Yaz Tatili Başlıyor! Çocuklara Karne Hediyesi Olacak 7 Tatil Önerisi

Yaz tatilinde çocuklarınızı götüreceğiniz tatil yerleri arıyor ve kendinize tatil önerisi arıyorsanız, sizin için hazırladığımız Türkiye’den 7 tatil yerini inceleyebilirsiniz.

Ayvalık

Kuzey Ege’nin kalbi, Balıkesir’in şirin ilçesi Ayvalık yaz tatili için mükemmel bir tercih. Mükemmel sahillerinde siz huzur dolarken, çocuğunuz ise kumdan kale yapıp denizin keyfini çıkarabilir. Ayvalık yalnızca sahillerinden ibaret de değil. Taksiyarhis Anıt Müzesi, Saatli Camii, Zeytin Müzesi ve Antikalar Çarşısı da  gezilip görülmeye değer.

Ayvalık Otobüs Bileti Almak İstersen, Bir Tık Uzağında »

Fethiye

Fethiye Muğla’ya bağlı en güzel ve özel ilçelerden bir tanesi. Turistik anlamda sıklıkla tercih edilen Fethiye çocuğunuz için güzel bir karne hediyesi olacaktır. Ülkemizin en güzel ve en dalgasız tatlı denizi Ölüdeniz’den tutun Türkiye’nin ilk uzun mesafeli yürüyüş yolu Likya Yolu’na, müthiş manzarası ile Kelebekler Vadisi’ne kadar pek çok güzelliğe sahip. Görsel bir şölen yaşamak ve dolu bir tatil geçirmek için Fethiye ideal.

Kemer

Kemer, Türkiye’nin güney Akdeniz sahilindeki bir sahil beldesidir. Kemer, Olimpos Beydağları Milli Parkı’nın arkasında bulunuyor. Olimpos ise çocuklar için tam bir macera aktivitesi. Olimpos Plajı, kilometrelerce uzanan sahil şeridi, doğa harikası koyları, tekne turu, yamaç paraşütü gibi aktiviteleri ile sizleri asla sıkmayacak, aksine zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir tatil seçeneği sunuyor.

Bozcaada

Güzel, şirin ve nostaljik Bozcaada… Ege’nin en güzel adalarından bir tanesi. Sürekli esen poyraz sebebiyle yazın 40 derecesinde bile her daim serin. Koyları, plajları, bağları ile yapılacak aktivitelerin tükenmediği bir cennet. Çocuklarınızla sevimli bir tatil için gitmenizi öneririz.

Bursa

İskender kokusu alıyor gibiyiz! Bursa Osmanlı’nın ilk başkenti olması sebebiyle kültürel gezi ve yemek yemek için en güzel illerimizden bir tanesi. Uludağ’ı, Ulu Camii’yi ya da Trilye’yi görmeden geri dönerseniz Bursa’yı gezdim diyemezsiniz. Çocuklarınızla öğretici ve keyifli bir tatil için Türkiye2nin en büyük dördüncü şehri Bursa’yı tercih edebilirsiniz.

Bursa Uçak Bileti Almak İstersen, Bir Tık Uzağında »

Belek

Biri kaplıca da rahatlamak mı dedi? Belek’e gitmeye ne dersiniz? Belek, Türkiye’nin güney Akdeniz sahilinde, plajları, termal kaplıcaları ve golf sahaları ile tanınan bir kasabadır. Belek, Kadriye ve Belek isimli iki küçük köyün birleşimidir. Gittiğinizde ise Aspendos tiyatrosu, Perge ve Kurşunlu Şelalesi görmeniz gerekenler arasında.

Kapadokya

Son zamanların gözdesi, Instagram fotoğraflarının en popüleri olan Peri Bacaları her zaman görülmeye değer. Doğal güzelliklerin tadını çıkarmak ve rüya gibi bir tatil geçirmek için Kapadokya’dan güzeli olmayabilir. Ihlara Vadisi ve Göreme Açık Parkı ise giderseniz mutlaka görmeniz gereken yerlerden.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.