15 Tatilde (Sömestr) Otobüs veya Uçak Bileti Nasıl Bulunur?

15 tatil ne zaman başlıyor, 15 tatil ne zaman bitiyor gibi sık sorulan soruların ardından 19 Ocak 2018 tarihinde öğrenciler karnelerine kavuştu ve 15 tatilleri (sömestr) başladı. Bununla birlikte evlerine, memleketlerine dönmek isteyen öğrenciler ile şehirler arası seyahatler artmaya başladı ve otogarlarda, yazıhanelerde bilet bulma, satın alma zorlaştı.

Peki bu yoğunluğun içerisinde otobüs bileti nasıl bulunur? Bu sorularınıza cevap vermek ve 15 tatile keyifli bir seyahat yapabilmeniz için 5 maddelik bir ipucu rehberi hazırladık. Daha önceden yayınlamış olduğumuz “Sömestr Tatilinde Türkiye’de Gezilecek Yerler” başlıklı yazımızı da okuyup, gezilebilecek yeni yerler keşfedebilirsiniz.

1- Online Bilet için Biletall.com’dan Sefer Arayın

Sömestr tatilinde bilet bulamadıysanız, hemen online bilet için Biletall.com adresine girin. Nereden nereye gitmek istediğinizi seçin ve seferleri listeleyin. +250’den fazla otobüs ve havayolu firmaları arasından biletlerinizi hem otobüs için hem uçak için aratın, aynı noktada hizmet veren firmaları karşılaştırın ve hem online biletinizi hem de en ucuza fiyatlarla satın alın.

2- Biletlerinizi Biletall.com’dan Tatil Öncesinden Rezervasyon Edin

15 tatilde bilet bulabilmeniz ve mağdur olmamanızın için en önemli ipucu biletinizi tatil süresinden yaklaşık 2-3 hafta önce Biletall.com’dan rezerve etmeniz. Biletall.com’dan otobüs veya uçak bileti rezervasyonu yapıp opsiyon tarihi dolmadan satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Biletall.com’dan En Ucuz Uçak Biletini Bul »

3- Online Bilet için Mobil Uygulama Yükleyin

Biletall.com’un Android, IOS ve Windows uygulamalarını cep telefonunuza indirin, her an yanınızda olan online bilet uygulaması sayesinde istediğiniz yerde, istediğiniz an hemen cep telefonunuzdan satın alın.

4- Fiyat Alarmı Kurun

Biletall.com’un en çok kullanılan özelliklerinden birisi olan fiyat alarmı özelliğini kullanın, uçak biletlerinin fiyatları düştüğünde veya yükseldiğinde bildirim gelsin, hemen biletinizi satın alın. Seç butonunun altına bulunan detayları göster yazısına tıkladığınızda Fiyat Alarm butonu karşınıza çıkacaktır.

5- Biletall.com Çağrı Merkezini Arayın

Bilet bulamadığınızda Biletall.com çağrı merkezini 0(850) 360 32 58 arayın sizin için istediğiniz seferleri sorgulayalım, hemen biletinizi satın alın.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.