Babalar Günü Ne Zaman 2022?

2022 Babalar Günü 19 Haziran tarihine denk gelmekte. Hafta sonu olması sebebi ile dilerseniz 2 günlük bu tatilde babanız için bir şeyler planlayabilir, Babalar Günü Hediyesi alarak sürpriz yapabilirsiniz.

Babalar Günü Resmi Tatil Mi?

2022 Babalar Günü maalesef Türkiye Resmi Tatilleri Takvimi’nde yer almakta olan bir tarih değildir. Fakat pazar günü olması sebebiyle zaten tatil olan bir güne denk gelmekte bu sebeple siz de babanız ile birlikte vakit geçirebilir, onun kendisini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Babalar Günü Hediyesi Önerileri

Babalarımız bizim arkamızdaki dağlardır. Farkında olsak da olmasak da iyi günümüzde de kötü günümüzde de babalarımız hep arkamızdadır. Çocukluğumuzun ilk süper kahramanı, ilk sevgilisi, ilk dostu, ilk sırdaşıdır babalarımız. Yolumuzdaki engelleri bize çaktırmadan ortadan kaldıran kişilerdir. Tabi ki mutlu olmak ve özel olduklarını hissetmek onların en doğal hakkıdır. Siz de babanızı gerçekten mutlu etmek istiyorsanız aşağıdaki önerilerimize bir göz atabilirsiniz.

  • Balığa Gidin!

Babanız ile bolca vakit geçirip, bir yandan sohbet ederken bir yandan da eğlenmeyi istiyorsanız balığa çıkabilirsiniz. Biraz baş başa kalıp, dertleşmek için oldukça uygun bir ortamdır. Gündelik hayattan, iş yoğunluğundan sıkılmış olan babanızı babalar gününde balığa çıkartarak yorgunluğunu alıp, motive edebilirsiniz.

  • Güzel Bir Kahvaltı Hazırlayın!

Aslında babanızı mutlu etmek bu kadar kolaydır. Babalar günü için özel bir şey planlamak yerine şöyle güzel bir Pazar kahvaltısı ile gönlünü kolaylıkla kazanabilirsiniz. Hele bir de üstüne bol köpüklü bir Türk kahvesi yaparsanız değmeyin keyiflerine!

  • Futbol Maçına Gidin!

Her erkek maça gitmekten zevk duyar, hele bir de fanatik olduğu bir takım varsa! Babanıza bu özel günde tuttuğu takımın maç biletini hediye edebilirsiniz. Bu sürpriz karşısında mutlaka sevinecektir.

Babalar Günü Ucuz Bilet Nasıl Alınır?

Siz neredeyseniz en ucuz Babalar Günü biletiniz orada! Hemen bulunduğunuz yerden Biletall.com’a girebilir, uygun güzergahı ve tarihi seçerek uçak, otobüs ve feribot için aynı anda arama yapabilir, en ucuz Babalar günü uçak biletinizi yada en uygun Babalar günü otobüs biletinizi 3 adımda kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.