Yanınıza Alacağınız Sadece 3 Farklı Eşya ile Yolculuk Yaparken Mışıl Mışıl Uyuyun!

Seyahat etmek yeni yerler görme ve keşfetme duygusunu harekete geçiren heyecanlı eylemlerden biri kabul edilir. Her insanın ruhunda yeni yerler keşfetmek, sorumlulukları bir kenara atıp yolculuk yapma ihtiyacı vardır. Tatil paketleri, günübirlik geziler, mavi turlar, uçuş seferleri ve daha birçok şey bu gezgin ruhlara hitap etmek içi düzenlenir. Yeni coğrafyalara adım atmak her ne kadar heyecan verici ve keyifli olsa da işin yolculuk kısmı bazen o kadar da heyecanlı olmaz. Özellikle de uzun yolculuklarda zaman geçirmek çoğu insan için zordur. Zira yolda uyuyamayan veya yeterli konfor olmadığı için uyuyamayanlar yol boyunca yorulur ve seyahati diğer yolculara oranla daha yorgun bir şekilde tamamlayarak belki de gezisinin ilk gününü otelde uyuyarak geçirmek zorunda kalır. Peki, uyku sorununu çözmek, uçaktan zinde bir şekilde inmek için ne yapılmalı? Bavul hazırlanırken, uçakta yolcunun yanında duracak olan el çantasını hazırlarken uyku problemi de göz önünde bulundurularak hazırlık yapılmalıdır. Sadece birkaç basit eşya ile tek kişilik koltuklarda gayet konforlu ve huzurlu bir uykuya dalmak mümkündür. İşte o eşyalar;

Uyku Bandı

uyku-bandi

Uyku bandı veya uyku pedi kadın ,erkek, küçük ,büyük demeden tüm yolcular için muazzam bir eşyadır. Yolculuklarda sık görülen rahatsızlıklardan biri baş ve göz ağrısıdır. Kabin içerisindeki basıncın yüksek ve kuru olması ağrılara sebep olur. Göz ağrılarına ek olarak sinüs tıkanmaları da kişilerde göz çevresinde ağrı ve yorgunluk oluşmasına neden olur. Bu ağrılar, göz batması, göz kuruluğu ve uykusuzluk birleştiğinde yorucu bir yolculuğun ortaya çıkmasına sebep olur. Tüm bunları engellemek üstelik ışık yüzünden uykuya dalma problemini ortadan kaldırmak için tek yapılması gereken şey uyku bandı kullanmaktır. Yumuşak dolgulu mümkünse koyu renk bir uyku bandı rahat bir yolculuğun mışıl mışıl bir uykunun en ideal ve basit yoludur.

Uyku bandına Biletall Shop ile hemen sahip olabilirsiniz. >> 

Baş Hamağı

Uzun yolculuklar için özel olarak tasarlanmış olan baş hamağı, uyku bandına benzeyen tasarımıyla küçük bir yer kaplayan çantalarda ek bir ağırlığa sebep olmayan ideal bir eşyadır. Yolculuklarda uyumayı mümkün kılan baş hamağı; uçaktan trene kadar tüm ulaşım araçlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Baş hamağı; cırt cırtlı bantları sayesinde koltuğun üst kısmına sabitleniyor ve yolcunun oturur pozisyondayken dahi kolayca uyumasını sağlıyor. Koltuğa sabitlenen ve yumuşak bağları olan baş hamağı, uyku esnasında kişilerin öne – yana hareket etmesini önlüyor, sarsıntılar sebebiyle uykunun korkuyla bölünmesini engelliyor ve en önemlisi uykudayken diğer yolcuların rahatsız edilme ihtimalini ortadan kaldırıyor. Baş hamağı sayesinde yol boyunca sırt ve boyun ağrıları da engellenmiş oluyor.

Şişme Boyun Yastığı

boyun-yastigi

Şişme boyun yastıkları uzun tren – otomobil – uçak yolculukları için tasarlanmış olup son derece kullanışlı bir üründür. Minik pompası sayesinde boyuna yerleştirildikten sonra kısa sürede şişirilebilen yastık, yol boyunca rahat bir pozisyonda uyuma fırsatı sunuyor. Boyun bölgesini yumuşak bir şekilde çevrelemesi ise yolculuklarda sık görülen omuz – boyun ve sırt ağrılarını önlüyor. Kolayca şişirilebilen yastık, kullanılmadığı zamanlarda çok küçük ve ince bir halde el çantasında hatta cepte bile taşınabilen ergonomik bir ürün özelliği gösteriyor. Yastık; oturur pozisyonda yolculuklarda özellikle lüks bir konfor sağlıyor. Kişinin dik bir pozisyonda oturmasına yardımcı olan yastık; boynu destekleyerek fiziksel anlamda sağlıklı bir yolculuk yapılmasına fırsat tanıyor. Yorgun, uykusuz ve ağrılarla dolu yolculuklara son veren taşınabilir şişme boyun yastığı, kolaylıkla temin edilebilen ucuz bir seyahat ürünüdür.

Boyun Yastıkları Biletall Shop’ta >>

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.