Teknoloji İle Çözebileceğiniz 6 Seyahat Sorunu

Seyahatler genellikle hayatımızın en mutlu günlerini oluşturur, ancak bazı anlar vardır ki evde kalmış olmayı isteyebilirsiniz. Çözümü aslında çok kolay olabilecek bazı problemler, tatilimizi bozabilir. Neyse ki teknoloji çağındayız ve bu problemlerle başa çıkma yolları oldukça fazla! İşte teknoloji ile çözülebilecek en yaygın problemler:

Jet Lag

‘JetLag Genie’ uygulamasına uçuş sürenizi ve uyku düzeninizi girerek kişiselleşmiş bir aksiyon planına sahip olabilirsiniz. Bu uygulama aynı zamanda uyumanız ya da uyanmanız gerektiğinde, hava almanız ya da kısa bir şekerleme uykusuna ihtiyacınız olduğunu belirtmek için size bildirim gönderiyor.

Bavula Sığma

‘Packing Pro’ uygulaması ile bavul hazırlamak eskisi gibi bir dert değil. Uygulama, bünyesinde var olan listeleri ve tüyoları kullanarak kişisel isteklerinize, uçuş sürenize, gideceğiniz yerin sıcaklık gibi özelliklerine uygun öneriler veriyor.

Tatilde alınan kilolar

Akıllı saatler ya da bileklikler bu konuda yardımınıza koşuyor. Ne yediğinizi, ne kadar yürüdüğünüzü, ne kadar uyuduğunuzu ve ne kadar kalori yaktığınızı hesaplayan akıllı bileklikler yaptıklarınız üzerinde control sahibi olmanızı ve abartmamanızı sağlıyor.

Telefonu sudan korumak

Sudan koruyan telefon kapları ile iki metre kadar derine dalabilir, denizin ya da havuzun içerisinde muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz.

Yolculuk sırasında gürültü

Gürültü engelleyici kulaklıklar bu problemin en kolay çözümü! Etrafta ne kadar kaos olursa olsun rahatça uyumanızı sağlayan bu kulaklıklar her yolculuğun vazgeçilmezi.

Wifi bulamamak

‘Wireless Mini Pocket Router’ uygulaması ile çoğu otelde bulunan ethernet kablolarını kullanarak kendi wifi’ınızı yaratabilirsiniz.

Biletall.com’dan En Ucuz Biletleri Hemen Bul »

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.