Yaz Tatilinde Yapabileceğiniz Çeşitli Aktiviteler

Tüm dönem boyunca gerek çalışma hayatı gerekse evde geçirilen zaman içerisinde oldukça az hareket ediyoruz. Veya fazla hareket edip yoruluyoruz. Yorgunluğunuzun da bilinçsiz ve isteksiz olması sonucunda hemen tatil zamanı gelsin de dinleneyim diye düşünüyoruz. Ama siz tatilinizi sadece yatarak dinlenerek değil de hareketli bir şekilde geçirmek istiyorsanız, gelin birlikte tatilde yapabileceklerinize bakalım. Bu tatilde ekstrem sporlar, çeşitli hobiler deneyip unutamayacağınız bir tatil geçirin.

Kiteboard (Kitesurf)

Kiteboard, rüzgârın oldukça etkili olduğu zamanlarda rüzgarı fazlasıyla hissedip sizleri dans ettirebilecek bir spordur. Oldukça zevkli ve eğlenceli olduğu bilinen bu sporu yapmak isterseniz sizin için mükemmel bir hobi olabilir. Tatilinizi sıradanlıktan çıkarıp daha zevkli hale getirebilirsiniz. Özellikle bu aktivite için Akyaka tatili tercih edilmektedir. Özel derslerle eğitimlerinize başlayabilirsiniz. Daha sonra kendinizi geliştirip keyifle bu konuda uzmanlaşabilirsiniz. Kiteboard sizlere unutulmaz bir tatil yaşatabilir.

Dalış

Deniz, kum, güneş ve tabi ki vazgeçilmez bir güzellik olan dalış… Yaz tatili ve deniz denildiğinde akla ilk gelen şeylerden biri de dalış yapmaktır. Yapacağınız dalış ile sualtı dünyasının keşfine başlayabilirsiniz. Keşif dalışı ile başlayan bu dalış maceranız zamanla kendinizi geliştirdikçe alacağınız sertifikalar ile beraber sizleri daha da profesyonelleştirebilir. Sualtı dünyasını keşfettikçe keşfetmek isteyecek ve asla vazgeçemeyeceksiniz diyebiliriz. Özellikle de Ölüdeniz’e giderek bu deneyimi yaşarsanız oldukça keyifli olur. Birçok yaz şehrinde dalış eğitimi alabilirsiniz. Dalış eğitimleri sayesinde kendinizi denizden alamayacağınız bir tatil geçirebilirsiniz.

Kamp

Kamp yapma ritüeli ülkemizde her geçen gün daha da artmaktadır. Oldukça fazla isteğin olduğu çadır satışlarından da anlaşılmaktadır. Yaz kış demeden her mevsim kamp yapan insanlar sayesinde birçok yerde kampçılık anlayışı gelişmiştir. Özellikle otellerin, pansiyonların artış gösteren fiyatları insanları kampçılığa itmiştir. Kamp kültürünü yakalayan ve kamp alışan insanlar bir daha farklı tür de bir tatil yapmak istemeyecek kadar bu kültürü benimserler. Eğer sizler de hiç bu deneyimi yaşamadıysanız mutlaka bir kere bile olsa deneyin. Kamp hayatı tatilinize oldukça değişik bir hava katacaktır.

Yamaç Paraşütü

Tam anlamıyla ayağınızı yerden kesen bir aktivitedir. Dünya’ya bambaşka bir yerden bakmanızı sağlar. Özellikle de profesyonel bir şekilde denerseniz sizleri keyiften uçurabilir. Özellikle yaz mevsiminde yapılacak en güzel aktivite diyebiliriz. Ülkemizin birçok yerinde yamaç paraşütü için eğitim alabilirsiniz. Seviye seviye eğitimlerinizi tamamlayarak profesyonelleşebilirsiniz. Göklerde süzülmek için elinize geçen bu fırsatı kaçırmamak sizin elinizde. Bu yaz tatilinde farklı bir etkinlik yapmak için yamaç paraşütü yapabilirsiniz.

Windsurf

Rüzgârın, güneşin ve denizin sizlere eşlik ettiği mükemmel bir aktivite diyebiliriz. Hayatınızda yaşayabileceğiniz en keyifli ve en heyecanlı aktivitelerden biri olabilir. Özellikle de en çok biline yerlerden biri olan Alaçatı’da bun gerçekleştirebilirsiniz. Tatilinizi keyifli hale getirmek için Windsurf’ü deneyip, tatilinizden büyük bir keyif alabilirsiniz.

Paramotor

Heyacanlı bir gökyüzü seyahati için bu aktiviteyi tercih edebilirsiniz. Paraşüt ile gökyüzünde uzun süre kalabilirsiniz. Manzaranın tadını fazlasıyla çıkarıp hayatınızın neredeyse en keyifli anını yaşamanız mümkündür. Tatilinizi geçireceğiz yerlerde bunu için eğitim alıp tatilin tadına fazlasıyla varmak sizin elinizde. Paramotor ile yaz tatilinizi güzelleştirebilirsiniz.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.