İnternetten Alınan Biletler için Fatura Alabilir Miyim?

Günümüzde internet birçok alan için kolaylıkları beraberinde getirdiği gibi bu kolaylıkları ulaşım sektörü içinde sağlamış durumdadır. Günümüzde seyahat için gerekli olan rezervasyonlar ve bilet satın alma işlemleri artık internet üzerinden sadece bir tıklama ile satın alınabilmektedir. İnternet teknolojisinin sunmuş olduğu bütün avantajları müşterileri için son derece kullanışlı ve kolay bir biçimde sunmakta olan Biletall.com, ulaşım sektörünün internet tabanlı olarak yürütülmekte olan kısmına yeni bir yorum getirmektedir. Birçok yeniliği bünyesinde barındırmakta olan Biletall.com, bünyesinde barındırmış olduğu yüzlerce turizm firması ile kaliteli bir hizmeti ayağınıza kadar getirmektedir. Bünyesinde bulunan yüzlerce turizm firmasını, oluşturduğu site ara yüzleri ile karşılaştırmanıza ve sizler için en uygun turizm firmasını güvenle seçmenize yardımcı olan Biletall.com ile daha birçok avantajı yakalamanız mümkün olmaktadır.

bilet-rezervasyonu-nasil-yapilir

Ayrıca bünyesinden alacağınız biletler için son derece güçlü şifreleme sistemlerine sahip olan ödeme platformları ile çalışmakta olan biletall, isteğiniz doğrultusunda sizlere seyahat bileti satışlarını faturalı ya da faturasız olarak temin etmenize olanak sağlamaktadır. Kısaca bahsetmek gerekirse, Biletall.com ile sahip olacağınız avantajların bazıları, kolaylıkla yüzlerce turizm firmasını karşılaştırarak sizler için en uygun turizm firmasından istediğini doğrultuda ve bölgede bulunan koltuk seçeneğiniz ile biletinizi özel güvenlik sistemlerine sahip olan ödeme platformları üzerinden faturalı olarak satın alabilmektesiniz. Bütün bunları internet üzerinden arkanıza yaslanarak sadece birkaç kere tıklamanız dahilinde gerçekleştirebilme kolaylığı da sizlere sağlanmış bulunmaktadır. Hizmetleri sadece bunlarla sınırlı olmayan Türkiye’nin en iyi seyahat bileti temin etme sitesi olan Biletall.com adresini kullandıkça farkına varacak ve geri kalan bütün bilet teminlerinizi bu adresten yapacaksınız. Biletall.com bünyesinden satın alacağınız seyahat biletleriniz ile beraber isteğiniz doğrultusunda faturada temin edebilirsiniz. Bu yazıda sizlere, Biletall.com adresinden güvenli bir şekilde faturalı olarak seyahat bileti satın alabileceğinize dair dört adet kanıt sunulacaktır.

İnternetten Alınan Biletler için Fatura Alabilir Miyim?

TEMİN ETMİŞ OLDUĞUNUZ SEYAHAT BİLETİ BİLGİLERİNİN VE FATURASININ VERMİŞ OLDUĞUNUZ MAİL ADRESİNE YOLLANMASI DURUMU

ucak-bilet-etiketiBiletall.com sizlere hem güvenli bilet temin edebilme hizmeti hem de kolaylık sağlamak için vermiş olduğu mail ve SMS ile bilgilendirme hizmeti dahilinde büyük kolaylıklar kazanacaksınız. Seyahat bileti satın alma işleminiz sırasında verecek olduğunuz mail adresiniz ve cep telefonu numaranız ile almış olduğunuz bilet hakkında hemen bilgi sahibi edilmektesiniz. Mail adresinize gönderilecek olan online seyahat biletiniz ve fatura kaydı ile satın alma işlemini gerçekleştirdiğinizin beyanı sizlere iletilmektedir. Aynı zamanda cep telefonu numaranıza yollanacak olan SMS ile seyahat bileti içeriğinde bulunan bilgiler sizlere iletilecek ve bu sayede her aklınıza takıldığı zaman kolaylıkla seyahat bilgilerinizi kontrol edebileceksiniz. Sizlere mail adresinizden yollanacak olan elektronik fatura, sizlerin istediğiniz turizm firması bünyesinden satın almış olduğunuz seyahat biletinin yasal olarak sahibi olduğunuzun bir kanıtı olacaktır. Aynı zamanda bütün bu güvenli ve kolay seyahat bileti satın alma işleminizden sonra hiçbir işlem yapmaksızın direk olarak kalkış saatinde otobüsünüze geçebilir ve ayırttırmış olduğunuz koltuğunuza güvenle oturup rahat bir yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz!

