THY/Anadolu Jet Değişikliğe Uğrayan Biletler Nasıl Onaylanır?

Sivil havacılık otoritelerinin seyahat kısıtlamaları ya da operasyonel sebeplerden dolayı uçuşlarınızda bir takım değişiklikler olabilmektedir. Havayolu tarafından bildirilen güncel tarih ve saate göre; iç hatlarda uçuştan 3 saat, dış hatlarda uçuştan 4 saat önce check-in ve bagaj işlemleriniz için havalimanında hazır bulunarak uçuşunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Havayolu tarafından değişikliğe uğrayan biletlerinize online check in yapmak için aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.

  • https://www.turkishairlines.com/tr-tr/ tıklayarak ‘Check-in / Bilet yönetimi’ seçeneğine bilet numaranızı ve soy isminizi girerek devam ediniz. Birden fazla yolcu olan pnrlar için devam ettikten sonra açılan ‘Yeni yolcu ekle’ seçeneğinden aynı pnrda bulunan en fazla 9 yolcuya kadar ekleme yapabilirsiniz.

  • Biletinizi görüntüledikten sonra havayolunun önerdiği yeni uçuşu kabul ediyorsanız ‘Onaylıyorum’ butonunda tıkladıktan sonra aynı ekrana bulunan check-in yap seçeneğinden online check-in işleminizi tamamlayabilirsiniz.

 

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.