermeyecek şekilde tatilinizi geçirebilirsiniz.

Biletall.com’dan Muğla’ya En Ucuz Otobüs Biletini Bul »

Alaçatı, İzmir

Tatil beldelerinin en sevilen yerlerinden biridir. Alaçatı, Çeşme’nin yükselişinde etkili olan en önemli beldedir. Özellikle rüzgar sörfüyle tanınmaktadır. Alaçatı pandemi süresinde sizlere derin bir nefes aldıracaktır. Mesafe kurallarına dikkat ederek keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. İzmir’e 90 kilometre mesafede bulunmaktadır. Butik otelleri, çeşitli mekanlarıyla oldukça fazla zaman geçirmelik seçenek sunmaktadır. Otantik çarşısı sizlere büyük keyif verir. Ancak buraları gezerken dikkat etmemiz gereken en önemli şey mesafedir.

Alaçatı’da en önemli olan şeylerden biri de yel değirmenleridir. Buradaki değirmenleri görmeden de gitmeyiniz. Neredeyse 150 senelik bir tarihi vardır. İçerisindeki taş evler de bol bol fotoğraf çekebileceğiniz güzelliktedir. Kısıtlama sonrası tercihinizi Alaçatı’dan yana kullanabilirsiniz.

Biletall.com’dan İzmir’e En Ucuz Otobüs Biletini Bul »

Kaş, Antalya

Tatil yapılacak en popüler yerlerden biri olduğunu bilmekteyiz. Ülkemizin cennet noktalarından biri olduğunun garantisini verebiliriz. Daha çok kamp yapmak için tercih edilen Kaş, ayrıca dalmayı sevenlerin de tercih ettiği bir yerdir. Antalya merkeze 3 saat uzaklıktadır. Birçok insanın karavanla gelmeyi tercih ettiği, yerli yabancı birçok turisti ağırladığı bilinir. Oldukça mükemmel bir atmosferi vardır.  İçerisinde yer alan Gömbe Yaylası oldukça fazla ziyaretçi ağırlamaktadır. Kano yapmanız için Simena Antik Kenti oldukça uygundur. Çeşitli aktiviteler yapabilir ve tatilinizi keyifle gerçekleştirebilirsiniz. Kaş, sizlere kısıtlama sonrası oldukça iyi gelecektir.

Biletall.com’dan Antalya’ya En Ucuz Otobüs Biletini Bul »

Fethiye, Muğla

Muğla tatil şehirlerinin başında gelmektedir. Özellikle ilçesi olan Fethiye oldukça önemlidir. Fazlasıyla turist ağırlamaktadır. Pandemi sonrası gürültüden ve kalabalıkta uzak bir tatil yapmak isterseniz burayı tercih edebilirsiniz.  Özellikle Ölüdeniz’e giderek tatilinizi keyifli hale getirebilirsiniz. En çok tercih edilen yerlerden biri de burasıdır. Eşsiz bir manzara ve eşsiz bir denize sahiptir. Ayrıca sizlere güzel mekanlarda balık yeme zevkini de tattırabilir. Limandan katılabileceğiniz On İki Ada turları mevcuttur. Bunu da yapıp tatilinize heyecan katabilirsiniz. Kelebekler Vadisi ve çeşitli birçok koyu olan Fethiye, kısıtlama sonrası tercih edebileceğiniz tatil yerlerinden olabilir.

Biletall.com’dan Muğla’ya En Ucuz Otobüs Biletini Bul »

Ayvalık, Balıkesir

Balıkesir’in Ege’ye doğru yönelen güzel bir ilçesidir. Tatil denildiğinde akla gelen yerlerin başında gelir. Sizlere buram buram Ege kokusu yaşatır. Ayvalık tostuyla, Cunda Adası’yla, Şeytan Sofrası’yla ve Sarımsaklı Plajı ile aklınızdan çıkmayacak güzelliklere sahip olan bu şehir, tatilinizi geçirmek istediğiniz için pişman olmayacağınız güzelliktedir.  Plajlarında ki sessizlik ve huzur sizleri fazlasıyla etkileyecektir. Ayvalık tatilini sessiz bir tatil geçirmek istiyorsanız tercih edin. Kısıtlama sonrası çok çalıştım dinlenmem gerekiyor diyorsanız, doğru adreste olduğunuzu bilmelisiniz.

Biletall.com’dan Balıkesir’e En Ucuz Otobüs Biletini Bul »

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.