 

İPTAL ETTİRMİŞ OLDUĞUNUZ SEYAHAT BİLETLERİNİZ İÇİN FATURANIZINDA İPTAL EDİLİP PARANIZIN GERİ HESABINIZA ÖDENMESİ DURUMU

mobil-bilet

Yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durum da ya da vazgeçmeniz durumunda satın almış olduğunuz seyahat biletlerinizi biletall.com garantisi ile iptal ettirme hakkına sahip bulunmaktasınız. Kullanmaktan vazgeçmiş olduğunuz seyahat biletlerinizi iptal ettirmek için yapmanız gereken, müşteri hizmetleri çağrı merkezine ulaşmak ve seyahat bileti iptal ettirme talebinde bulunma işlemini gerçekleştirmek kadar kolay olmaktadır. Bu durumda paranız tekrar vermiş olduğunuz hesap numarasına aktarılacaktır ve online faturanızın iptali söz konusu olacaktır. Üstelik seyahat bileti iptali işlemi, satın alma işlemi kadar kolay olmakta ve bütün bu işlemlerin hepsini arkanıza yaslanarak gerçekleştirebilmektesiniz. Beklenmedik durumlar ile karşılaşarak seyahatinizi iptal ettirmeniz gerektiği durumunda Biletall.com adresinin sağlamış olduğu bu kolaylık ile kafanıza soru işareti takılmadan ve bir gerekçe göstermeden biletinizi kolaylıkla iptal edebilir ve güvenli alışverişinizin tadını daima çıkarabilirsiniz!

 

SEYAHAT BİLETİNİZİ DEĞİŞTİRMENİZ KOŞULUNDA YENİ GÜNCEL FATURANIZIN TEKRAR TARAFINIZA İLETİLMESİ DURUMU

ucak-bileti

Herhangi bir sebepten dolayı seyahatlerinizi erteleyebile durumu ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumda aklınıza gelen ilk soru bu durum için seyahat biletinizin değiştirilmesinin mümkün olup olmamasıdır. Bu durum Biletall.com kalitesi ve güvencesi ile siz müşterileri için daima mümkün olmaktadır. Bu durum için tekrar yapmanız gereken ilk şey müşteri hizmetleri çağrı merkezine ulaşarak, bilet değişikliği talebinizi iletmeniz kadar kolay bir işlem olacaktır. Bu durum ile yeni seçmiş olduğunuz seyahat olanaklarına sahip olacağınız seyahat bileti için gerekli miktarı ödemelisiniz ya da daha ucuz olması durumunda kalan kısım hesabınıza ödenebilmektedir. Bu işlem sonucunda eski seyahat biletiniz için kesilmiş olan elektronik faturanız iptal edilecek olup, yeni seyahat biletinize ait elektronik bilet tekrar vermiş olduğunuz mail adresine ulaşacaktır. Biletall.com adresinin sunmuş olduğu hizmetlerden önce bu işlemleri yaptırmak bir hayli zor olmakta ve kişilerin zamanını almaktaydı. Şimdi ise, sadece bir dakika içinde bu hizmetten yararlanabilmektesiniz!

 

BİLETALL.COM SİTESİ ÜZERİNDEN, BÜNYESİNDE BULUNAN HERHANGİ BİR FİRMADAN TEMİN ETMİŞ OLDUĞUNUZ BİLETİNİZİ VE FATURANIZIN DOĞRULUĞUNU TEMİN ETTİRME DURUMU

Biletall.com sizlere sunmuş olduğu güvenilir ve kaliteli hizmet hakkında kafanızda herhangi bir soru işareti kalmaması için seyahat biletinizi temin etmiş olduğunuz turizm firmasına ulaşarak bilet ve faturanızın doğruluğunu ve geçerliliğini teyit ettirebilirsiniz. Her zaman ilk defa bir alışveriş sitesini kullanırken karşılaşabildiğimiz güven sorunu bu ilk işlemleri atlattığınız zaman son bulabilmektedir. Bu yüzden Biletall.com sizlere bünyesinde ilk defa yapacak olduğunuz seyahat bileti satın alma işleminiz sonucunda sizlere yollanan online seyahat bileti ve elektronik faturaları ilgili turizm firması tarafına ulaştırılarak doğrulatmanızı, güven sahibi olmanız için sizlere tavsiye etmektedir. Türkiye’ye özgür bir seyahat anlayışı getirmiş olan Biletall.com ile güvenli ve sınırsız hizmetler doğrultusunda sizlerde doğru seçimler ile benzersiz seyahatlere sahip olabilirsiniz!

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.