Temmuz Ayında Gidilecek Etkinlikler

Bu ayda da yaz tatilini keyifle geçirebileceğimiz, işin gücün stresini, yorgunluğunu atıp kafamızı dağıtabileceğimiz çok güzel etkinlikler düzenleniyor. Dans gösterilerinden tiyatroya her yaşa hitap eden etkileyici etkinlikler Temmuz ayında da bizleri bekliyor.

1. Tema Park’ta İftar Keyfi

iftar

Türkiye’nin gösterişli tema parkı İstanbul’daki Vialand, alışverişi ve eğlenceyi etkileyici bir biçimde birleştiren büyük bir yaşam kompleksidir. Geçen yıl Avrupa’nın en iyi tema parkları sıralamasında ilk 5’e giren Vialand’de çok sayıda eğlence üniteleri bulunuyor. Eğlencenin adeta bir üssü konumunda olan Vialand’de harika bir iftar geçirebilirsiniz. Bu güzel etkinlik 4 Temmuz’da Vialand’in “Fatih’in Rüyası Seyir Terası”nda gerçekleşecek. Kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

2. Anadolu Ateşi ‘Pera’

anadolu-atesi-pera

Anadolu topraklarının kültürünü oldukça sanatsal biçimde yansıtan, dünya çapında da oldukça ilgi gören Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun etkileyici gösterisi, Grand Pera Emek Salonu’nda gerçekleşecek. Etkinlikte dansçılar 24 Ağustos’a kadar her Çarşamba ve Cumartesi günleri izleyiciyle buluşuyor olacak. Şimdiden keyifli seyirler.

3. Jurassic Land

Jurassic-Land

İstanbul’un dinozor temalı en büyük parkı Jurassic Land, Avrupa’nın sayılı tema parkları arasında yer alıyor. Her yaştan ziyaretçi için oldukça eğlenceli olan bu büyük, modern yaşam alanında yine çok güzel bir etkinlik gerçekleştiriliyor. 11 Temmuz’dan itibaren Temmuz ayının sonuna kadar sürecek olan bu etkileyici ve heyecan verici etkinlikte yerinizi almanızı tavsiye ederiz.

Biletall.com’dan İstanbul’a En Ucuz Uçak Biletini Bul »

4. Sessizlikte Diyalog

sessiz-diyalog

Sosyal sorumluluk adına oldukça anlamlı bir etkinlik olan Sessizlikte Dialog, dünyada da oldukça ilgi gören bir etkinliktir. İstanbul Gayrettepe Metro İstasyonu’na kurulacak sergi alanında gerçekleştirilecek olan etkinlikte işitme engelli insanlarla empati kurabileceksiniz. Aynı zamanda vücut dilinizi daha etkin nasıl kullanabileceğinizi de keşfedebileceğiniz etkinlik, 31 Temmuz’a kadar hayatınıza oldukça farklı bir deneyim kazandırmaya hazır.

5. Küçük Prens ve Çiçek

kucuk-prens-ve-cicek

Çocuk yapıtlarının en önemli ve ünlülerinden ‘Küçük Prens’ bu Temmuz ayında da sahneye taşınıyor. İstanbul Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak olan ‘Küçük Prens ve Çiçek’ çocuklara sevginin emek istediği mesajını veriyor.

 

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.