Vegan Turizmi Başladı: İşte Vegan Dostu Şehirler!

Hepimiz yurt dışına çıktığımızda yediklerimizin içeriğine dikkat ederiz. Veganlar için bu seçim birkaç sene öncesine kadar sadece salata ve meyvelerle sınırlı olmasına rağmen günümüzde veganlar için seçenek çok! İşte dünyaca ünlü vegan yemekleri ile vegan dostu şehirler!

Berlin, Almanya

Vegan lezzetleri ile dünyaca üne sahip olan Berlin, inanılmaz sayıda vegan kafeye, restorana ve bara sahip. Ayrıca dünyanın en büyük vegan süpermarket zincirine ev sahipliği yapan şehir, veganlar için mükemmel bir destinasyondur.

Berlin Uçak Bileti Biletall.com’da! İncele »

Tel Aviv, İsrail

Tel Aviv, vegan olmayı çok kolaylaştıran bir şehir. Vegan bir yaşam tarzı süren insanların büyük bir orana sahip olması sebebiyle burası dünyanın vegan başkentlerinden biri olarak gösteriliyor. Akdeniz ve Orta Doğu yemeklerinin bir kombinasyonunu sunan adres her sene birçok veganı ağırlıyor.

Ho Chi Minh Kenti, Vietnam

Hareketli Güney Vietnam şehri, taze sebze ve tofuya odaklanan lezzetli Vietnam yemeklerine sahip. Burada, son derece düşük fiyatlarla bol miktarda sıcak çorba, erişte ve pirinç yemekleri bulacaksınız.

Chiang Mai, Tayland

Kuzey Tayland’da, birçok vejeteryan restoranın yanısıra vegan seçeneği de bulunmaktadır ve bu noktalarda vegan Pad Thai eriştesi ve yöreye özgü birçok pirinç yemeği bulabilirsiniz.

Varşova, Polonya

Şaşırtıcı bir şekilde Varşova dünyadaki en vegan dostu yerlerden biridir. Geleneksel Polonya lezzetlerinin vegan servis edilmesinin yanısıra, şehir ayrıca Japon, Orta Doğu ve İtalyan gibi çeşitli mutfaklar sunmaktadır.

Prag, Çekya

Zengin kültürü ve tarihi Eski Şehir Meydanı ile tanınan Prag, vegan restoranlarıyla doludur. Şehrin göbeğinde, başkentteki en lezzetli vejetaryen burgerlerden birini sunan ve atmosferi ile ünlü Maitrea Restaurant’ı mutlaka ziyaret etmelisiniz!

Taipei, Tayvan

Tayvan’ın başkentinde her köşede ucuz Çin ya da Tayvan yemeği bulma imkanına sahipsiniz. Bol bol tofu ve sahte etten yapılan yemek bulabilirsiniz. Pişmiş vegan ve çiğ vegan yemekler arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız!

Toronto, Kanada

Kanada’nın en büyük kentinde, veganlık çok büyük bir hızla büyüyor. Bu trend birçok farklı vegan restaurantının açılmasını da beraberinde getiriyor. Vegan lezzet arayışındaysanız burası kesinlikle listenize eklemeniz gereken bir yer!

Kanada Uçak Bileti Biletall.com’da! İncele »

Vegan yemeklere olan talep yıllar geçtikçe artıyor ve dünyanın birçok yerinde heyecan verici lezzetler doğuyor. Siz en çok hangi vegan lezzeti ile tanışmak istiyorsunuz?

 

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.