Çocuklu Anneler İçin Seyahat Ederken Yanlarında Olması Gereken 7 Ürün

Eğer tatile çocuğunuzla gitmek istiyorsanız bu durumu keyife dönüştürebilirsiniz. Çocukla birlikte seyahat ederken neler almalı, nelere ihtiyaç duyulur diye düşünenler için çocuğunuzla seyahat ederken yanınızda bulundurmanız gereken 7 seyahat ürününü derledik:

Çocuk Boyun ve Kemer Koruyucu

Seyahat sırasında firmanın size vereceği ya da genel olarak bölgede satılan ürünler genel olarak yetişkinler içindir. Eğer çocuk ya da bebek sahibiyseniz ergonomik açıdan ona özel ürünler de bulunmaktadır. Otomobil koltuğunda, uçakta ya da trende huzurla uyumasına yardımcı olacak boyun koruma yastığı ile emniyet kemeri korumasından oluşan ürün çocuğunuzun huzurla seyahat etmesine yardımcı olacaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/babyjem-cocuk-boyun-ve-kemer-koruyucu-krem

Seyahat Diş Seti

Kendi banyomuzda kullandığımız diş bakımı ürünlerimiz genel olarak büyük boyutludur. Hem israf olmaması hem de kolay taşınabilir olması açısından seyahate çıkacaklara tavsiyemiz bir seyahat diş seti edinmeleri olacaktır. Tatilinizde diş bakımınızı aksatmamak, dişlerinize gösterdiğiniz özeni devam ettirmek için içinde küçük bir diş fırçası, mini boy diş macunu ve küçük boyda gargarayı bu amaçla tasarlanmış bir taşıma çantasında bulundurmanız faydalı olacaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/colgate-seyahat-dis-seti

İlaç kutusu

Düzenli kullandığınız vitamin, kalp, mide, tansiyon ilaçlarınızı tatilde yanınızda bulundurmanız gerekecektir. İlaçlarınızın bütün kutularını yanınızda taşımak yerine günlük olarak bunun için tasarlanmış bir kutu kullanabilirsiniz.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/biletall-ilac-kutusu-5li

Şifreli bavul kilidi

Yolculuğunuz sırasında bavulunuzu kilitlemeniz tavsiye edilir. Ancak bazı kişiler anahtarlı kilit kullanmayı tercih ederken bazıları şifreli kilit tercih eder. Anahtar kaybetme sorunu yaşamayacağınız şifreli bir bavul kilidi havalimanında hırsızlıklara karşı sizi koruyacaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/valiz-kemer-kilit-urunleri/go-travel-sifreli-bavul-kilit

Seyahat ilkyardım seti

Yolculuk sırasında sizin ya da yakınlarınızın karşılaşabileceği yaralanma gibi durumlarda ihtiyaç duyacağınız sağlık malzemelerini yanınızda bulundurmanız tavsiye edilir. İçinde bandaj, makas, plaster, alkollü bez gibi ürünlerin bulunduğu bir ilkyardım çantası yeterli olacaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/seyahat-ilk-yardim-seti

Dikiş Seti

Yolculuğunuz esnasında bir şekilde sökülen, yırtılan, hasar gören, kopan kıyafetlerinizi ya da düğmelerinizi orada terzi aramadan dikmek için yanınızda bir tane seyahat tipi dikiş seti bulundurmanız faydalı olacaktır. Bu dikiş setleri cüzdan şeklinde tasarlanmış olup ihtiyaç duyacağınız dikiş ipleri, iğne ve birkaç düğme içermelidir.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/kartopu-seyahat-tipi-dikis-seti

Sıcak Su Torbası

Kışın seyahat edecekseniz ya da yazın akşamları serin olabilen bir bölgeye gidecekseniz sizin ya da çocuğunuz için bir sıcak su torbası bulundurmanız faydalı olacaktır. Böylece üşüdüğünüz sırada polar kılıflı sıcak su torbanızla ayaklarınızı sıcak tutabilirsiniz.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/sicak-su-torbasi

 

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.