Dünyanın En Popüler Plaj Partileri

Kimi plajlar güneşlenmek, kafa dinlemek, huzur bulmak, dinlenmek ve yüzmek için kullanılırken bazı plajlar vardır ki onlar eğlenmek için kullanılır. Eğer dans etmeyi, müziği ve parti yapmayı seviyorsanız bu plajlarda yapılan partileri derlediğimiz listemize bir göz atın. Ancak uyarmamız gerekir ki; bu partilere katılmak sizi tatilde dinlendirmek yerine yorabilir.

Ibiza, İspanya

Eğer sık yurtdışı seyahatine çıkan insanlara sorarsanız onlar için Ibiza dünyanın eğlence ve parti merkezi olarak bilinir. İbiza adasında gündüz de gece de partiler, eğlenceler, aktiviteler bitmez. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden köpük partilerine katılmak, house müzikleriyle dans etmek ve sahilde sabahlamak için dünyanın her yerinden gelen turistler İbiza’nın ününe ün katıyor.

Biletall.com’dan En Ucuz Ibiza Uçak Biletini Bul »

Psarou Plajı, Mykonos, Yunanistan

Psarou Plajı aslında çok popüler bir tatil noktası değildir. Zaten bunu bölgede bulunan bir kaç küçük otel olmasından da anlayabilirsiniz. Güzel olduğu kadar gizli kalabilmeyi başarmış bakir yerlerden biri olan Psaraou plajında her gün sabah ve akşam plaj partileri düzenlenmekte, plaj sporları yapılmaktadır. Parti sabaha kadar devam eder ve odanıza döndüğünüzde dinlenip kahvaltıya katılmak için sadece birkaç saatiniz kalır. Eğer dinlenmelik bir tatil arıyorsanız Psarou’yu tavsiye etmeyiz ancak beklentiniz eğlence ise burası tam size göre.

Güney Plajı, Miami, Amerika Birleşik Devletleri

Güney Plajı Miami‘de öğrencilerin ve gençlerin en çok tercih ettiği yer olarak bilinir. Ünlüler tarafından da rağbet gören bu plaj gün batımından itibaren yüksek sesli müzik eşliğinde bir açık hava kulübüne dönüşür. Çevredeki mekanların da çoğu zaman plaja çıkış kapısı vardır ve bu plajla bütünleşik olduğu hissiyatı verir. Club  Mansion’ın dans pistinde, barlarında, vip salonlarında her an bir ünlü müzik yıldızı ya da oyuncuyla karşılaşabilirsiniz.

Haad Rin Plajı, Phangan, Tayland

Bu plaj yılın her döneminde değil ama ayda bir kez (Dolunay’da) ülkenin ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileriyle muhteşem partilere ev sahipliği yapıyor. Hilal biçimindeki plajın her yerinde ses sistemi kurulmuştur bu yüzden istediğiniz bölgede partiye katılabilirsiniz. Diğerlerinden çok daha ucuz olan bu plaj ayda bir gün hem gündüz hem gece oldukça kalabalık oluyor.

Beyaz Plaj, Boracay, Filipinler

Beyaz Plaj gündüz tenha sayılabilecek bir durumda iken hava karardığında birden kalabalıklaşır ve cıvıl cıvıl olur. Havai fişekler atılır, ateşle gösteri yapan oyuncular ortaya çıkar, müzisyenler konser verir. Bütün bunlar gün doğumuna kadar devam eder ve bazı insanlar sabaha karşı plajda uyuyup gündüz denize girmeyi tercih ediyor. Plaj boyunca herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği, çeşitli tarzlarda ve müzik türlerini çalan kulüpler de mevcut.

Kuta Plajı, Bali, Endonezya

Endonezya’nın en meşhur plajında gün batımından sabah güneşin doğuşuna kadar aralıksız bir eğlence vardır. Yerli halk piknik yapar, turistler partilere katılır, çocuklar lunaparklarda gezer ve burada herkes kendinden bir şeyler bulur. Eğer kafa dinlemek istiyorsanız bu plaja gelmenizi tavsiye ederiz.

Palolem Plajı, Goa, Hindistan

Goa bütün dünyada Hindistan’ın pek iyi olmayan ününe rağmen oldukça meşhur bir yerdir. Her yıl üç milyona kadar yaklaşan ziyaretçileri, DJ performansları, konserleri, sokak gösterileri, sanat galerileri ve çılgınlar gibi bağırıp çağırarak eğlenen insanları ile oldukça şaşırtıcı bir festivale ev sahipliği yapıyor. Bu plajı diğerlerinden ayıran ve çok özel yapan şey insanların plajın bir bölgesinde sessiz bir şekilde kulaklıklarından müzik dinleyerek partiye katılmasına olanak vermesidir. Bu sessiz partiyi görmeden Goa’dan ayrılmamalısınız.

Biletall.com’dan En Ucuz Hindistan Uçak Biletini Bul »

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.